首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The water turns gray. B、It grows again. C、Life on earth improves. D、Life on earth dies. D短文中提到if the sea dies,so does life on
A、The water turns gray. B、It grows again. C、Life on earth improves. D、Life on earth dies. D短文中提到if the sea dies,so does life on
admin
2013-01-20
93
问题
From the earliest times, the sea has been a place of secrets — a place of mysteries hidden from us by thousands of kilograms of water. The early Greeks sailed the oceans. They wrote about the seas. But since they could not dive deep into the waters, they could not lay bare these secrets and so the secrets remained. But today we have more ways to study the sea than did the early Greeks. Scientists are learning about life in the sea, and how it may improve life on land. The study of sea plants and sea animals may help us learn new ways of getting food. Scientists are searching the ocean floor for oil and gas, to keep our world running smoothly. And they are also learning how not to pollute the oceans. For if the sea dies, so does life on earth. The sea may even become our home some day. People are studying ways to build cities on the ocean, and make more room to live in an overcrowded world.
Modern study was done, at first, by divers. But it was too dangerous for divers to keep diving and coming to the surface. So now, laboratories on the ocean floor are the homes for divers for months on end. Divers can work outside in the water and return to the laboratory to eat and sleep.
Little by little, we are solving the mysteries of the deep. Little by little, the sea is showing us how we can live a better life on land.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. Who wrote about the seas in early times?
34. What kept early people from understanding the sea?
35. What happens if the sea dies?
选项
A、The water turns gray.
B、It grows again.
C、Life on earth improves.
D、Life on earth dies.
答案
D
解析
短文中提到if the sea dies,so does life on earth,由此可知,如果海水死亡了,地球生命也将随之灭亡,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CEu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ImaginesendingelectronicmailtoyourfriendintheU.S.ordiscussingyourgardeningproblemwitha【B1】______inAustralia,or
ImaginesendingelectronicmailtoyourfriendintheU.S.ordiscussingyourgardeningproblemwitha【B1】______inAustralia,or
A、Heisstandinginlineforagoldmedal.B、Hegotagoldmedalbecausehewasthebest.C、Nobodyisbetterthanhimatgetting
A、IllinoisUniversity.B、CornellUniversity.C、YaleUniversity.D、UniversityofWashington.A细节辨认题。短文中提到,Taylor在康奈尔大学毕业后,在伊利诺伊大学
A、Congress.B、Thecentralbank.C、TheFederalReserve.D、Commonpeople.C细节辨认题。短文中提到,国会还同意成立消费者金融保护局,但是资金由美联储支付。
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicofPlasticSurgery.Youshouldwriteatleast120
Thepointoffactoryfarmingischeapmeat,madepossiblebyconfininglargenumbersofanimalsinsmallspaces.Perhapsthegre
A、Shewilldoasthemansuggests.B、Sheisseriouslysick.C、Shewillnottravelbyplane.D、Shewillgotherebytrain.C语义推断题
Thebenefitsofquittingsmoking—reducedriskofcancerandmanyotherhealthproblems—areknown.Butformillionsofsmokers,t
随机试题
负荷大、相对运动速度高的摩擦面常采用压力润滑。()
真理和谬误在一定条件下可以相互转化,这是()
患者女性,48岁。胃窦部溃疡13年,近年来出现持续性呕吐,呕吐物为宿食,明显消瘦。最有效的治疗措施是
在健康教育模式中,用以解释信念如何影响健康行为改变的最常见的模式是
刘先生,55岁,患2型糖尿病多年,体态肥胖,“三多一少”症不明显,血糖偏高。饮食控制、口服降糖药效果均不理想。刘先生向你咨询,宜建议他
关于喇叭形态的特征,下列说法不正确的是( )。
光驱的倍数越大()。
1960年,中共中央开始纠正大跃进和人民公社化运动中出现的一些错误。这主要是因为()。
根据以下资料,回答下列问题。2012年我国夏粮生产获得了较好收成。全国夏粮总产量达到12995万吨,比2011年增加356万吨,增长2.8%,超过1997年12768万吨的历史最高水平,比10年前增长31.6%。2012年,河北、山西、江苏、安徽
【F1】Breathingparticulate-laden(akasmoggy)airmaybehardeningyourarteriesfasterthannormal,accordingtoresearchpublishe
最新回复
(
0
)