首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do many people dislike city life?
Why do many people dislike city life?
admin
2010-04-03
42
问题
Why do many people dislike city life?
Many people who live in cities say that they dislike city life. (11)They say tile city is noisy, dirty and crowded. They are tired of the traffic and the pollution.
But not many people living in cities are happy when they have to stay in the country for two or three weeks. (12)They enjoy the quiet, the clean air and the beautiful healthy surroundings, but they miss the stores and restaurants, the movie theater, the crowds, and the excitement of the city.
People who live in tile country on the other hand (14)enjoy visiting the city for a day or an evening to do some shopping or go to the theater or a concert. (15)But they often find the city a rather frightening place and are usually happy to gel back to their quiet, unexciting lives in the country.
选项
答案
shopping
解析
题目询问为什么乡村人喜欢在城市里待上一段时间。从“...enjoy visiting the city for a day or an evening to do some shopping or go to the theater on a concert”(喜欢在那里待上一天或一晚上去购物,去戏院或去参加音乐会)可知答案为“shopping”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BLlK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Agoodpreparationofinterviewwill______.Whatinformationshouldyoucollectaboutthecompanyexcept______?
Inthefirstparagraph,thewritertriestotellusthatpeopleAccordingtothewriter,therightwaytoargueisto______.
Threeparts根据整个段落可知,与新朋友的初次对话可分为问候、交谈和告辞三部分。
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.YouarerequiredtocompleteaLETTEROFINQUIRYandaLETTEROFREPL
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheirageingparents?Becausepeopleareliving______.Whatbenefitcan
A、Writealetterforthewoman.B、Takethewomantotheoffice.C、Drivethewomanhome.D、Finishthereportforthewoman.DW:I
Thefollowingisaletterofapplication.Afterreadingit,youarerequiredtocompletetheoutlinebelowit(No.46toNo.50).
C这是一个医生与病人之间的对话。医生要求病人每天吃三次药,每次吃4片,通过计算我们得出病人每天需要吃12片药。
A、Havearest.B、Takeawalk.C、Givemoreinformation.D、Wakehimup.A细节题。对话中女士认为经过长时间的飞行,这位男士一定很累了,她建议道,“you’dbetterhaveag
A、One.B、Two.C、Three.D、Four.C数字信息题。一看选项便可知本题是有关数字的,听音时应注意抓住对话中出现的数字;并注意听清问题。本题是问女士的房子有多少间卧室,尤其要注意利用第二遍听音的机会,抓住关键词threeb
随机试题
在熔结环氧粉末防腐中,粉末喷射速度与()有关。
以下哪项是颈动脉闭塞症的二维超声表现
属于肿瘤糖链抗原的是
患者,女性,27岁。骑车时被撞倒,受伤时左手掌着地,现患者左前臂疼痛、肿胀、怀疑是左前臂骨折,下列体征最能支持诊断的是
《物业管理条例》在坚持民法基本原则和立法规定的立法原则的前提下,主要遵循的基本原则还有()。
云是天然的生态渔村,冬钓是其特色。()
除了与物流活动有关的信息外,广义物流信息还包括()。
给定资料1.土木工程是建造各种工程的统称。它既指建设的对象,即建造在地上、地下、水中的工程设施,也指应用的材料设备和进行的勘测、设计施工、保养、维修等专业技术。作为一个重要的基础学科,土木工程为国民经济的发展和人民生活的改善提供了重要的物质技术基
Scholarsoftenseemtooperateontheassumptionthatanyanalysiswitharosyoutlooksimplydoesnotadequatelyunderstandthe
Thedevelopmentoflinguisticskillsinvolvestheacquisitionof______rulesratherthanthemerememorizationofwordsandsente
最新回复
(
0
)