首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Labours. B、Young people. C、People in the U.S., Spain and Ireland. D、People of the OECD’s countries. B细节题。Scarpetta说,年轻人受到的影响最严
A、Labours. B、Young people. C、People in the U.S., Spain and Ireland. D、People of the OECD’s countries. B细节题。Scarpetta说,年轻人受到的影响最严
admin
2019-04-23
50
问题
Indications that unemployment continues to rise is cruel news for leaders heading to the G-20 summit in the United States next week. The Paris-based Organization for Economic Cooperation and Development(OECD)reports unemployment reached its highest level among industrialised nations of 8.5 percent in July.[16]OECD unemployment division chief Stephan Scarpetta says the number of jobless among the OECD’s 30 member countries is expected to climb even higher next year, to nearly 10 percent. That translates into 57 million people out of work.
"Unfortunately, despite the most recent indicators that suggest the economic recovery may be in sight somewhat earlier than we were expecting only a few months ago, it will take far longer for the recovery to materialize in terms of significant improvement in the labor market," he said.
The United States, Spain and Ireland are among those countries with the fastest rising unemployment[17]All three were affected by the collapse of high housing prices. The damage spread to other sectors of the economy.
[18]Scarpetta says young people are among the hardest hit. In Spain, for example, more than one in three young workers are unemployed.
So as world leaders discuss the financial and economic crisis during their meeting in Pittsburgh, Pennsylvania, Scarpetta says it is important that they also address the social dimensions of the crisis — like unemployment.
16. What is the predicted unemployment rate in the OECD’s 30 member countries?
17. Which of the following can explain the fast rising unemployment in the U.S., Spain and Ireland?
18. Who is under the greatest influence of the serious unemployment situation?
选项
A、Labours.
B、Young people.
C、People in the U.S., Spain and Ireland.
D、People of the OECD’s countries.
答案
B
解析
细节题。Scarpetta说,年轻人受到的影响最严重(the hardest hit),故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BWZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Reachingagreement.B、Stillbeingundecided.C、Breakingdown.D、Beingcontroversial.C题目问协商的结果。新闻中提到,上周仍坚持以外交手段处理伊朗问题的欧洲国家宣称协商
A、Learnsomecomputerlanguage.B、Reviewsomeaccountancyterms.C、Improvehisprogrammingskills.D、Purchasesomebusinesssuit
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyaroundlargecitieswithfactoriesandheavyautomobil
Directions:Nowadayscollegerankingsattractpublicattention.Somepeoplecan’thelpthinkingwhetheritisreliableornot.P
中国经济正处在转型的关键阶段。中国已经不能继续沿用高消耗、高投入的旧模式,而必须加大力度调整经济结构和转变经济增长方式。我国将继续推进行政管理(administrativemanagement)、金融部门和物价的改革。服务业将愈发成为我国经济中的重要支柱
A、Harvard.B、Yale.C、Princeton.D、Cornell.A文中提到“演员JohnLithgow是哈佛大学1967届毕业生”,根据问题,选A。
A、Theysettheirownexams.B、Theyselecttheirownstudents.C、Theyawardtheirowndegrees.D、Theyorganizetheirownlaborato
WorkingtoImprovetheConditionsofEvergladesNationalParkA)WhenmanypeoplethinkofFlorida,imagesofsandycoastlin
A、FourSudanese.B、TheU.S.president.C、Reporters.D、GeorgeClooney.D新闻提到,社会名流,如奥斯卡金像奖得主演员GeorgeClooney计划在游行集会上演讲,故选D。
A、Hedidn’tkillhimselfbecauseofhisfriends.B、Heremainedsingleallhislife.C、Hewasalwaysnoteasytobewith.D、Heha
随机试题
冷饮企业应该设置生产卫生用室,其内部应设
子宫于数天内急剧增大,呼吸困难,不能平卧,听不到胎心,诊断为急性胎儿窘迫。()
发展目标一般包括()。
根据《中华人民共和国商标法》第3条第1款规定,经商标局核准注册的商标为注册商标,商标注册人享有商标()权,受法律保护。
企业向银行或其他金融机构借入的各种款项所发生的利息均应计入财务费用。()
股权投资基金的合格投资者是指具备相应风险识别能力和风险承担能力,投资于单只股权投资资金的金额不低于100万元,且符合相关标准的单位和个人。下列符合相关标准的是()。
Ioftendreamofateacher,Idreamofstandingonthe【M1】______platformintheclassroomandgivelessonstolovelyboys【M2】
钙需求的推荐量是根据人体每天从汗液、尿液等途径损失的钙量,同时考虑钙的吸收效率估算出来的。欧美国家的推荐标准是青少年每天1300毫克,成年人每天1000毫克,而老年人则是1200毫克。不过WHO/FAO联合专家组指出这个标准是基于欧美人群的,并不一定适用于
A、Joiningaclub.B、Usingatimer.C、Puttingthecomputerinthelivingroom.D、Notspendinghoursuninterruptedly.A
HelpYourselfthroughtheHardTimesEveryone,atsomepoint,willsufferaloss—thelossoflovedones,goodhealth,oraj
最新回复
(
0
)