首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The term massage therapy (also called massage, for short; massage also refers to an individual treatment session) covers a group
The term massage therapy (also called massage, for short; massage also refers to an individual treatment session) covers a group
admin
2011-02-25
43
问题
The term massage therapy (also called massage, for short; massage also refers to an individual treatment session) covers a group of practices and techniques. There are over 80 types of massage therapy. In all of them, therapists press, rub, and otherwise manipulate the muscles and other soft tissues of the body, often varying pressure and movement. They most often use their hands and fingers, but may use their forearms, elbows, or feet. Typically, the intent is to relax the soft tissues, increase delivery of blood and oxygen to the massaged areas, warm them, and decrease pain.
Massage therapy dates back thousands of years. References to massage have been found in ancient writings from many cultures, including those of Ancient Greece, Ancient Rome, Japan, China, Egypt, and the Indian subcontinent. In the United States, massage therapy first became popular and was promoted for a variety of health purposes starting in the mid-1800s. In the 1930s and 1940s, however, massage fell out of favor, mostly because of scientific and technological advances in medical treatments. Interest in massage revived in the 1970s, especially among athletes.
More recently, a 2002 national survey on Americans’ use of CAM (published in 2004) found that 5 percent of the 31,000 participants had used massage therapy in the preceding 12 months, and 9.3 percent had ever used it. According to recent reviews, people use massage for a wide variety of health-related intents: for example, to relieve pain ( often from musculoskeletal conditions, but from other conditions as well); rehabilitate sports injuries; reduce stress; increase relaxation; address feelings of anxiety and depression; and aid general wellness.
Massage therapy appears to have few serious risks if appropriate cautions are followed. A very small number of serious injuries have been reported, and they appear to have occurred mostly because cautions were not followed or a massage was given by a person who was not properly trained. Health care providers recommend that patients not have massage therapy before they consult their doctors about their own health conditions.
Scientists are studying massage to understand what effects massage therapy has on patients, how it has those effects, and why. Some aspects of this are better understood than others. There are many more aspects that are not yet known or well understood scientifically. More well-designed studies are needed to understand and confirm these theories and other scientific aspects of massage.
From the passage, we know that the study of massage ______.
选项
A、have not got started yet
B、needs more research on therapy practice
C、can not explain therapy practice at all
D、can provide full explanations for therapy practice
答案
B
解析
细节题;结合前面4个题目对原文的分析,我们可以看到,这个题目很有可能对应着原文的最后一段,我们在最后一段中寻找关于对按摩疗法进行研究的相关信息。我们可以找到“There are many more aspects that are not yet known or well understood scientifically”这样的表达,也就是说尽管按摩疗法本身是很古老的,但是对它所进行的研究却是刚开始,还有很多不能解释的地方。所以比较4个选项,A、C和D选项的表述都过于绝对,不符合原文所表达的意思。B选项则符合原文的说法,是正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BYZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inascience-fictionmoviecalled"Species",amysterioussignalfromouterspaceturnsouttodescribethegenomeofanunknown
Somethingbigishappeningtothehumanrace—somethingthatcouldbecalledTheGreatTransformation.TheTransformationcon
Whatdoestheauthorbelieveaccordingtothepassage?______Inthesecondparagraph,"thosewhodon’tfitthepattern"refers
Intoday’scomplexeconomicworld,neitherindividualsnornationsareself-sufficient.Nationshaveutilizeddifferenteconomic
Intoday’scomplexeconomicworld,neitherindividualsnornationsareself-sufficient.Nationshaveutilizeddifferenteconomic
Inthistexttheextraordinaryevolutionrefersto______.Theword"convergence"(inPara.3)means__________.
Inthistexttheextraordinaryevolutionrefersto______.Themediumforintegratingmediais______.
随机试题
A.脂肪坏死B.液化性坏死C.两者皆有D.两者皆无脾梗死常表现为
下列说法不正确的是
糖尿病患者大多数为
(2015年)在某合同纠纷中,中国当事方与甲国当事方协议选择适用乙国法,并诉至中国法院。关于该合同纠纷,下列哪些选项是正确的?()
常用的设计方案技术经济评价方法有多种,主要包括()。
关于施工现场对热熔连接焊接接头质量进行检验,下列说法正确的是()。
应用逻辑判断来确定每种可能的概率的方法适用于古典概率或先验概率。()
下列陈述中能体现货币政策作用的有()。
甲、乙、丙三人都把25克糖放人100克水中配成糖水。甲再加入0克浓度为20%的糖水;乙再加入20克糖和30克水;丙再加入糖与水的比为2:3的糖水100克。三人配成糖水中最甜的是:
Someimportantthingshavecome______,Ihavetotalkwiththemanager.
最新回复
(
0
)