首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In recent years, many Americans of both sexes and various ages have become interested in improving their bodies.They have become
In recent years, many Americans of both sexes and various ages have become interested in improving their bodies.They have become
admin
2015-06-11
48
问题
In recent years, many Americans of both sexes and various ages have become interested in improving their bodies.They have become devoted to physical fitness.The need to exercise has almost become compulsive with many persons who have a strong desire to be more physically fit.
By nature, Americans are enthusiastic and energetic about their hobbies and pastimes.They apply this enthusiasm, and energy to jogging/running.As a result, there are running clubs to join and many books and magazines to read about running.
The desire to be physically fit is explained by a "passion" for good health.The high rate of heart attacks in the 1960s caused an increase on the part of the public in improving the human body.
Middle-aged men especially suffer from heart attacks.Thus, they are one group strongly interested in more physical exercise.In fact, many doctors encourage their patients to become more physically active, especially those who have sedentary jobs.It is interesting to note that the rate of heart attacks began to decrease in the 1970s and it is still decreasing.
Physical fitness currently enjoys a favored role in the United States.It is a new "love" that many Americans have cherished.Will it last long? Only time will tell—or until another "new passion" comes along.
In recent years, many Americans have become interested in improving their bodies because______.
选项
A、they are enthusiastic about their hobbies and pastimes
B、they have a strong desire to be more physically fit
C、there are many running clubs to join
D、there are many books and magazines to read about running
答案
B
解析
题目要求回答,近年来许多美国人为何热衷于改进体质。第一段最后一句话解释了这一原因。B项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C2Qi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderorwatche
Therearehiddenfactorswhichscientistscall"feedbackmechanisms".Nooneknowsquitehowtheywillinteractwiththechangin
Somepeoplefeelsadaboutglobalizationbecausetheybelieveitwill______Whatisthewriter’sattitudetowardsglobalizatio
In(businessasawhole),thereisacontroversy(asto)whether(arebusinesses)reallyencouragingtheprospectsofgreater(e
Thecountryannouncedthatitwouldhaltnucleartestingthisyearandhopedthatothercountrieswouldtakethesameaction.
Woman:Soyoufinallylistentoyourwife’sadviceandgiveupsmoking.Man:Itwasmydoctor’sadviceI’msufferingfromhigh-bl
Applicantsforthiscompanyhavetobeinformedofthedemandspeculiartothejob.
What’salabelworth?Alot,itseems,whenitcomestotowelsinaNewYorkshop.TwoHarvardUniversityresearchers,MichaelH
Woman:Didyouseethearticleintoday’spaperonthenewItalianrestaurant?Man:Yes,andI’vealreadymadereservationsf
Thescienceteacherdemonstratedtheprocessofturningsolidgoldintoliquid.
随机试题
所谓()是会使人的心理和精神状态受到不利影响的声音。
边缘性龈炎的最主要治疗原则是
风心病心衰用洋地黄和利尿剂治疗,出现恶心、食欲不振,心电图为室性期前收缩二联律。下列哪一种情况最可能
性温,既补肾,又祛风湿的药是()。
完善社会主义市场经济体制还要求继续改革行政管理体制,合理划分()经济社会事务的管理责权,全面推进经济法制建设,加强执法和监督。
某城市跨线桥工程,上部结构为现浇预应力混凝土连续梁,其中主跨跨径为30m并跨越一条宽20m河道;桥梁基础采用直径1.5m的钻孔桩,承台尺寸为12.0m×7.0m×2.5m(长×宽×高),承台顶标高为+7.0m,承台边缘距驳岸最近距离为1.5m;河道常水位为
下列关于投资者的风险承受能力和意愿的说法中,正确的是()。
幂级数的和函数为_______.
Recently,thenewshasbeenfilledwithreportsofthe"birdflu".46.Asiaisonaregion-widehealthalert,withgovernments
考生文件夹下存在一个数据库文件“samp2.accdb”,里面已经设计好表对象“tQuota”和“tStock”,试按以下要求完成设计:创建一个查询,计算每类产品不同单位的库存金额总计。要求,行标题显示“产品名称”,列标题显示“单位”。所建查询名为“q
最新回复
(
0
)