首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whether or not animals feel is not altogether an easy question to answer. A human being has direct awareness only of the pains w
Whether or not animals feel is not altogether an easy question to answer. A human being has direct awareness only of the pains w
admin
2010-01-15
61
问题
Whether or not animals feel is not altogether an easy question to answer. A human being has direct awareness only of the pains which he himself suffers. Our knowledge of the pains even of other beings is only an inference from their words, and to a lesser extent their behaviour. Animals cannot tell us what they feel. We can, of course, study their bodily reactions to the kind of stimuli which would be painful to human beings and this has often been done. When such stimuli are applied to animals their pupils dilate, their pulse rate and blood pressure rise, they may withdraw the stimulated limb and they may make struggling movements. Nevertheless it has been pointed out that none of these reactions can safely be taken as indication that the animal experiences pain because they can all be evoked when the parts of the body stimulated have been isolated from the higher nervous centres. Furthermore, when disease produces such an isolation in human beings the corresponding stimuli are painless. We must therefore look for other evidence as to the capacity of animals to experience pain.
Basically, all the nervous elements which underlie the experience of pain by human beings are to be found in all mammalian vertebrates at least; this is hardly surprising as pain is a response to a potentially harmful stimulus and is therefore of great biological importance for survival. Is there any reason, then, for supposing that animals, though equipped with all the necessary neurological structures, do not experience pain? Such a view would seem to presuppose a profound qualitative difference in the mental life of animals and men, the difference between the human and subhuman nervous system lies chiefly in the much greater development of the human fore-brain. This would be significant in the present context only if there were reason to believe that it alone was correlated with the occurrence of conscious experiences. But much of our knowledge of the nervous regulation of consciousness is derived from experiments on animals.
Nevertheless, we cannot tell what pain means to an animal. We know from our own experience that pains differ greatly in their quality, severity and emotional accompaniments. We know, too, that experiences which in man would be fraught with intense and prolonged emotion cause only brief and fleeting disturbances in animals. The great development of the human forebrain is the basis of man’s capacity for foresight, apprehension, and memory which so profoundly affects his experiences. It would be rash, therefore, to conclude that the pain which animals feel can be in all respects equated with that which human beings experience.
We can infer from the first paragraph that ______.
选项
A、animals feel pain because their pupils dilate, their pulse rate and blood pressure rise
B、when body stimuli are isolated from the higher nervous centres, animals won’t withdraw the stimulated limb
C、we will never know whether or not animals feel pain because they cannot speak
D、people conduct a lot of experiments on animals in order to get knowledge of pain
答案
D
解析
本题为推论题,从原文可以看出,人们仍未弄清动物对于疼痛是否感觉,瞳孔扩大等只是表象。所以选项A不准确。选项B并不能从原文得出。选项C中的will never不准确。从第一段“When such stimuli are applied...”开始描述在动物身上实验,结合首句,可以得出选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FBnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
如你所知道的,人生常比作航海。
OnPublicSpeakingI.People’sfrequentresponsetogivingtheirfirstspeech:feel【T1】________【T1】________II.Th
A、Becausetheylacktheinterestinclassroomstudy.B、Becausetheydon’thaveenoughmoneytodothat.C、Becausetheyhavetos
(1)Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmeansofcommunicationbetweenanimals.(2)In
(1)OnJuly7th,IwastravelinginLondon.IwashavingbreakfastatahotelverynearLiverpoolStreetStationwhenthefirs
Currenteconomichardshipshavehadwhatiscalledinconstitutionallawa"disparateimpact":Thecrisishasnotafflictedev
Eveniftheyproducednootherpositiveresult,theattacksontheLondonUndergroundhavecompelledEuropeansofallfaithst
TheGreatLymeDebateThere’sadebateragingoverLymedisease,althoughyou’dneverknowitunlessyou’vebeenpayingclose
PassageThreeWhatdoes"Butatleastthedirectionoftravelwasthesame."inPara.5mean?
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassumptionwhichhaspassedfromoneworktoanother;b
随机试题
何谓短路过渡?
患者,男,35岁,大便三日未解,又伴有牙龈肿痛,口舌生疮,咽喉肿痛等上部火热的病证,苔黄,脉数。此药物想发挥较强的泻下能力,应选用()。
土地登记的特点有()。
《中华人民共和国环境影响评价法》中所称环境影响评价,是指对规划和建设项目实施后可能造成的环境影响进行分析、预测和评估,提出()不良环境影响的对策和措施,进行跟踪监测的方法与制度。
焦化厂排出的烟尘中对人体有毒害物质较多的为________。()
下列叙述正确的有()。
某施工单位承担了一项直埋光缆工程,光缆进场时,施工人员除了查看光缆出厂检验记录外,还抽测了部分光缆的光电性能且留有记录,路由复测时,初步确定了与另一光缆交越位置,并做了标识。工程施工中,发生如下事件:事件一:因天气预报傍晚有大雨,为减少损失,施工人员在
维也纳的典雅来自海顿,_________则来自舒伯特,是他把海顿的小步舞曲发展成浪漫的圆舞曲。在海顿使这座城市夜夜_________的基础上,他使这座城市处处脉脉含情。填入划横线部分最恰当的一项是:
监护人擅自处分被监护人财产的行为属于()行为。
Wright,acomputerscientist,isplottinganexperimentwithahumanoidrobotcalledNao.Heandhiscolleaguesplantointroduc
最新回复
(
0
)