首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An influential early view held that ecosystems contain niches for a limited number of species and that competition for resources
An influential early view held that ecosystems contain niches for a limited number of species and that competition for resources
admin
2018-07-04
59
问题
An influential early view held that ecosystems contain niches for a limited number of species and that competition for resources among species—whether native or nonnative invading ones—determines ecosystems’ species composition. However, factors other than competition often help explain invading species’ success. For example, the American grey squirrel, often cited as a classic example of competitively superior invading species, was introduced in England in 1876 and now thrives, while the native red squirrel population has declined. Although scientists have found gray squirrels to be more efficient foragers than red ones, they also note that even before the gray squirrel’s arrival, Britain’s red squirrel populations had a periodic tendency to die out, only to be subsequently reintroduced. Furthermore, many gray squirrels are silent carriers of a disease fatal to red squirrels.
It can be inferred that the author of the passage would be most likely to agree with which of the following statements about the “early view?”
选项
A、It reflects a mistaken assumption about the means by which nonnative species are introduced into ecosystems.
B、Its basic premise is shown to be valid by the effect of American gray squirrels on Britain’s red squirrel population.
C、It presents a simplistic picture of the means by which species composition within ecosystems is determined.
D、It can effectively explain the formation of ecosystems that contain few species but cannot adequately account for the formation of complex ecosystems.
E、It understates the importance of competition as a factor determining species composition within ecosystems.
答案
C
解析
早期观点指的是竞争决定构成的观点。simplistic picture指早期观点只看到了竞争的影响,而作者认为还有其他观点影响物种构成。所以相对于作者,早期观点是一个简单的描述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CKjO777K
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Ifforallnumbersq,r,s,andt,then
Theincompletetableaboveshowsadistributionofscoresforaclassof25students.Iftheaverage(arithmeticmean)scorefor
Thefigureaboverepresentsawindow,withtheshadedregionsrepresentingopeningsforglassandthepaleregionsrepresenting
Inagroupof80students,24aretakingphysics,40aretakingmathematics,and20aretakingbothphysicsandmathematics.If
Theprimarypurposeofthepassageisto______Theinformationinthepassagesuggeststhatapre1960’spoliticalhistorianwou
Caffeine,thestimulantincoffee,hasbeencalled“themostwidelyusedpsychoactivesubstanceonEarth.”Synder,DalyandBru
Caffeine,thestimulantincoffee,hasbeencalled"themostwidelyusedpsychoactivesubstanceonEarth."Syn-der,DalyandBr
Monroe,despitehisgenerallypoorappetite,thoroughlyenjoyedthethreemealsheateattheTip-TopRestaurant,but,unfortuna
Whenbutterfatwasconsiderednutritiousandhealthful,alawwasenactedrequiringthatmanufacturersusetheterm"imitationb
Despitetheapproachofwinter,oilpricestoindustrialcustomersareexceptionallylowthisyearandlikelytoremainso.Ther
随机试题
无驾驶资格驾驶机动车辆,交通肇事致1人以上重伤,负事故主要责任以上的,以交通肇事罪定罪处罚。
患者,女性,43岁。右下腹持续性疼痛5天,伴恶心、呕吐,呕出物为胃内容物。查体:体温38.5℃,右下腹5cm×5.5cm大小肿块,触痛明显。最可能的诊断是()
A、镇心安神,清热解毒B、镇惊安神,纳气定喘C、镇惊安神,收敛固涩D、养心安神,敛汗E、养心安神,润肠通便磁石的功效是()
会计机构、会计人员对违法的收支()。
下列各项经济业务的会计处理,体现了“实质重于形式”这一会计信息质量要求的有()。
司马谈把先秦诸子划分为“六家”,刘歆在此基础上进一步划分为“十家”。这对春秋战国思想的研究是有贡献的,但应指出,①____________。如杨朱学派在当时影响颇大,而且杨朱与老子、庄子不同,其观点立场更不一样,不宜列入道家,应是独立的一家。还应指出,
奥苏贝尔认为学生的学习主要是__________的接受学习。
儿童的数概念的形成,经历的阶段分别是()
哈维
计算并填写下表。
最新回复
(
0
)