首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Does money buy happiness? Not! Ah, but would a little more money make us a little happier? Many of us smirk (傻笑,假笑) and nod. The
Does money buy happiness? Not! Ah, but would a little more money make us a little happier? Many of us smirk (傻笑,假笑) and nod. The
admin
2010-07-24
29
问题
Does money buy happiness? Not! Ah, but would a little more money make us a little happier? Many of us smirk (傻笑,假笑) and nod. There is, we believe, some connection between fiscal fitness and emotional fulfillment. Three in four American collegians (大学生) now consider it "very important" or "essential" that they become "very well off financially." Money matters.
But a surprising fact of life is that in countries where nearly everyone can accord life’s necessities, increasing affluence matters surprisingly little. The correlation between income and happiness is "surprisingly weak," observed University of Michigan researcher Ronald Inglehart in one 1B-nation study of 170,000 people. Once comfortable, more money provides diminishing returns. The second piece of pie, or the second 100,000, never tastes as good as the first. Even lottery winners and the Forbes’ 100 wealthiest Americans have expressed only slightly greater happiness than the average American. Making it big brings temporary joy. But in the long run wealth is like health: its utter absence can breed misery, but having it doesn’t guarantee happiness. Happiness seems less a matter of getting what we want than of wanting what we have.
Has our happiness floated upward with the rising economic tide? Are we happier today than in 1940s, when two out of five homes lacked a shower or tub? Actually, we are not. Since 1957, the number of Americans who say they are "very happy" has declined from 35 to 32 percent. Meanwhile, the divorce rate has doubled, the teen suicide rate has nearly tripled (使成三倍), the violent crime rate has nearly quadrupled (使成四倍)(even after the recent decline), and more people than ever (especially teens and young adults) are depressed.
This soaring wealth and shrinking spirit is called" the American paradox". More than ever, we have big houses and broken homes, high incomes and low morale, secured rights and diminished civility. We excel at making a living but often fail at making a life. We celebrate our prosperity but yearn for a purpose. We cherish our freedoms but long for connection. In an age of plenty, we feel spiritual hunger.
"The second $100,000 never tastes as good as the first", because ______.
选项
A、it’s not so fresh as the first $100,000
B、it is not so important as the first $100,000
C、profit brought by it is less than that from the first $100,000
D、happiness brought by it is less than that from the first $100,000
答案
D
解析
本句的意思是说,第二张馅饼决不会如第一张美味,也就是说,第二次得到10万元不如第一次开心。在第二段中,作者提到“Once comfortable, more money provides diminishing returns(一旦生活舒适了,更多的钱只会产生递减的回报)”,在文章中,它指的是幸福感的递减。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BiN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.The【C1】______yougoaboutpurchasinganarticleora
ASimpleTruthaboutHappinessAfterIgaveatalkonthesubjectofhappiness,awomanintheaudiencestoodupandsaid,"
Manystudentsareundergreatpressure.Whenevertheyfeelthey____________(辜负了父母的希望),theywouldfeelguilty.
TheEuropeanUnionhadapprovedanumberofgeneticallymodifiedcropsuntillate1998.Butgrowingpublicconcernoveritssupp
Somepeoplearguethatthepressuresoninternationalsportsmenandsportswomenkilltheessenceofsport--thepursuitofperson
Software(ofcomputers),isalsocalledcomputerprograms,whichreferstoinstructionsthatcausethehardware—themachines—to
A、Affectingthemouse.B、Affectingthekeyboard.C、Affectingtheharddisk.D、Affectingthecrustofthecomputer.D
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
A、It’stoobroadtocopewith.B、It’sabitoutdated.C、It’scontroversial.D、It’soflittlepracticalvalue.A
Lowlevelsofliteracy(读写能力)andnumeracy(计算能力)haveadamagingimpactonalmosteveryaspectofadultlife.Testsandintervi
随机试题
具体行政行为认定事实不清的,证据不足的,行政复议机关可以调查补正后作出维持决定。()
房地产法律的调整对象中,()是指房地产行政主管部门依据法律规定对房地产市场实施管理、监督、检查时发生的法律关系。
过点(1,2,4)且与两平面x+2z+1=0,y一3z+3=0平行的直线方程为()。
海关在查验时认为必要,可以径行开验、复验或者提取货样,货物保管人员应当到场作为见证人。()
产业资本从不同的角度可以做出不同的划分,若将其分为货币资本、生产资本、商品资本,则这种划分的依据是资本各个部分()。
下列关于我国爱国统一战线的表述,不正确的是()(2013年一综一第18题)
执行者与用例之间的关系是()。
SSL主要用于WWW客户与服务器之间传送数据进行(1),它位于(2)层之上,发送方接收(3)的数据进行加密,然后将加密数据送往(4)。(5)是专为在因特网上进行安全信用卡交易的协议。
利用计算机进行指纹识别、图像和声音处理属于下列哪一种应用领域?()。
A、$800.B、$850.C、$1000.D、$1050.D
最新回复
(
0
)