首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the late 1960s, many people in North America turned their attention to environmental problems , and new steel-and-glass skysc
In the late 1960s, many people in North America turned their attention to environmental problems , and new steel-and-glass skysc
admin
2019-05-26
31
问题
In the late 1960s, many people in North America turned their attention to environmental problems , and new steel-and-glass skyscrapers were widely criticized. Ecologists pointed out that a cluster of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capacities.
Skyscrapers are also lavish consumers, and wasters, of electric power. In one recent year, the addition of 17 million square feet of skyscraper office space in New York City raised the peak daily demand for electricity by 120,000 kilowatts—enough to supply the entire city of Albany, New York, for a day.
Glass-walled skyscrapers can be especially wasteful. The heat loss(or gain)through a wall of half-inch plate glass is more than ten times than through a typical masonry wall filled with insulation board. To lessen the strain on heating and air-conditioning equipment, builders of skyscrapers have begun to use double-glazed panels of glass, and reflective glasses coated with silver or gold mirror films that reduce glare as well as heat gain. However, mirror-walled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings.
Skyscrapers put a severe strain on a city’ s sanitation facilities, too. If fully occupied, the two World Trade Center towers in New York City would alone generate 2. 25 million gallons of raw sewage each year as much as a city the size of Stanford, Connecticut, which has a population of more than 109,000.
Skyscrapers also interfere with television reception, block bird flyways, and obstruct air traffic. In Boston in the 1960s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common.
Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them— personal ambition, civic pride, and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space.
According to the passage, what is one disadvantage of skyscrapers that have mirrored walls?
选项
A、The exterior surrounding air is heated.
B、The building materials are very expensive.
C、Construction time is increased.
D、Extra air-conditioning equipment is needed.
答案
A
解析
文章倒数第四段的最后一句说到“装有玻璃墙的高楼会升高周围大气的温度,对附近的建筑造成影响。”可见,这种建筑会使外部温度升高。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BLnZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
AlthoughtherearemanyskillfulBraillereaders,thousandsofotherblindpeoplefinditdifficulttolearnthatsystem.Theya
Artificialheartshavelongbeenthestuffofsciencefiction.In"Robocop",snazzycardiacdevicesaremadebyYamahaandJense
Youshouldassume,intryingforjobs,thatyouwillnotbetheonlyapplicant.Thesinglemostprevalentdecidingfactoristhe
Directions:Inthispart,youareaskedtowriteanessaybasedonthefollowingtable.Inyourwriting,youshould1)i
TheeconomistGeorgeAkerloffoundhimselffacedwithasimpletask:mailingaboxofclothesfromIndia,wherehewasliving,t
Havetherealwaysbeencities?Thetrendiscitiesareincreasinglybecomingthedominantmodeofman’ssocialexistence.【F1】It
Doyourememberallthoseyearswhenscientistsarguedthatsmokingwouldkillusbutthedoubtersinsistedthatwedidn’tknow
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
ThemostthoroughlystudiedintellectualsinthehistoryoftheNewWorldaretheministersandpoliticalleadersofseventeenth
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubtitlefromthelistA-Gforeachnumberedpara
随机试题
社会主义民主是新型民主和最高类型的民主,是由于()。
最可能含N-亚硝基化合物的食品是()。
针灸治疗扭伤的基本原则是
下列提示糖尿病微血管病变的是
以下有关“变态反应”的叙述中,最正确的是
某房屋耐用年限为40年,已使用4年。在竣工前1年申请补办土地使用手续,但直到建成2年后才补办完土地使用权手续。确定的土地使用权年限为30年;经评估人员现场勘察鉴定,房屋结构、装修、设备部分损耗得分分别为20%、15%、17%,三部分评分修正系数可定为0.6
商用房贷款信用风险的主要内容包括()。
(2016年)根据票据法律制度的规定,下列关于票据转让背书无效情形的表述中,正确的是()。
习近平总书记在2019年3月5日参加十三届全国人大二次会议内蒙古代表团审议时强调,内蒙古要探索以()为导向的高质量发展新路子。
Punishmentdependsasmuchonpoliticsasitdoesoncrime:crimerateshavebeenstableinrecentyearsbutthere’sbeenastri
最新回复
(
0
)