Where does this talk probably take place?

admin2014-01-11  11

问题 Where does this talk probably take place?
  
London streets are full of buses. Traditionally of course, London buses are red double-deckers. The most famous London bus is the Route master, which began being used in 1957 and were taken out of service in 2005. These are the buses with the open door at the back, so passengers could jump on and off even if they were not at a bus stop. These days there are still double-decker buses in London, though they are modern ones, which are more suitable for disabled passengers and push chairs.

选项 A、Each of them has a open door at the back.
B、Passengers can jump on and off when buses are moving ahead.
C、They are more convenient for the handicapped people.
D、They will surely be out of use in the future.

答案C

解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BLpd777K
0

最新回复(0)