首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He was refused to give performances in 1804. B、He was not able to compose in 1804. C、He was becoming very difficult to be with
A、He was refused to give performances in 1804. B、He was not able to compose in 1804. C、He was becoming very difficult to be with
admin
2019-04-23
24
问题
Beethoven probably began to go deaf in 1797, but he tried to keep it a secret, while consulting doctors and trying various remedies, such as the application of almond oil. He was extremely anxious about its possible effect on his career as a musician, and embarrassed by its effect on his social life. In the summer of 1801 he wrote to two friends expressing the anxiety that his best years would pass "without my being able to achieve all that my talent and my strength have commanded me to do". Although tempted to kill himself, "the only thing that held me back was my art. For indeed it seemed to me impossible to leave this world before I had produced all the works that I felt the urge to compose". It could be argued that Beethoven’s deafness helped the development of his art: isolated from the world, and unable to perform, he could devote all his time to composing.[20]In 1804 his friend Stephan von Breuning, with whom he briefly shared lodgings, wrote to Franz Wegler about the terrible effect his gradual loss of hearing was having on Beethoven: it had caused him to distrust his friends, and he was becoming very difficult to be with. But above all else, Beethoven was dedicated to his art and the urge to compose rermained with him throughout his life. It may be that he shielded away from the commitment of marriage because he knew it would interfere with his art.
19. Why did Beethoven try to conceal his going deaf?
20. What was the result from Beethoven’s gradual loss of hearing in 1804?
21. What do we know about Beethoven in this passage?
选项
A、He was refused to give performances in 1804.
B、He was not able to compose in 1804.
C、He was becoming very difficult to be with in 1804.
D、He attempted to kill himself in 1804.
答案
C
解析
短文中提到,1804年,贝多芬的朋友在信中说:“失去听力使他(贝多芬)不相信朋友,他变得非常难以相处。”故C正确。由选项中共同的时间可知,本题问1804年发生在“他”身上的事情。听到“In 1804”即当留意选项中对应的关键词。C为原词再现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CHZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itisrequiredbythelawsandthegovernment.B、TheairpressureisratherlowabovetheEarth’ssurface.C、Thepassengerswi
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoexpressyourthankstotheStudents’Unionuponholdingaseries
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
Here’ssomegoodnewsforparentsoftweensandteens:Yourule.Thatmaybehardtobelievesometimes.Andit’struekidsw
A、Theylikemassproducedthings.B、Theydesignthingsthemselvesandsellthem.C、Theymakeclothesandtoolsforthemselves.D
A、Shewasfamousforhersharplyfunnycomments.B、SheservedasthegovernorofTexasfor2years.C、Shehelpedblackpeopleto
A、Spectators.B、Athletes.C、Fans.D、Cheerleaders.C文中提到拉拉队到底是一种娱乐,还是一种让人烦躁的干扰,体育爱好者的看法是不一致的(disagreeon),故C项正确。
ScoresofuniversityhallsofresidencesandlecturetheatresintheUKwerejudged"atseriousriskofmajorfailureorbreakdo
A、Yes.B、No.C、Itdepends.D、Maybe.A短文中开头提到站着上课有助于学生更有效率地思考吗?德州农机大学的一项新研究表明确实如此。故选A。
A、Thelivesoftheirparents.B、Makingabetterlifeforallpeople.C、ThetroubleinAmericanfamilies.D、Thestrongopinions.
随机试题
使人产生温暖感觉的颜色,如红、黄、橙一类颜色叫做________。暖色给人以向前或较近的感觉,冷色给人以后退或较远的感觉。间色和复色比________的纯度要低,而复色比间色的纯度更低。
我国《教育督导暂行规定》颁布的年份是()
有关烧伤后机体蛋白质代谢异常,下列描述不正确的是
A.基牙向缺隙相反方向倾斜时所画的观测线B.基牙向颊侧或舌侧倾斜时所画的观测线,基牙的近、远缺隙侧均有明显倒凹C.基牙向缺隙方向倾.斜时所画出的观测线D.基牙向颊侧或舌侧倾斜时所画出的,但基牙的近、远缺隙侧均投有明显倒凹E.基牙向缺隙方向或
关于教唆犯,下列哪一选项是正确的?
钢管混凝土中承式拱桥是根据()划分的。
根据《水电工程验收管理暂行规定》以及《水电站基本建设工程验收规程》,工程蓄水验收应具备的基本条件是()。
小王需要在Word文档中将应用了“标题1”样式的所有段落格式调整为“段前、段后各12磅,单倍行距”,最优的操作方法是()。
A、Factorsthataffecttheabilitytomemorize.B、Theinfluenceofchildhoodmemoriesonadulthood.C、Aproposalforfuturepsych
A、Theywerenicerandgentler.B、Theypaidmoreattentiontotheirappearance.C、Theywerewillingtospendmoremoneyonclothe
最新回复
(
0
)