首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The legend of Paul Revere’s midnight ride through the Massachusetts countryside in 1775 is known to most Americans, young and ol
The legend of Paul Revere’s midnight ride through the Massachusetts countryside in 1775 is known to most Americans, young and ol
admin
2014-02-22
55
问题
The legend of Paul Revere’s midnight ride through the Massachusetts countryside in 1775 is known to most Americans, young and old. As the story goes, Paul Revere was a silversmith in Boston at the time of the American Revolution. When he learned that the British army planned to attack the towns and villages of Middlesex County, farmhouse and village hall, to warn the local revolutionary soldiers of the planned attack. Because of his warning(according to legend)the struggling American colonies were able to defeat the British in an important battle.
One reason for the popularity of the legend may be the publicity it has received through Henry Wadsworth Longfellow’s commemorative poem, Paul Revere’s Ride. Longfellow wrote the poem in 1861 and it has since then become one of the most well-known and well-loved poems in the country. The poem certainly captures the sense of danger and excitement, met with courage and ingenuity which many Americans associate with the American Revolution. It is easy to understand why the poem evokes such a large audience.
However, Longfellow’s poem contains a number of historical errors. According to Longfellow’s poem, Paul Revere instructed a friend to watch the movement of the British troops and determine whether they marched inland or towards their boats. The friend was then to hang lanterns in the tower of the Old Church in Boston: one lantern if the British marched by land and two lanterns if they marched by sea. The expression "one if by land and two if by sea," taken from Longfellow’s poem, has become very popular and is often quoted. But this idea contains two inaccuracies. First, the lanterns were hung in the tower of the Old Christ Church, not the Old North Church, which is in a completely different part of Boston and would not have been visible from Paul Revere’s lookout point. Second, Longfellow confused the meaning of the number of lanterns to be hung: the actual arrangement was "two if by land and one if by sea. "
Not all of Longfellow’s historical mistakes are so minor. It seems as though Longfellow chose to emphasize the idea of one lone hero struggling against many opposing forces, with only his own abilities to rely on. But actually, Paul Revere was only one of three riders delegated to warn the Revolutionary soldiers about the coming attack.
Some people feel that Longfellow’s errors are insignificant, and that the ideals of courage and cunning are the important features of both the poem and the historical events which inspired it. But others feel that, while it probably makes little difference how many lanterns were hung from which church tower, the poem’s emphasis on the solitary hero runs counter to the most valuable idea in the poem: the idea of unity and cooperation in the face of danger. Critics of the poem raise an important question: Longfellow’s poem tells a famous story, and tells it powerfully — but is it the right story?
The author thinks that Longfellow’s poem______.
选项
A、has helped to publicize the story of Paul Revere
B、contains both major and minor historical inaccuracies
C、may emphasize the wrong features of the story
D、all of the above
答案
D
解析
细节推断题。原文第二段尾句与选项A对应;原文第三段第五句中的two inaccuracies与选项B对应;原文第四段尾句与选项C对应。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CHQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Asthetwentiethcenturybegan,theimportanceofformaleducationintheUnitedStatesincreased.Thefrontierhadmostlydisap
Inacompetitiveeconomy,theconsumerusuallyhasthechoiceofseveraldifferentbrandsofthesameproducts.Underneaththeir
Influencedbytheenvironment,children’sminds______itsandpiecesofdatawhentheygrowup.
HopingtoextendInternetconnectivitytounderservedpopulationsaroundtheworld,theUnitedNationsandtheWirelessInternet
Radiationoccursfromthreenaturalsources:radioactivematerialintheenvironmentsuchasinsoil,rock,orbuildingmaterial
Hewasconcernedonlywithmundanematters,especiallythedailystockmarketquotations.
Anofficeisthe"brain"ofabusiness.Inanoffice,figures,listsandinformationarecompiledwhichtellthemanagersorhe
Itistruethatasasocialorganizationmovesfromthesimpletothecomplex,sodoestheorganizationthroughwhichiteducate
OneofthefeaturesofLondonisthenumberofbigstores,mostofwhicharetobefoundinorneartheWestEnd.Theyarevast
Apersonwhois______typicallyhasanxiousthoughtsanddifficultyinconcentrationorremembering.
随机试题
某幼儿园老师问幼儿:床、桌子、凳子和被子这四样东西哪三样应该归为一起?幼儿回答:床、凳子和被子。这体现了幼儿的心理发展的特征是()
发生末梢血中性粒细胞减少的疾病有
某上市公司本年度的净收益为20000万元,每股支付股利2元。预计该公司未来3年进入成长期,净收益第1年增长14%,第2年增长14%,第3年增长8%。该公司一直采用固定股利支付率政策,并打算今后继续实行该政策,并且没有增发普通股和发行优先股的计划。已知该股
中国少数民族中分布最广的民族是()。
【2015年陕西汉中.多选】关于学校教育与文化的关系,表述正确的是()。
A、 B、 C、 D、 A第一行中,前两幅图共有3条曲线和1条直线,第三幅图即包含3条曲线和1条直线。同样,第二行中,前两个图形包含的曲线数量和为第三个图形所包含的曲线数量,前两个图形包含的直线数量和为第三个
求下列一阶常系数线性差分方程的通解:yt+1-2yt=2t;
设栈的存储空间为S(1:m),初始状态为top=m+1。经过一系列入栈与退栈操作后,top=m。现又在栈中退出一个元素后,栈顶指针top值为()。
下面关于完全二叉树的叙述中,错误的是______。
There______ateacherandtwentystudentsintheclassroom.
最新回复
(
0
)