首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
To build an incredible and successful relationship is something like erecting a building. First of all, you should start with an
To build an incredible and successful relationship is something like erecting a building. First of all, you should start with an
admin
2021-06-09
73
问题
To build an incredible and successful relationship is something like erecting a building. First of all, you should start with an idea which is expected by everyone, and then you can put a solid foundation stone for that idea. Putting a strong foundation stone is very important and it keeps your building steady. Every part of that building is totally depending upon that solid foundation.
So, here are the three rules to establish a successful relationship:
The first rule is just having fun. Once relationship is established then the things become stable. Once it gets stable then you start feeling stifled (压抑的) and fun is no longer there in your relationship. But remember this thing is very dangerous for relationship. You can plan something great like a weekend road trip. Even you can also plan some of your favorite activities at least twice a month. Enjoy laughing with each other and try to find different ways to keep this laughter alive.
The second rule is giving respect to each other equally. In relationship it is important that both the partners should deserve equal treatment. If anyone of the partners dominates to the other then such relationship is surely not going to survive for a long time. Such relationships are called unbalanced relationship and it is going to give lots of pain. So, try to give respect to each other equally.
The third rule is always to be open and honest with each other. Another good and important part
of any relationship is being honest and open-minded with your partner. Whenever the problem arises in your relations, honesty is very
crucial
. Even being open-minded with each other is a foundation to your good relationship. Honesty is most valuable thing. If you become very honest with each other then problems can be very easily sorted out.
You need put lots of efforts to build a successful relationship. This effort is required from both the partners. And the reward which you are going to get will be fantastic. If the three rules mentioned above are maintained very well then there will be a strong chance of long term and wonderful relationship.
What’s the second rule in building good relationship?
选项
A、Giving respect to each other equally.
B、Being generous to friends.
C、Giving timely help to friends.
D、Treating friends equally.
答案
A
解析
根据第四段的第一句可知A项正确。D项所提到的只是彼此尊敬的一个表现方面,B、C两项在第四段没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BLdq777K
本试题收录于:
中学英语题库特岗教师招聘分类
0
中学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
《刘宾客嘉话录》记载,古代洛阳一个寺庙僧房中有一个磬,经常自鸣,僧人因此忧患成疾,他的朋友得知后,用锉刀将磬锉了数处,磬就不再自鸣了。原来是磬与寺钟的频率暗合,所以寺里击钟,磬便自鸣。上述材料蕴含的哲理是()。
中国共产党第十八届中央委员会第六次全体会议,于2016年10月24日至27日在北京举行,下列不属于会议通过的文件的是()
数学课上教师要求学生独立思考一道难题。突然,一声喜悦的叫喊——“想出来了!”打破了教室的寂静,大家顿时笑了起来。教师一看,原来是比较腼腆、学习成绩并不突出的张彬。教师立即批评张彬扰乱了课堂秩序……受到批评的张彬马上趴在桌上默不出声。对于该教师的做法,以
Scienceisbaseduponobservation.However,observation【C1】_________isnotscience.Scientistsgenerallystateaproblem.Then【C
ThestoryofwhyIlearnttoswimisinteresting.Threeyearsbefore,myfatherandIwenttotheswimmingpoolforswim.While
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【C1】________,shesaids
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.【M1】______Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof【M2】______hard
OvertheyearsI’vebeenteachingkidsaboutasimplebutpowerfulspirit—theantphilosophy(哲学).Ithinkweshouldstudyants.
Healwaysdreamsof______(有个机会)forhimtobringintofullplayhispotential.
IarrivedintheUnitedStatesonFebruary6,1966,butIremembermyfirstdayhereveryclearly.Myfriendwaswaitingforme
随机试题
A.助力运动B.患肢骨折的远近关节运动C.主动运动D.被动运动E.手法治疗依靠患者自身力量进行锻炼的是
下列关于国家的说法正确的是:
从监理大纲、监理规划和监理实施细则内容的关联性来看,监理规划的作用是()。
微型计算机系统中的中央处理器主要由()构成。
教师要承担“人类灵魂工程师角色”应该重点履行的职责有()
中国共产党第十八届中央委员会第三次全体会议,全面分析了当前形势和任务,强调全党同志要把思想和行动统一到中央关于全面深化改革重大决策部署上来,增强进取意识、机遇意识、责任意识,牢牢把握方向,大胆实践探索,注重统筹协调,凝聚改革共识,落实领导责任,坚定不移实现
W公司制作的正版音乐光盘每张售价25元,赢利10元。而这样的光盘的盗版制品每张仅售价5元。因此,这样的盗版光盘如果销售10万张,就会给W公司造成100万元的利润损失。为使上述论证成立,以下哪项是必须假设的?
[*]
The______ofthespringwaterattractsalotofvisitorsfromotherpartsofthecountry.
A、They’retalkingaboutnicechildren.B、Themanhasahouseforsale.C、Thewomanlivesinanicehouse.D、Themanhasthreech
最新回复
(
0
)