首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
From Boston to Los Angeles, from New York City to Chicago to Dallas, museums are either planning, building, or wrapping up whole
From Boston to Los Angeles, from New York City to Chicago to Dallas, museums are either planning, building, or wrapping up whole
admin
2010-07-24
46
问题
From Boston to Los Angeles, from New York City to Chicago to Dallas, museums are either planning, building, or wrapping up wholesale expansion programs. These programs already have radically altered facades and floor plans or are expected to do so in the not-too- distant future.
In New York City alone, six major institutions have spread up and out into the air space and neighborhoods around them or are preparing to do so.
The reasons for this confluence of activity are complex, but one factor is a consideration everywhere — space. With collections expanding, with the needs and functions of museums changing, empty space has become a very precious commodity.
Probably nowhere in the country is this more true than at the Philadelphia Museum of Art, which has needed additional space for decades and which received its last significant facelift ten years ago. Because of the space crunch, the Art Museum has become increasingly cautious in considering acquisitions and donations of art, in some cases passing up opportunities to strengthen its collections.
Deaccessing — or selling off — works of art has taken on new importance because of the museum’s space problems. And increasingly, curators have been forced to juggle gallery space, rotating one masterpiece into public view while another is sent to storage.
Despite the clear need for additional gallery and storage space, however, "the museum has no plan, no plan to break out of its envelope in the next fifteen years," according to Philadelphia Museum of Art’s president.
It can be inferred from the passage that the Philadelphia Museum of Art only shows ______.
选项
A、its largest paintings
B、a portion of its paintings
C、paintings by American artists
D、paintings it wants to sell
答案
D
解析
在第五段第一句,作者说到“Deaccessing—or selling off—works of art has taken on new importance”,然后他又说“curators have been forced to juggle gallery space,rotating one masterpiece into public view while another is sent to storage”。综合两句话来看,作者想说的是,卖掉艺术品可以解决空间问题,但馆长们要动脑筋来轮流把名作展出来。B项的干扰最大,但不是短文暗示的内容,而是直接说出来的;另外,它没有D项说得准确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BBN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadults,varygreatlyinthespeedand【B1】______oftheirreading.Some
Theliberalviewofdemocraticcitizenshipthatdevelopedinthe17thand18thcenturieswasfundamentallydifferentfromthato
Theliberalviewofdemocraticcitizenshipthatdevelopedinthe17thand18thcenturieswasfundamentallydifferentfromthato
Presentingagiftisathoughtfulaction,butitisnotexpected.Businessgiftsareoftenpresentedafterthe【C1】______isclo
Mostpeoplethinkcancerisadiseaseofrichwesterncountries.Nolongeritisnow.Morethanhalfofthe6millionpeoplewho
DepartingforLosAngelesisnoordinary【C1】______whereasforforeignstudentswhoarestartinganewexperiencelivingonthe
A、Ahouseofhisown.B、Arichfriend.C、Areliablefriend.D、Arichfather.A
A、Hesoldtraffic-countingsystemtolocalgovernments.B、HedroppedoutofhislawcourseatHarvardUniversity.C、Hefoundedh
Themajorcauseof"forgetting"isfailuretolearnthematerial【B1】______inthefirstplace.However,weforgetata【B2】______r
Themajorcauseof"forgetting"isfailuretolearnthematerial【B1】______inthefirstplace.However,weforgetata【B2】______r
随机试题
血证出血部位与脏腑的关系,下列哪项是错误的
关于胰岛素降低血糖的生理作用正确的是
患者,女性,25岁。失恋后服大量巴比妥钠后出现双侧瞳孔缩小,急需洗胃、导泻。选择洗胃液与导泻液分别为
(2009年单项选择第14题)甲公司与乙公司于2006年4月10日达成了买卖l0套电力设备的合同,约定5月甲公司发货。4月23日双方签字,4月25日甲方盖章,4月28日乙方盖章。甲公司与乙公司的买卖合同成立时间为()。
下列债券不可上市流通的是()。
补写出下列名篇名句中的空缺部分。叶子本是并肩密密地挨着,___________。(朱自清《荷塘月色》)
简要分析《骆驼祥子》中,造成祥子的悲剧原因。
“我国的工业过去集中在沿海。所谓沿海,是指辽宁、河北、北京、天津、河南东部、山东、安徽、江苏、上海、浙江、福建、广东、广西。我国全部轻工业和重工业,都有约70%在沿海,只有30%在内地。这是历史上形成的一种不合理的状况。沿海的工业基地必须充分利用,但是,为
[A]EachNewYear’sDaylotsofpeoplemakeplanstodomoreexerciseorgiveupsmoking.ButbyJanuary2ndmanyofthemhaven
有三个关系R、S和T如下:则由关系R和S得到关系T的操作是
最新回复
(
0
)