首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because he had a heart attack after the earthquake. B、Because he jumped from a fourth-floor balcony. C、Because he was badly in
A、Because he had a heart attack after the earthquake. B、Because he jumped from a fourth-floor balcony. C、Because he was badly in
admin
2018-05-10
43
问题
An earthquake measuring 6.7 on the Richter scale has hit northeast India, near its borders with Myanmar and Bangladesh, killing at least nine people. The quake hit at 4:35 am local time about 29 km northwest of Imphal, the capital of Manipur state, according to the US Geological Survey. Strong quakes have been felt across the region. The earthquake was originally reported to have measured 6.8 on the Richter scale. India’s Meteorological Department said it struck at a depth of 17 km.
The earthquake cracked walls and a newly-built six-storey building in Imphal collapsed, police said. Other buildings were also reported to have been damaged. At least six people have been killed in Manipur and more than 30 injured, the Press Trust of India news agency reported. In the neighbouring Bangladesh, three people were reported dead while dozens were being treated in hospital for injuries sustained during the quake. A 23-year-old man died when he suffered a stroke after the quake while two others died of heart attacks, news agency AFP quoted police as saying. A university student, who jumped from a fourth-floor balcony to escape, was among the severely wounded, the agency added.
5. When did the earthquake happen?
6. What do we know about the earthquake from the news report?
7. Why did the 23-year-old man die?
选项
A、Because he had a heart attack after the earthquake.
B、Because he jumped from a fourth-floor balcony.
C、Because he was badly injured during the quake.
D、Because he suffered a stroke after the earthquake.
答案
D
解析
选项均以Because开头,可判断问的是原因,并且根据heart attack jumped from a fourth-floor balcony、badly injured、suffered a stroke可以推测某人做了某事产生了不好的后果,听录音时要留意新闻中相关信息。新闻最后提到,一名23岁的男子在地震后因中风而死亡(suffered a stroke after the quake),故D为答案。A“地震后心脏病发作”和B“从四楼阳台跳下来”都不是这个23岁男人的死因,C“他在地震中受了重伤”没有在新闻中提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CL47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
CultureShockA)BecauseI’velivedinChinaforalongtime,localsoftensmileandgivemethehonorabletitleofbeing"a
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsystemusingsatellitesandcomputerstomeasurepositi
TheNationalTrustinBritainplaysanincreasinglyimportantpartinthepreservationforpublicenjoymentofthebestthatis
Peoplebecomequiteillogicalwhentheytrytodecidewhatcanbeeatenandwhatcannot.IfyoulivedintheMediterranean,for
SecretsofGrade-AParentsA)WhenCareyGrahamstartedGradeOne,hegotaveryspecialteacher."Sherecognizedmypassion
A"memorypill"thatcouldaidexamrevisionandhelptopreventpeopleforgettingimportantanniversariesmaysoonbeavailable
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotalldeser
A、Promotingbusinessstrategies.B、Commandingotherpeople.C、Greaterrespect.D、Highersalary.D
A、Businesspeople.B、Journalists.C、Sportfans.D、Celebrities.C短文提到,几年前Foster办了两份杂志,其中Action是为体育爱好者而办的,故选C。
A、Becausehehadaheartattackaftertheearthquake.B、Becausehejumpedfromafourth-floorbalcony.C、Becausehewasbadlyin
随机试题
关于食物中毒的叙述,不正确的是
颈内动脉海绵窦瘘最重要的检查手段是
()是指市区和近郊区非农业人口五十万以上的城市。
设备监理工程师对采购合同的审查内容包括( )。
在工程建设程序中,建设单位进行工具、器具、备品、备件等的制造或订货是( )阶段的工作。
根据上海证券交易所的规定,配股缴款时证券经营机构不得收取的费用包括()
甲公司于2014年1月1日成立,承诺产品售后3年内向消费者免费提供维修服务,预计保修期内将发生的保修费在销售收入的3%至5%之间,且这个区间内每个金额发生的可能性相同。当年甲公司实现的销售收入为1000万元,实际发生的保修费为15万元。不考虑其他因素,甲公
戊公司生产和销售E、F两种产品,每年产销平衡。为了加强产品成本管理,合理确定下年度经营计划和产品销售价格,该公司专门召开总经理办公会进行讨论。相关资料如下:资料一:2016年E产品实际产销量为3680件,生产实际用工为7000小时,实际人工成本为16
2×17年1月甲公司为丙公司向乙公司借入的借款进行担保,2×17年12月丙公司破产倒闭,乙公司起诉甲公司,要求甲公司偿还为丙公司担保的借款200万元。2×17年年末,根据法律诉讼的进展情况以及律师的意见,甲公司予以赔偿的可能性在50%以上,最可能发生的赔偿
TokenBus局域网中的令牌是—种特殊结构的控制帧,它用来控制结点对总线的【 】。
最新回复
(
0
)