首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In England along a stretch of the north-ease coast which gently curves from Northumberland to the estuary of the river Tees, the
In England along a stretch of the north-ease coast which gently curves from Northumberland to the estuary of the river Tees, the
admin
2013-02-16
60
问题
In England along a stretch of the north-ease coast which gently curves from Northumberland to the estuary of the river Tees, there was a spot, typical of many on that coast, where sea-coal was collected richly and effortlessly. This coal was a coarse powder, clean and brilliant. It seemed to bear little resemblance to the large, filthy lumps put onto the fire. Although it was coal, it was perfectly clean and it was silently deposited at high tide in a glittering carpet a kilometer long for the local community to gather up.
The gear needed for sea-coaling expeditions was a curious and traditionally proven assortment which never varied from community to community along the entire north-east coastline. Sacks were essential to put the coal in, and string to tie the neck of each sack when it is full. A wooden rake was used to scrape the coal from the beach. The only alternative to the rake was a flat piece of board held in the hand. A flat, broad shovel to lift the raked coal into the bags, completed the portable hardware.
But the most crucial item of equipment was a bicycle, a special kind of rusty, striped-down model which was the symbol of the sea-coaling craft. A lady’s bike was no good because it lacked a crossbar, and that was an essential element in transporting sea-coal. One full sack could be slung through the triangular frame of a man’s bike, another over the crossbar and, sometimes, even a third on top of that. The beauty of the metal bar against the full, wet sacks forced excess water out of the coal while it was being wheeled home. On a good day, the path to the beach was generally a double snail track of water that had been forced from each end of a trail of coal sacks.
It can be inferred that between the two types of coal, sea coal______.
选项
A、can burn better
B、might be cheaper
C、was more finely-grained
D、came in big pieces
答案
C
解析
本题是细节题。根据文中第一段第一句和第二句可知,sea coal是一种coarse powder(粗粉),后一句也说这和我们烧火用的大块煤不同,C选项说seal coal磨得更细(more finely grained),符合文意,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CHmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Lobbyinggroupsoftentrytodisguiseafinancialself-interestbyclumsilydressinguptheirargumentsintheguiseofconcern
ThegravitationalpulloftheEarthandmoonisimportanttousasweattempttoconquermoreandmoreofouter-space.Here’swh
TheoldestadulthumanskullyetfoundbelongstothelowestgradeofHomoerectus,andtotheAustraloidline.ItisknownasP
RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryratherthansociopoliticalcriteriatoitssubject,succe
Withinhoursofappearingontelevisiontoannouncetheendofconscription,PresidentJacquesChiracmovedquicklytopreventa
Almostsincethebeginningofmankind,governmentshavebeenrecordingthenumbersoftheirpopulace.Thefirstknowncensusrepo
ThecurrentemergencyinMexicoCitythathastaken,overourlivesisnothing.Icouldeverhaveimaginedformeormychildren
Forthispart,youarerequiredtowriteacompositionofatleast250wordsaccordingtothefollowinginstruction."Somepeop
Intheabsenceofoptimism,weareleftwithnothingbutcritics,naysayers,andprophetsofdoom.Whenanationexpectsthewor
A、edgeB、rimC、lipD、brinkD本题考核的知识点是of结构+名词辨析。四个选项不是动词的名词化,因此考查的是修饰关系。本题测试点为固定搭配。onthebrinkof意为“在…的边缘”,所以应选D。一些经济学家担心德国处于经济衰
随机试题
认真阅读下面材料,仔细分析,联系现实生活,看能引出何种观点,然后任选一个角度,写一篇700字左右的论说文,题目自拟。有一句格言说:“谦虚与怀疑是富有的淘金者的左手和右手,作为一个富有的淘金者,不仅要用他的左手,也要用他的右手。”
8周妊娠,难免流产,首选的治疗是
下列关于慢粒白血病急性变的叙述,不恰当的是
下列哪项不是外科疾病总的发病机制
对证券价格波动原因解释是:对价格与所反映信息内容偏离的调整的学派是基本分析流派。()
某企业拟采购一批原材料,价值10000元,供应商规定的付款条件如下:(1)立即付款,价格9630元。(2)第20天付款,价格9750元。(3)第40天付款,价格9870元。(4)第60天付款,价格10000元。要求:假设银行短期贷款的利
在某地暴恐案件处置中,为抓捕穷凶极恶的暴恐分子,特警队员们周密部署、全方位立体配合,在海拔3000多米、沟壑纵横的深山中千里追击,连续战斗。他们不畏艰险、不惧牺牲,在雪地中埋伏、在冰水中潜行、在山石缝隙中穿过,经过近两个月的顽强拼搏,最终将暴恐分子剿灭,保
甲与乙共谋达成分工配合杀害丙的计划,按照计划,甲从前门进入丙家追杀丙,丙欲从后门逃跑之时,被守候在此的乙一刀捅死。甲、乙的共同犯罪形式是()
【S1】【S2】
A、Itisverycommercial.B、Itisveryinsecure.C、Itisverynoisy.D、Itisveryunfriendly.B[听力原文]Whatdoesthespeakerthink
最新回复
(
0
)