首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were naughty. B、They hated Mr. Flowers. C、Mr. Flowers didn’t let them watch flowers. D、They just wanted to play a joke on
A、They were naughty. B、They hated Mr. Flowers. C、Mr. Flowers didn’t let them watch flowers. D、They just wanted to play a joke on
admin
2012-04-09
50
问题
There was once a man who spent all his time in his glasshouse. Flowers was his name, and flowers were his main joy in life. He grew flowers of every color under the sun. He grew these flowers in order to enter them for competition. His greatest hope in life was to grow a rose of an entirely new color that would win him the silver cup for the Rose of the Year.
Mr. Flowers’ glasshouse was close to a public path, which was always used by children walking to and from school. Boys were often attracted to throw a stone or two at his glasshouse. So Mr. Flowers did his best to be in or close by his glasshouse at the beginning and end of the school day.
However, it was not convenient or possible to be on guard all the time. Mr. Flowers had tried in many ways to prevent harm to his glasshouse, but nothing that he had done had been successful.
Then, just as he was giving up hope of ever winning the battle, and of growing the Rose of the Year, he had a truly wonderful idea. He put up a large notice made of good, strong wood, some meters away from the glasshouse, where it could be clearly seen from the path. He had painted on the board the words: DO NOT THROW STONES AT THIS NOTICE. After this, Mr. Flowers had no further trouble. The boys were much more attracted to throw stones at the notice than at the glasshouse.
Questions 29 to 32 are based on the passage you have just heard.
29. What was Mr. Flowers’ greatest hope?
30. Why did the boys often throw a stone or two at the glasshouse?
31. Why was Mr. Flowers not able to prevent harm to his glasshouse?
32. Why did the boys throw stones at Mr. Flowers’ notice?
选项
A、They were naughty.
B、They hated Mr. Flowers.
C、Mr. Flowers didn’t let them watch flowers.
D、They just wanted to play a joke on Mr. Flowers.
答案
A
解析
短文中提到Flowers先生的暖房靠近公路,上学放学的孩子经常从这条路上经过,男孩们经常好奇地朝暖房上扔石头,由此可推断出,男孩们是因为淘气才这么做的,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BGE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Racket,dinclamor,noise.Whateveryouwanttocallit,unwantedsoundisAmerica’smostwidespreadnuisance.Butnoiseismore
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononehandandthefinancialcrisisontheother,government
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
Maypeoplelikethegiganticwhales.Humansympathy【C1】______whalesisonlynaturalofallthecreaturesinthesea.【C2】______
A、Womenhavemorefreedomandcanshareindecisions.B、Womendonothavetobetheheadsofthefamily.C、Women’srelativesdo
Duringastateofdeeprelaxation,severalphysiologicalchangestakeplaceinthebody:Thebody’soxygenconsumptionisreduce
Practicallyspeaking,theartisticmaturingofthecinemawasthesingle-handedachievementofDavidW,Griffith(1875-1948).Be
A、ShewantsMichaeltocheckabouttheATMservice.B、Shewantstoknowwhytheelderlyavoidusingcomputerizedbankingservice
Threemonthshadelapsedbeforethegreatinvasionplanbeganto______.
Hewasusuallyverykindsothathissudden_________greatlysurprisedus.
随机试题
分析法律方法的利弊。
水冲脉的特点
(2011年案例分析第76~80题)2010年2月,北京市巨龙公司与天津市平洋公司签订了一份技术开发合同,商定双方共同开发手写式笔记本电脑,合同中的仲裁条款约定:因履行本合同发生争议,应提交石家庄仲裁委员会仲裁解决,2010年8月,双方在履行合同过程中发生
下列绝热材料中,宜做保冷绝热又能防火的绝热材料是()。
最常见、最基本的创新形式是()。
在我国,公民享有选举权的基本条件是()。
关于学前儿童手工发展阶段的基本形状期的描述,不正确的有()
古人有“闻过则喜”之说,而今天有些人则不然,总是___________,对比之下,实在不应该。填入画横线部分最恰当的一项是()。
行政立法是立法性质和司法性质的有机结合。()
TheChangesFacingFastFoodA)Fast-foodfirmshavetobeathick-skinnedbunch.Healthexpertsregularlycriticisethemseverel
最新回复
(
0
)