首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the late nineteenth century, art critics regarded seventeenth-century Dutch paintings as direct reflections of reality. The p
In the late nineteenth century, art critics regarded seventeenth-century Dutch paintings as direct reflections of reality. The p
admin
2022-03-28
46
问题
In the late nineteenth century, art critics regarded seventeenth-century Dutch paintings as direct reflections of reality. The paintings were discussed as an index of the democracy of a society that chose to represent its classes, actions, and occupations exactly as they were; wide-ranging realism was seen as the great accomplishment of Dutch art. However, the achievement of more recent study of Dutch art has been the recovery of the fact that the “realistic” paintings are more than depictions of daily life. They are, of course that too, but it has now become clear that such paintings are to be taken as symbolizing mortality, the transience of earthly life, and the power of God, and as messages that range from the mildly moralizing to the firmly didactic. How explicit and consistent the symbolizing process was intended to be is a much thornier matter, but anyone who has more than a passing acquaintance with Dutch literature or with the kinds of images used in illustrated books (above all emblem books) will recognize how pervasive was the habit of investing ordinary objects and familiar scenes with meanings that go beyond their surface and outward appearance. In the mid-1960s, Eddy de Jongh published an extraordinary array of material —especially from the emblem books and vernacular literature—that confirmed the unreliability of taking Dutch pictures at surface value alone.
The major difficulty, however, with the findings of critics such as de Jongh is that it is not easy to assess the multiplicity of levels in which Dutch viewers interpreted these picture. De Jongh’s followers typically regard the pictures as purely symbolic. Not every object within Dutch paintings need be interpreted in terms of the gloss given to its equivalent representation in the emblem books. Not every foot warmer is to be interpreted in terms of the foot warmer in Roemer Visscher’s Sinnepoppen of 1614;
not every bridle is an emblem of restraint (though many were indeed just that)
. To maintain as Brown does, that the two children in Netscher’s painting A Lady Teaching a Child to Read “stand for industry and idleness” is to fail to understand that the painting has a variety of possible meanings, even though the picture undoubtedly carries unmistakable symbolic meanings, too. Modern art historians may well find the discovery of parallels between a painting and a specific emblem exciting; they may, like seventeenth-century viewers, search for the double meanings that lie behind many paintings. But seventeenth-century response can hardly be reduced to the level of formula. To suggest otherwise is to imply a laboriousness of mental process that may well characterize modern interpretations of seventeenth-century Dutch art, but that was, for the most part, not characteristic in the seventeenth century.
The passage suggests which of the following about emblem books in seventeenth-century Holland?
选项
A、They confirm that seventeenth-century Dutch paintings depict some objects and scenes rarely found in daily life.
B、They are more useful than vernacular literature in providing information about the symbolic content of seventeenth-century Dutch painting.
C、They have been misinterpreted by art critics, such as de Jongh, who claim seventeenth-century Dutch paintings contain symbolic meaning.
D、They are not useful in interpreting seventeenth-century Dutch landscape painting.
E、They contain material that challenges the assumptions of late nineteenth-century critics about seventeenth-century Dutch painting.
答案
E
解析
符号学书籍对应的一定是象征含义,而这和19世纪的解读相反,因此选项E正确。A项符号学书籍证实的是荷兰绘画有象征含义。B项根据第一段第六句,符号学书籍和方言文学是平行并列关系,没说谁比谁更有用。C项根据第一段第六句,这些符号书籍是德容所利用的,不可能被德容误解。D项文中未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BUVO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Attheendofthenineteenthcentury,arisinginterestinNativeAmericancustomsandanincreasingdesiretounderstandNative
Nearlyacenturyago,biologistsfoundthatiftheyseparatedaninvertebrateanimalembryointotwopartsatanearlystageof
MilankovitchproposedintheearlytwentiethcenturythattheiceageswerecausedbyvariationsintheEarth’sorbitaroundthe
MilankovitchproposedintheearlytwentiethcenturythattheiceageswerecausedbyvariationsintheEarth’sorbitaroundthe
Untilrecently,scientistsdidnotknowofaclosevertebrateanaloguetotheextremeformofaltruismobservedineusocialinse
Brushingyourteethregularlynomatterwhichtoothpasteyouuse,willreduceyourchancesoftoothdecay.Scientistshaveconcl
Humanbeingscanseethespatialrelationsamongobjectsbyprocessinginformationconveyedbylight.Scientiststryingtobuild
Grammarianshaveforyearscondemnedasungrammati-caltheEnglishphrase"betweenyouandI,"insistingthatthecorrectphras
Asrareassomethingbecomes,beitabaseballcardoramusicalrecordingorapostagestamp,themoreavidlyitissoughtbyc
随机试题
下列哪项不属于艾灸
土地使用税的纳税人是拥有土地使用权的单位和个人,土地使用权共有的,共有各方应按其实际分推,的()缴纳城镇土地使用税。
工程网络计划的资源优化是指通过改变( ),使资源按照时间的分布符合优化目标。
某些混凝土结构表面出现蜂窝、麻面,经调查分析,该部位经修补处理后,不会影响其使用及外观,则应采取的事故处理方法是()。
甲小麦贸易商拥有一批现货,并做了卖出套期保值。乙面粉加工商是甲的客户,需购进一批小麦,但考虑价格会下跌,不愿在当时就确定价格,而要求成交价后议。甲提议基差交易,提出确定价格的原则是比10月期货价低3美分/蒲式耳,双方商定给乙方20天时间选择具体的期货价。乙
2015年3月l0日,A公司通过互联网发布广告称其有一批优质木材出售,价格为每立方米3500元,并附有图片和规格。B公司见到后,即向A公司发出电子邮件,称如果价格能降低至每立方米2500元,愿意至少购买100立方米。A公司以电子邮件回复,可以商量,希望面谈
2015年政府工作报告中指出,2014年,我国经济运行处于合理区间,增速较稳,国内生产总值达到63.6万亿元,比上年增长()。
隐性伤害,就是指在校园情境中由于教育方法、管理方式的不完善或失当等对学生身体和精神所造成的非直接的伤害。这种伤害,由于其伤害结果具有潜在性和迟滞性,很容易被人们所忽视,但它往往会对少年儿童脆弱的心灵造成无法估量的消极影响。根据上述定义,下列不属于隐性伤害的
公安赔偿是国家赔偿的一种,包括()。
Whatisthepurposeofthemessage?
最新回复
(
0
)