首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now, more than ever, it doesn’t matter who you are but what you look like. Janet was just twenty-five years old. She had a
Now, more than ever, it doesn’t matter who you are but what you look like. Janet was just twenty-five years old. She had a
admin
2010-05-25
56
问题
Now, more than ever, it doesn’t matter who you are but what you look like.
Janet was just twenty-five years old. She had a great job and seemed happy. She committed suicide. In her suicide note she wrote that she felt "un-pretty" and that no man ever loved her. Amy was just fifteen when hospitalized for eating disorders. She suffered from both anorexia and bulimia. She lost more than one hundred pounds in two months. Both victims battled problems with their body image and physical appearance.
"Oh, I am too fat." "My butt is too big and my breasts too small." "I hate my body and I feel ugly." "I want to be beautiful." The number of men and women who feel these things about themselves is increasing dramatically.
I can identify two main categories of body-image problems: additive versus subtractive. Those who enhance their appearance through cosmetic surgery fall into the additive group; those who hope to improve their looks through starvation belong to the subtractive category. Both groups have two things in common: they are never satisfied and are always obsessed.
Eating disorders afflict as many as five to ten million women and one million men in the United States. One out of four female college students suffer form an eating disorders. But why? Card Kirby, a university of Nebraska mental health counselor, says that body image and eating disorders are continuum addictions in which individuals seek to discover their identities. The idea that we should look a certain way and possess a certain shape is instilled in us at a very early age. Young girls not only play .with Barbie dolls that display impossible, even comical, proportions, but they are also bombarded with images as well, "We immediately identify physical attractiveness to mean success and happiness."
The media can be blamed for contributing to various body image illnesses. We cannot walk into a bookstore without being exposed to perfect male and female bodies on the covers of magazines. We see such images every day--on commercials, billboards, on television, and in movies. These images continually remind women and young girls that if you want to be happy you must be beautiful, and if you want to be beautiful you must be thin.
This ideal may be the main objective of the fashion, cosmetic, diet, fitness, and plastic surgery industries that stand to make millions from body-image anxiety. But does it work for us? Are women who lose weight in order to be toothpick thin really happy? Are women who have had breast implants really happy? What truly defines a person? Is it his or her physical appearance or is it character? Beauty is supposed to be "skin deep". But we can all be beautiful inside.
People are killing themselves for unrealistic physical standards dictated by our popular culture. We need to be made more aware of this issue. To be celebrity-thin is not to be beautiful nor happy. It can also be unattractive. Individuals who are obsessed with their bodies are only causing damage to themselves and their loved ones. But as long as the media maintain their message that "Thin is in", then the medical and psychological problems our society faces will continue to grow.
Which of the following is NOT the cause of body-image anxiety in the author’s eyes?
选项
A、The influence of the traditional culture.
B、The haunting of the vanity.
C、The fashion and the general social climate.
D、The loss of the true understanding of beauty.
答案
A
解析
事实细节题。文中提到人们注重外在美,对自己不满意,这肯定是他们受虚荣心的驱使;另外媒体的误导、大气候的影响,以及不懂得什么是真正的美都是人们过分追求外在美的因素。文中没有提到传统文化的影响。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bw2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Ofallthingsintheworld,Imostdislikefillingupforms;infact,Ihaveapositivehorrorofit.Applyingforadrivinglic
Forthesuccessoftheproject,thecompanyshould______themostoftheopportunitiesathand.
Whetherornotanimalsfeelisnotaltogetheraneasyquestiontoanswer.Ahumanbeinghasdirectawarenessonlyofthepainsw
Nomatterhowmuchyouflattenthehierarchiesatyourcompany,communicationcan’timproveifpeople’sdesksarestucktenfloo
Tim,thefootballer,alwaysscores_______atfootballmatches,buthefeelsfrustratedateachexamination.
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtocare【C1】____
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtocare【C1】____
Peopletakephotographsfora【C1】______ofreasonsbutthemost【C2】______istomakearecordofsomethinginordertoshowot
Takeanumbrellawithyouincaseof______.
DuringtheMiddleAges,whathappenedtotheumbrella?
随机试题
下列关于骨关节结核的临床表现中,哪项是错误的
在脑内分布过程中,药物能否透过血一脑脊液屏障的决定性因素是
某工业项目,建设单位委托了一家监理单位协助组织工程招标并负责施工监理工作。总监理工程师在主持编制监理规划时,安排了一位专业监理工程师负责项目风险分析和相应监理规划内容的编写工作;经过风险识别、评价,按风险量的大小将该项目中的风险归纳为大、中、小三类。根据该
下列属于经营成本的是()。
有学者曾做过统计,明朝出身“上三代无任实职官”家庭的进士,在进士总数中的占比明初为72.32%,明末为60.73%;出身“上三代无任从五品以上官”家庭的进士,在进士总数中的占比明初是92.13%,明末为83.71%。由此可知明代科举制度(
电磁炉以其高效、节能、卫生、安全成为新一代智能灶具。一只1500W的电磁炉正常工作时,在1标准大气压下将1kg的水从20℃加热到沸腾,需要加热4min。在此过程中1kg水吸收的热量是_______J,电磁炉的效率是_______。[C水=4.2×103(J
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
编写如下事件过程:PrivateSubForm_MouseDown(ButtonAsInteger,_ShiftAsInteger,XAsSingle,YAsSingl
Tomysurprise,thehousewhichlookedrathershabbyoutsidewasluxuriouslyand______furnishedinside.
Whydopeoplehavetotakeaseriesoftestsinthepassage?Inordertoget______.
最新回复
(
0
)