首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、More and more people accept cloned milk and meat. B、The FDA approves that cloned food is safe for human beings. C、American far
A、More and more people accept cloned milk and meat. B、The FDA approves that cloned food is safe for human beings. C、American far
admin
2012-05-17
45
问题
The Food and Drug Administration is, again, threatening to impose milk and meat from cloned animals on a public that opposes the technology and its products.
Respected polls report that more than 60% of Americans think animal cloning is immoral, and that most people said they wouldn’t knowingly eat the products even if the FDA approved them. But because the FDA would allow cloned meat and milk to be sold without identifying labels, consumers wouldn’t be able to avoid them. The FDA has consistently tilted toward those who want cloned milk and meat in our food. Agency officials have repeatedly asserted that science shows cloned milk and meat are safe for humans. But the FDA has never published the complete scientific studies it says support that claim.
The argument that cloning is safe for animals is unconvincing. Cloned meat and milk offer no public economic benefits. Having cloned cows produce more milk wouldn’t reduce milk prices. U.S. farmers produce more milk than we drink, and the government is required to buy the surplus. Since 2000, dairy support programs have cost taxpayers more than $5 billion.
Most important, this first decision to advance animal biotechnology raises ethical issues beyond the FDA’s expertise. Techniques used to clone animals will advance the ability to clone humans — and create animals with human genes. Neither the agency nor animal scientists are qualified to tell us whether and when it is ethically acceptable for humans to alter the essential nature of animals. We need a national discussion, including ethicists and religious leaders, to consider the wisdom of cloned and transgenic animals. Given the risk of unintended consequences, we should proceed cautiously. The president should halt further FDA action on cloning and set in motion a process for beginning this broader discussion.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What is the speaker’s attitude towards cloning?
27. Why do many people in U.S. buy cloned foods?
28. Which statement is true according to the passage?
29. What do we know about cloning technique from the passage?
选项
A、More and more people accept cloned milk and meat.
B、The FDA approves that cloned food is safe for human beings.
C、American farmers produce more milk than the people can consume.
D、Because more milk is produced by cloned cows, the milk price is reduced.
答案
C
解析
短文中提到,U.S. farmers produce more milk than we drink…,由此可知,美国农民生产了比人们所能消费的更多的牛奶,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CHf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Atatelevisionstudio.B、Onaradioprogram.C、Inajobinterview.D、Inafactory.B推理判断题。根据关键词welcometoourprogram(欢迎来到我们的
A、Overtiletelephone.B、Onthestreet.C、Inthetravelagency.D、Intheclassroom.B推理判断题。选项A是强干扰项,男士问了O’Leary夫人的年龄,然后说她看起来很年轻,
Onedayapoliceofficermanagedtogetsomefreshmushrooms.Hewasso【C1】______whathehadboughtthatheofferedto【C2】______
A、Hecan’texplainsomeconceptsofengineering.B、Heregularlygivestalkstohighschoolstudents.C、Hedoesn’twantthewoman
A、Theywantedtofindout}towtobecomewealthy.B、Theywantedtofindouthowtolivelonger.C、Theywantedtoknowwhatalcoh
Muchattentionispresentlybeinggiventowhatistermed"functionalilliteracy".Thisshouldnotbeconfusedwiththeproblem
TheBritisharethemost【B1】______newspaperreadersintheworld.Therearemanymorningpapers,bothnationaland【B2】______.T
PanasonicNV-F55MCoperatingInstructionsⅠ.Installation(Ⅰ)ConnectiontoaTVset1.Connecttheexternalaerial(天线)
A、Asystemwhichtrainsdoctors.B、Agroupofexpertswhocanprovideprofessionaladvice.C、Acomputerprogramwhichcanprovid
A、InternetuserswillGooglesomecelebrities.B、ThegrowthofGooglingoneselfwasn’thigher.C、MoreandmoreAmericansGoogle
随机试题
支气管扩张的早期病理改变是()。
王法官是某县人民法院派出法庭的法官,下列哪些行为违反了法官职业道德规范的要求?
纳税人采取邮寄方式办理纳税申报的,以()为实际申报日期。
早操、课间操等课外体育活动属于()。
统计工作,即统计实践,指人们运用科学方法对调查研究的对象进行数据搜集、整理和分析的全部工作,其结果形成一系列的统计资料。则下列属于统计工作的是( )。
大数据给人类呈现的是一幅既美好又可怕的未来图景:美好之处在于,它将给我们带来更大的视野和更新的发现,进而改变我们的工作和生活方式;可怕之处在于,它给我们带来更多的风险和更大的挑战,除了数据本身的安全之外,它更多地关乎人们的隐私。与此同时,在研究和制定大数据
古代六艺“礼、乐、射、御、书、数”中的“御”是指()
阅读下列材料:材料1目前生产资料价格80%以上,农产品90%左右,市场零售商品价格90%以上,都是在市场上形成的,由企业根据市场供求情况自主确定。 ——摘自《中国物价》1
在Windows中,按下()键,可以将整个屏幕复制到剪贴板中。
下面所列条目中,()不是关系数据模型所具有的优点。
最新回复
(
0
)