首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1 Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway.Whether it’s one of London’s parks full o
1 Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway.Whether it’s one of London’s parks full o
admin
2013-01-10
50
问题
1 Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway.Whether it’s one of London’s parks full of people playing softball, and Russians taking up rugby, or the Superbowl rivaling the British Football Cup Final as a televised spectator event in Britain, the patterns of players and spectators are changing beyond recognition. We are
witnessing a globalization of our sporting culture.
2 That annual bicycle race, the Tour de France, much loved by the French is a good case in point. Just a few years back it was a strictly continental affair with France, Belgium and Holland, Spain and Italy taking part. But in recent years it has been dominated by Colombian mountain climbers, and American and Irish riders.
3 The people who really matter welcome the shift toward globalization. Peugeot, Michelin and Panasonic are multi-national corporations that want worldwide returns for the millions they invest in teams. So it does them literally a world of good to see this unofficial world championship become just that.
4 This is undoubtedly an economic-based revolution we are witnessing here, one made possible by communications technology, but made to happen because of marketing considerations. Sell the game and you can sell Coca Cola or Budweiser as well.
5 The skilful way in which American football has been sold to Europe is a good example of how all sports will develop. The aim of course is not really to spread the sport for its own sake, but to increase the number of people interested in the major money-making events. The economics of the Superbowl are already astronomical. With seats at US $ 125, gate receipts alone were a staggering $10, 000, 000. The most important statistic of the day, however, was the $100,000,000 in TV advertising fees. Imagine how much that becomes when the eyes of the world are watching.
6 So it came as a terrible shock, but not really as a surprise, to learn that some people are now suggesting that soccer change from being a game of two 45-minute halves, to one of four 25-minute quarters. The idea is unashamedly to capture more advertising revenue, without giving any thought for the integrity of a sport which relies for its essence on the
flowing nature of the action.
7 Moreover, as sports expand into world markets, and as our choice of sports as consumers also grows, so we will demand to see them played at a higher and higher level. In boxing we have already seen numerous, dubious world title categories because people will not pay to see anything less than a "World Title" fight, and this means that the title fights have to be held in different countries around the world!
Which of the following is NOT related to the massive changes?
选项
A、Good economic returns.
B、Revival of sports.
C、Communications technology.
D、Marketing strategies.
答案
B
解析
此题为细节归纳题。据第3段第2句可排除A。据第4段第1句可排除C与D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BthK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Onereasonhumanbeingscanthriveinallkindsofclimatesisthattheycancontrolthequalitiesoftheairintheenclosedsp
Sociologistsuse"power"torefertothecapacityofpeopletocontrolorinfluencetheactionsofothers.Sociologistsstudypo
Sociologistsuse"power"torefertothecapacityofpeopletocontrolorinfluencetheactionsofothers.Sociologistsstudypo
TherelationshipbetweenEuropeandIndiaisbasedon______.
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especiallyamongthegrowinggroupofcollegestudents,towarde
Somepeoplearguethatathletes,whileplayinggames,shouldadheretotheprinciple"Friendshipfirst,competitionsecond",but
Withthefilmsprevalentacrossthewholeworld,however,mostcriticalplotpointsinHarryPotterandtheSorcerer’sStonecam
Ifeachmanagermakeshisusualspeech,themeetingwillbe______forforty-fiveminutes.
随机试题
女婴,胎龄30周出生,体重1200g,生后2小时出现反应差,呻吟,口吐泡沫,面色发绀,三凹征阳性,并进行性加重,四肢肌张力低。若考虑病儿为重症呼吸窘迫综合征,应用呼吸机辅助通气,选择的通气模式最好为
本题要求分行打印输出了前前系统中所有字体的名称。______;publicclassjava2{publicstaticvoidmain(String[]args){String[]fontNames=GraphicsEnv
______respecttotherecentflood,pleasereportthenumberofsheepthatweredrowned.
溶菌酶的溶菌作用机制是
用友软件中,下列()单元的数据不是在格式状态下输入和修改的。
一国同其他国家之间的利率相对水平的高低是影响汇率的重要因素。()
某儿童开始认识到规则不是绝对的、一成不变的,而是可以改变的,按照皮亚杰的道德发展阶段论,该儿童道德发展处于()。
【S1】【S8】
A、Arockclimber.B、Apsychologist.C、Aresidentdoctor.D、Acareerconsultant.B短文开头作者说:作为心理学家,我们需要问自己……故正确答案为选项B)。
Societieschangeovertimewhiletheirreputations【C1】______behind.Manythingswhichareoftenregardedas【C2】______Britishder
最新回复
(
0
)