首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the founding fathers of the Internet has predicted the end of traditional television. Vint Cerf, who helped to build the
One of the founding fathers of the Internet has predicted the end of traditional television. Vint Cerf, who helped to build the
admin
2010-09-25
46
问题
One of the founding fathers of the Internet has predicted the end of traditional television. Vint Cerf, who helped to build the Internet while working as a researcher in America, said that television was approaching its" iPod moment". In the same way that people now download their favorite music onto their iPod, he said that viewers would soon be downloading most of favorite programs onto their computers.
"85 percent of ail videos we watch is pre-recorded, so you can set your system to download it all the time," said Mr. Cerf, who is now the vice-president of the Google, the world’s largest search engine. "You’re still going to need live television for certain things-like news, sporting events and emergencies-but increasingly it is going to be almost like the iPod, where you download content to look at later."
Although television on demand has not yet become a mainstream activity in the UK, the BBC, ITV and Channel 4 have ail invested vast sums of money in technology which enables viewers to watch their favorite shows on their computers. But some critics, including some Internet service providers, have warned that the Internet will collapse under the strain of millions of people downloading programs at the same time. Over the next four years, it is thought that the number of videos watched over the Internet will quadruple (成四倍), with people moving from short clips to hour-long programs. Broadband companies claim that the service will cause "traffic jams", which will cost millions of pounds to sort out.
But Mr. Cerf dismissed the warnings as" scare tactics", saying that critics had predicted 20 years ago that the net would collapse when people all around the world started to use it en masse(一起).
"In the intervening 30 years it’s increased a million times. We’re far from exhausting the capacity, "he said. "It’s an understandable worry when they see huge amounts of information being moved around online."
Setting out his vision for the future of the Internet, he said he wanted it to reach as many people as possible. "I want more Internet," he said. "I want every one of the six billion people on the planet to be able to connect to the Internet."
What will cause" traffic jams" on the Internet according to Broadband companies?
选项
答案
The service of providing television programs on Internet.
解析
题干提问的是什么服务会导致网络“堵塞”。原文意思是:电视在线点播服务台导致“网络交通堵塞”,而“疏通”成本则会达到几百万英镑。由原谅可以找到 the service will cause "traffic jams",完整的答案结合上文可找到。上文中提到了television on demand,指的就是通过网络提供观众下载,即providing television programs on Internet.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bxz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ScientistssaythewarmingoftheEarth’satmospherehasbeguntoaffectplantandanimallifearoundtheworld.Scientistsfrom
A、Wearingdownthesoil.B、Buildingupland.C、Enrichingthesoil.D、Looseningmoreearth.D细节推断题从文章的分析可以判断水的腐蚀可以使陆地的结构变得松散。
Formillionsofyearsbeforetheappearanceoftheelectriclight,shiftwork,allnightcableTVandtheInternet,Earth’screa
A、ThesmellofmenwithgenestotallysimilartotheirownB、Thesmellofmenwhosegenesaresimilartothewomen’sfathersC、T
A、HeisalibrarianB、Heisaprofessor.C、HeisanaccountantD、Heisareporter.C
Wearetoldthat______________________(老师在评价一篇文章并打分时,可能是根据总体印象而不是根据仔细的分析).
A、Jogging.B、Tennis.C、Cycling.D、Swimming.B综合推断题。男士指出,在体育运动上表现最为活跃的两组人最喜欢的休闲运动是慢跑,接下来是滑雪、打网球、游泳和骑自行车,分析可知排在第三位的是打网球,故选B。
A、Ascientist.B、Aweatherreporter.C、Afarmer.D、Aworker.C对话中女士说已经干旱好久了,几个月都没下雨了。土地很干,犁都耕不动了。男士也说自己都没法收玉米了,可推知男士是农民。故本题答案为C
A______reporterbadgeredthepresidentforthefacts.
随机试题
服用后使人感到昏昏欲睡的药物是
孔子据以主张“父子相隐”的周礼原则是
灵感是人集中全部精力解决问题时,由于偶然因素的触发而突然出现的顿悟现象,它是_______思维活动的特征之一。
突然呕吐,脘闷不舒,兼见恶寒发热,头身疼痛,舌苔白腻,脉濡缓()
A.缓和寒滑之性,以免伤中B.缓和辛散走窜之性,以免耗气伤阴C.降低毒性,药性温和,免伤正气D.缓和药性,有香气,消食除胀,降气化痰E.降低毒性,通鼻窍,祛湿止痛炒苍耳子()。
在护理实践中发生下列哪种情况时,护士可以拒绝执行医嘱
下列各项中,会引起固定资产账面价值发生变化的业务有()。
甲股份有限公司因经营管理不善,无力偿还到期债务,该公司的债权人A公司于某年6月12日向甲公司所在地法院提出破产申请。法院于6月15日通知甲公司,甲公司认为《企业破产法》不适用于股份有限公司,提出异议。法院于6月23日裁定受理该破产申请,同时指定B律师事务所
行政体系与外界环境之间,行政体系与内部各部门之间、层次之间、人员之间凭借一定的媒介和通道传递交流思想、观点、情感、情报等信息,以期达到相互了解、支持与合作,谋求行政体系和谐有序运转的管理行为或过程称之为()。
A、Toaskforinformationaboutasummerprogram.B、Tofindoutwhathe’sdoingduringthesummer.C、Toaskhimtogivehersome
最新回复
(
0
)