首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The speaker feels that many photographs are more actual than paintings because
The speaker feels that many photographs are more actual than paintings because
admin
2016-11-13
40
问题
The speaker feels that many photographs are more actual than paintings because
I cannot say that I like photographs better than paintings, for I like them both. Each says something different to me.
A photograph brings me face to face with an actual event and real people. A painting can never do that. The people in a painting most often come from the artist’s imagination. The photographer, however, can neither add nor take away from what is in front of the camera. You may have seen paintings of battle scenes. Many are very dramatic. But more powerful—at least to me—are the war photographs of soldiers in action or lying wounded or dead on the battlefield. A number of very haunting pictures were taken during the American Civil War by a photographer named Mathew Brady. While the painter imagined the battle in his mind and then painted it in a studio, Brady was there in the field. Because of this, many of his photographs create an effect that paintings do not. The young soldiers lying dead in Brady’s photographs had actually lived. The photographer had to be there on the battlefield to take those pictures.
Thus, to me, photographs are better because of this one-to-one relationship with reality that is not possible in paintings.
选项
A、To describe the advantages of Mathew Brady’s photographs.
B、To tell the writer’s opinions about photographs and paintings.
C、To persuade you to like photographs more than paintings.
D、To explain why photographs and paintings are alike.
答案
B
解析
短文开头提到:“我不能说我喜欢照片比手绘画多一点,因为这两样我都喜欢。每一样对我来说都有不同之处。”由此可排除A、C。接下来,作者分别介绍了拍照和手绘画的不同想法,据此可排除D。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CBJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Hewillpresumablyresigninviewofthecompletefailureoftheresearchproject.Theunderlinedpartmeans______.
Upto600stationsformonitoringairpollutionacrossEnglandcouldbeshutdownundernewgovernmentplanstosavemoneybycu
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofa(n)【C1】______shouldbemad
Thefactthatthemanagementistryingtoreachagreement______fiveseparateunionshasledtolongnegotiations.
Aseniorofficialhadbeenstrippedofhis______andallhisprivilegesforpubliclycriticizinghisformeremployer.
Thiscourse______severaldifferentaspectsofeconomics.
It______wehadstayedtogetherforacoupleofweeks______Ifoundwehadalotincommon.
Tomwastryingtosortthroughhis______andbringthemtosomesortoforder.
InternetRelationship网络关系Internetrelationshipsareonesthataremadethroughonlinecommunication/withaprospectivef
Thisword,whichis_____,shouldbereplacedwithanotheronewhichismorecommonlyusednowadays.
随机试题
在mRNA中,核苷酸之间以何种化学键连接
下列属于按业务范围划分的控制类型是
腕骨骨折中,较为多见的骨折是
冠核熔模工作前模型处理,以下内容正确的是
患者,女性,29岁,手术后突然伤口出血,需输入血液。护士在输血前需输入的前导溶液是()
某写字楼过去的市场价格为12000元/m2,目前房地产市场不景气,其市场租金为每天3元/m2。该类写字楼的净收益为市场租金的70%。预测房地产市场3年后会回升,那时该写字楼的市场价格将达12500元/m2,转让该写字楼的税费为市场价格的6%。如果投资者要求
根据80/20法则,可将供应商划分为()。
设∫0yetdt+∫0xcostdt=xy确定函数y=y(x),则=________.
•ReadthearticlebelowabouttheWorldTradeOrganization.•ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,C,orD.•Foreach
Thousandsofyearsagomanusedhandyrocksforhissurgicaloperations.Laterheusedsharpboneorhorn,metalknivesandmore
最新回复
(
0
)