首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In our lifetime, we should suffer from a lot of hardship, setback and misery. Perhaps no body could free from these unhappy thin
In our lifetime, we should suffer from a lot of hardship, setback and misery. Perhaps no body could free from these unhappy thin
admin
2010-06-30
52
问题
In our lifetime, we should suffer from a lot of hardship, setback and misery. Perhaps no body could free from these unhappy things. Accidents and illnesses are unhappy things to talk about, but no one can expect to live a lifetime without having some kind of accident or becoming ill. Some accidents and illnesses are serious and may result in long periods of invalidism.
The newspapers contain spectacular accounts of accidents in the street and highways and public places, but nearly as many accidents occur around the home. Somebody trips on a rug. Somebody falls off a stepladder. Somebody is careless in cooking dinner, and is burned. Accidents incurred in the playing of sports and swimming also accounts for a large number of injuries, big and little. Despite constant campaigns to reduce the number of accidents, there are still approximately 100,000 accidental deaths and nearly 9,000,000 non-fatal injuries in the United States each year.
In has been estimated that around 3,000,000 people are constantly ill in the United States throughout the year and that over half the illness is caused by respiratory diseases, chiefly colds and influenza.
The pain and suffering caused by accidents and illness tell only half the story. Loss of time from school and work and medical and hospital expenses often make the pain seem worse. Money spent in this country for doctors, services, hospitalization, nursing care, drugs, medicines, X-rays, and special treatments, amounts to a huge annual sum. Added to this expense is another much larger amount that is lost to wage earners throughout the nation by reason of their loss of wages or income while sick or otherwise disabled.
Accident and health insurance is a form of insurance devised to protect against these economic losses. It protects the earnings of wage earners and finishes financial aid to the family of the breadwinner by the payment of his doctor and hospital bills. Today, business and professional men, farmers, industrial workers, clerks, and those engaged in various occupations, whose earning power is shut off for a week, a month, or sometimes years, because of accidents or illness can insure themselves against this financial loss by accident and health insurance.
Protection is available to all types of workers and the cost (called the premium) ranges from a few cents a day for small or limited policies to a month for policies paying larger amounts (called indemnities). Policy is another name for an insurance contract. Most accidents and health policies are cancelable policies--that is, they are sold for a definite term such as a week, a month, or a year, similar to contracts of fire insurance and automobile liability insurance. There are, however, policies which cannot be canceled or terminated by the insurance company until the policyholder reaches an age at which he usually has no further earning power--most often at sixty or sixty-five years. These non-cancelable policies cost more than the cancelable policies.
The heaviest pain and suffering caused by accidents and illness are______.
选项
A、colds and influenza
B、loss of time
C、financial losses
D、invalidism
答案
C
解析
推理判断题。文章第四段第二句提到,在学校以及工作岗位上的时间损失以及医药费用令他们更为苦恼,接着文章又着重提到经济损失,所以可推断最令人痛苦的是经济损失。故选项C是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CiJd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
In1959theaverageAmericanfamilypaid$989forayear’ssupplyoffood.In1972thefamilypaid$1,311.Thatwasaprice
Agingbabyboomersaredeterminedtofighttheagingprocess.Theyspendmillionsofdollarsayearon【C1】______theyperceiveas
At18,AshanthiDeSilvaofsuburbanClevelandisalivingsymbolofoneofthegreatintellectualachievementsofthe20thcentu
Rowethinksacivilizedlifeismadepossiblebypeopledoing________.TomanyAmericanslivingacleanandsuburbanlife,the
Fromthecontext,weknowthat"attributes"(Para.1)meansAccordingtothetext,weknowthatSpanish-Americans
WhatarethetwoseasoningsusedbymostAmericans?
Asaresultofrisinguniversitycosts,whataremanystudentsfindingitnecessarytodo?
Mostscientistsblamepeople,atleastinpart,forglobalwarming.Now,someresearcherssaypeoplemaybepartlytoblamefor
Ithasbeennecessarytoreferrepeatedlytotheeffectsofthetwoworldwarsinpromotingallkindsofinnovation.Itshouldb
Ithasbeennecessarytoreferrepeatedlytotheeffectsofthetwoworldwarsinpromotingallkindsofinnovation.Itshouldb
随机试题
(2004年)根据我国宪法规定,下列有关审计机关的表述哪一项是错误的?()
如果赵明去广州,那么张红或王青也去广州。如果上述判定为真,则以下选项必然为真的是()。
据美国《赫芬顿邮报》报道,拥抱除了让我们有安全和被爱的感觉外,更有益于身体健康,并且没有任何“副作用”,是不可或缺的健康催化剂。以下各项如果为真,不能加强上述论断的是:
下列事件最佳逻辑排列顺序为()。①无田可种②城市人口激增③大量涌人城市④土地被征用⑤就业困难
萎靡不振对于(),相当于()对于食物
在新文化运动中,强调教育的“民族性”,反对民族虚无主义,重视感情教育,并主张“收回教育权”的教育思潮是()
证明不等式:
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
"SociologyClass"Inthediscussion,thestudentsidentifyaspectsofgangactivity.Indicatewhethereachofthefollowingis
(1)Governmentscientistslistedformaldehyde(甲醛)asaCarcinogen,substancethatproducescancer,andsaiditisfoundinworriso
最新回复
(
0
)