首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
REVIEW OF RESEARCH ON THE EFFECTS OF FOOD PROMOTION TO CHILDREN This review was commissioned by the Food Standards Agency to ex
REVIEW OF RESEARCH ON THE EFFECTS OF FOOD PROMOTION TO CHILDREN This review was commissioned by the Food Standards Agency to ex
admin
2018-09-11
64
问题
REVIEW OF RESEARCH ON THE EFFECTS
OF FOOD PROMOTION TO CHILDREN
This review was commissioned by the Food Standards Agency to examine the current research evidence on:
the extent and nature of food promotion to children
the effect, if any, that this promotion has on their food knowledge, preferences and behaviour.
A Children’s food promotion is dominated by television advertising, and the great majority of this promotes the so-called ’Big Four’ of pre-sugared breakfast cereals, soft-drinks, confectionary and savoury snacks. In the last ten years advertising for fast food outlets has rapidly increased. There is some evidence that the dominance of television has recently begun to wane. The importance of strong, global branding reinforces a need for multi-faceted communications combining television with merchandising, tie-ins’ and point of sale activity. The advertised diet contrasts sharply with that recommended by public health advisors, and themes of fun and fantasy or taste, rather than health and nutrition, are used to promote it to children. Meanwhile, the recommended diet gets little promotional support.
B There is plenty of evidence that children notice and enjoy food promotion. However, establishing whether this actually influences them is a complex problem. The review tackled it by looking at studies that had examined possible effects on what children know about food, their food preferences, their actual food behaviour(both buying and eating), and their health outcomes(eg. obesity or cholesterol levels). The majority of studies examined food advertising, but a few examined other forms of food promotion. In terms of nutritional knowledge, food advertising seems to have little influence on children’s general perceptions of what constitutes a healthy diet, but, in certain contexts, it does have an effect on more specific types of nutritional knowledge. For example, seeing soft drink and cereal adverts reduced primary aged children’s ability to determine correctly whether or not certain products contained real fruit.
C The review also found evidence that food promotion influences children’s food preferences and their purchase behaviour. A study of primary school children, for instance, found that exposure to advertising influenced which foods they claimed to like; and another showed that labelling and signage on a vending machine had an effect on what was bought by secondary school pupils. A number of studies have also shown that food advertising can influence what children eat. One, for example, showed that advertising influenced a primary class’s choice of daily snack at playtime.
D The next step, of trying to establish whether or not a link exists between food promotion and diet or obesity, is extremely difficult as it requires research to be done in real world settings. A number of studies have attempted this by using amount of television viewing as a proxy for exposure to television advertising. They have established a clear link between television viewing and diet, obesity, and cholesterol levels. It is impossible to say, however, whether this effect is caused by the advertising, the sedentary nature of television viewing or snacking that might take place whilst viewing. One study resolved this problem by taking a detailed diary of children’s viewing habits. This showed that the more food adverts they saw, the more snacks and calories they consumed.
E Thus the literature does suggest food promotion is influencing children’s diet in a number of ways. This does not amount to proof; as noted above with this kind of research, incontrovertible proof simply isn’t attainable. Nor do all studies point to this conclusion; several have not found an effect. In addition, very few studies have attempted to measure how strong these effects are relative to other factors influencing children’s food choices. Nonetheless, many studies have found clear effects and they have used sophisticated methodologies that make it possible to determine that i)these effects are not just due to chance; ii)they are independent of other factors that may influence diet, such as parents’ eating habits or attitudes; and iii)they occur at a brand and category level.
F Furthermore, two factors suggest that these findings actually downplay the effect that food promotion has on children. First, the literature focuses principally on television advertising; the cumulative effect of this combined with other forms of promotion and marketing is likely to be significantly greater. Second, the studies have looked at direct effects on individual children, and understate indirect influences. For example, promotion for fast food outlets may not only influence the child, but also encourage parents to take them for meals and reinforce the idea that this is a normal and desirable behaviour.
G This does not amount to proof of an effect, but in our view does provide sufficient evidence to conclude that an effect exists. The debate should now shift to what action is needed, and specifically to how the power of commercial marketing can be used to bring about improvements in young people’s eating.
You should spend about 20 minutes on Questions 1-13, which are based on Reading Passage 1 on the following pages.
Questions 1-7
Reading Passage 1 has seven paragraphs, A-G.
Choose the most suitable heading for paragraphs A-G from the list of headings below.
Write the appropriate number, i-x, in boxes 1-7 on your answer sheet.
List of Headings
i General points of agreements and disagreements of researchers
ii How much children really know about food
iii Need to take action
iv Advertising effects of the "Big Four"
v Connection of advertising and children’s weight problems
vi Evidence that advertising affects what children buy to eat
vii How parents influence children’s eating habits
viii Advertising’s focus on unhealthy options
ix Children often buy what they want
x Underestimating the effects advertising has on children
Paragraph F
选项
答案
x
解析
段落首句“…these findings actually downplay the effect that food promo-tion has on children”对应标题x.Underestimating the effects advertising has on children。段落最后提及的“…also encourage parents to take them for meals…”虽说对应标题vii.How parents influence children’s eating habits,但是全段并未具体讲述父母对孩子的饮食习惯的影响,反而只是在一个“For example”的举例当中略有提及,所以应当排除。综上所述,正确答案为标题x。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CpNO777K
本试题收录于:
雅思阅读题库雅思(IELTS)分类
0
雅思阅读
雅思(IELTS)
相关试题推荐
Alongmisunderstoodphenomenonincognitivepsychologyissynesthesia,theanomalousblendingofthesensesandsynesthe
Asagenrethemusicalhasagreatdealto______it:itsdramaticrhythmicbeatsofalternatingfailureandsuccessare______tot
Wedidnotdiscoverthathisapprehensionconcerningourhypothesiswas______untilwellafterward,followingaseriesofrigorou
Relativismamountstothedenialofanobjectiveworldaboutwhichtrueandfalsestatementscanbemade;thereisnoabs
Relativismamountstothedenialofanobjectiveworldaboutwhichtrueandfalsestatementscanbemade;thereisnoabs
Ratherthanallowingthesedramaticexchangesbetweenhercharacterstodevelopfully,Ms.Normanunfortunatelytendsto______
AstheworksofdozensofwomenwritershavebeenrescuedfromwhatE.P.Thompsoncalls"theenormouscondescensiono
Directions:Eachofthefollowingreadingcomprehensionquestionsisbasedonthecontentofthefollowingpassage.Readthepas
随机试题
经济法的调整对象包括()
A.原发性腹膜炎B.继发性腹膜炎C.两者都有D.两者都无腹腔穿刺抽得的液体为清亮液体时为
诊断直肠癌最重要且简便易行的方法是
陶行知认为,培养教育人和种花木一样,首先要认识花木的特点,区别不同情况给以施肥、浇水和培养教育。这种观点体现了()。
在生产力不发达的时代,战争成为争夺资源的最重要的方式。青年是战争中最重要的参与者,而要赢得战争的胜利,青年人必须有强健的身体素质。为了取得战争的胜利,各城邦青年组织起来进行训练。作为全希腊的盟主,雅典城邦在全盛期有25万人口。而同时期的科林斯有9万人口,有
在某大型理发店,所有的理发师都是北方人,所有的女员工都是南方人,所有的已婚者都是女员工,所以,所有的已婚者都不是理发师。下面哪一项为真,将证明上述推理的前提至少有一个是假的?
设y(x)为可导函数,且满足y(0)=2及+y(x)=∫0x2y(t)dt+ex,则y(x)=________.
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
A、 B、 C、 B题目为请求对方周三给新员工做入职教育的请求疑问句。Canyou...可表示请求。
TheAmericansgotothemoviesmainlybecausetheywant______.Peopleenjoyseeingthemoviesbecausethey______.
最新回复
(
0
)