首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Professor Jerald Jellison of the University of Southern California has made a scientific study of lying. According to him, women
Professor Jerald Jellison of the University of Southern California has made a scientific study of lying. According to him, women
admin
2011-05-17
66
问题
Professor Jerald Jellison of the University of Southern California has made a scientific study of lying. According to him, women are better liars than men, particularly when telling a "white lie" , such as when a woman at a party tells another woman that she likes her dress when she really thinks it looks awful. However, this is only one side of the story. Other researchers say that men are more likely to tell more serious lies, such as making a promise which they have no intention of fulfilling. This is the kind of lie politicians and businessmen are supposed to be particularly skilled at: the lie from which the liar hopes to profit or gain in some way.
Research has also been done into the way people’s behavior changes in a number of small, apparently unimportant ways when they lie. It has been found that if they are sitting down at the time, they tend to move about in their chairs more than usual. To the trained observer, they are saying, "I wish I were somewhere else now. " They also tend to touch certain parts of the face more often, in particular the nose. One explanation of this may be that lying causes a slight increase in blood pressure. The tip of the nose is very sensitive to such changes and the increased pressure makes it itch.
Another gesture which gives liars away is what the writer Desmond Morris in his book " Man-watching" calls "the mouth coyer". He says there are several typical forms of this, such as covering part of the mouth with the fingers, touching the upper-lip or putting a finger of the hand at one side of the mouth. Such a gesture can be interpreted as all unconscious attempts on the part of the liar to stop himself or herself from lying. Of course, such gestures as rubbing the nose or covering the mouth, or squirming about in a chair cannot be taken as proof that the speaker is lying. They simply tend to occur more frequently in this situation. It is not one gesture alone that gives the liar away but a whole number of things, and in particular the context in which the lie is told.
When people lie, they tend to rub their noses in order to ______.
选项
A、stop themselves from lying
B、scratch an itch
C、avoid offensive smell
D、given a hint of lying
答案
B
解析
细节题。第二段最后一句解释了撒谎人撒谎时喜欢摸鼻子的原因:这么做的原因可能是撒谎导致血压上升, 鼻子尖对于这种变化非常敏感, 上升的血压导致鼻子发痒。因此选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bnmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
Intheworldofentertainment,TVtalkshowshaveundoubtedlyfloodedeveryinchofspaceondaytimetelevision.【R1】______Butno
1.Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.It’snoteasytoexplainwhyoneperso
Youwillheartwoconversations.Writedownonewordornumberinthenumberedspacesontheformsbelow.CONVERSATION1(Que
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearastoryentitled"ShoppingforBargains".Forquestions24-30,indic
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearastoryentitled"ShoppingforBargains".Forquestions24-30,indic
THETRAINJOURNEY0YouknowIwasgoingdowntoLondontostaywithmyfriend00Aliceduringtheholidays.Well,thetr
Theexaminerwillaskyouandyourpartnersomequestions.Thesequestionswillbeaboutyourdailylife,pastexperienceandfu
Icannolongertoleratehisactions.
SomeSundaynewspapersmaybelongtothesamepublishingcompanybutarenoteditedbythesamegroupofpeople.Manyboysand
Theworkersinthatfactorymanufacturefurniture.
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)