首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the United States elementary education begins at the age of six. At this stage nearly all the teachers are women, mostly marr
In the United States elementary education begins at the age of six. At this stage nearly all the teachers are women, mostly marr
admin
2012-09-11
40
问题
In the United States elementary education begins at the age of six. At this stage nearly all the teachers are women, mostly married. The atmosphere is usually very friendly, and the teachers have now accepted the idea that the important thing is to make the children happy and interested. The old authoritarian (要绝对服从的) methods of education were discredited (不被认可) rather a long time ago—so much so that many people now think that they have gone too far in the direction of trying to make children happy and interested rather than giving them actual instruction.
The social education of young children tries to make them accept the idea that human beings in a society need to work together for their common good. So the emphasis is on cooperation rather than competition throughout most of this process. This may seem curious, in view of the fact that American society is highly competitive; however, the need for making people sociable in this sense has come to be regarded as one of the functions of education. Most Americans do grow up with competitive ideas, and obviously quite a few as criminals, but it is not fair to say that the educational system fails. It probably does succeed in making most people sociable and ready to help one another both in material ways and through kindness and friendliness.
The American educational system emphasizes______.
选项
A、material wealth
B、competition
C、cooperation
D、personal benefit
答案
C
解析
本题考查考生对细节的理解。文中So the emphasis is on cooperation rather than competition throughout most of this process.“所以大部分这一过程中强调合作而不是竞争。”依据以上句子可判断,C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BBDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
______tocompileconfidentialdossiersonallschoolchildrenwereunanimouslycondemnedatmeetingofparentsandteachers.
ProfessorLee’smostimportant_____wastheintroductionoftheseminarymethodofinstructionforadvancedstudents.
Wouldyouplease______theseinvitationstoalltheteachersoftheEnglishdepartment?
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Classmethods____thefeelingthatstudentshavelittlecontroloverorresponsibilityfortheirowneducationbecausetheagen
Wedon’thavemorecomputersinstock,orwe______yourorderimmediately.
Ascientistusuallydirectshisattentiontowardsproblemswhichhenoticeshavenosatisfactoryexplanation,andhiscuriosity
Whenimaginativementurntheireyestowardsspaceandwonderwhetherlifeexistsinanypartofit,theymaycheerthemselvesb
随机试题
被苏轼誉为“文起八代之衰”的唐代作家是()
关于肾细胞癌的MRI表现,下列哪项不正确
皮样与表皮样囊肿的区别是
自2007年1月1日起,国家对新增建设用地的土地有偿使用费征收标准在原有基础上提高______倍,提高后的新增建设用地土地有偿使用费征收标准由国土资源部或省、自治区、直辖市国土资源管理部门核定。
()是股票发行人就其发行的股票的承销事宜与股票承销商签订的具有法律效率的文件。
某大型国有企业是由国家单独出资、由地方人民政府委托本级人民政府国有资产监督管理机构履行出资人职责的有限责任公司。依照《公司法》的规定,下列有关该国有企业组织机构的表述中,不正确的是( )。
美国克莱蒙大学保罗.扎克博士曾进行过一个实验,研究对象被分成两组,一部分被喷射了催产素,一部分则被喷射了盐水。此后,实验对象需要在电脑上作出选择,是否把自己仅有的10美元中的一部分交给某一个陌生人,使得这部分钱可以提升三倍的价值,而陌生人也需要选择是否把剩
Theinventionofbothlabor-savingtoolsandtoolsofintelligenceisrarelyaccidental.Instead,itisusuallytheproductofh
某个智能研究所目前只有三种实验机器人A、B和C。A不能识别颜色,B不能识别形状.C既不能识别颜色也不能识别形状。智能研究所的大多数实验室里都要做识别颜色和识别形状的实验。如果以上陈述为真,以下哪项陈述一定假?
Giventhelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,itisnotsurprisingthatsuchstudentsoftenhavelittlegood
最新回复
(
0
)