首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What have people discovered about hobbies? Hobbies can be profitable and ___________________________________.
What have people discovered about hobbies? Hobbies can be profitable and ___________________________________.
admin
2021-07-26
37
问题
What have people discovered about hobbies?
Hobbies can be profitable and ___________________________________.
Many people have discovered that hobbies can be profitable as well as fun. Some people have fine collections of bottles, flags, stamps or even match boxes. Painting, writing and taking photographs are examples of hobbies that may become occupations. Every writer, artist and photographer probably started as a hobbyist before becoming a professional. Many doctors believe that hobbies help to make our lives more enjoyable. They believe that people who raise fish or collect records are too busy to spend their time worrying. Doctors also think that an active person, such as a football player, should have a restful hobby such as reading, while a person who sits at a desk all day should have a lively hobby such as tennis, golf or swimming. Most people in the United States agree with the doctors. It is difficult to find an American who does not have a favorite hobby.
Question 16-20 are based on the passage you’ve heard.
Q16. What have people discovered about hobbies?
Q17. What hobbies may become occupations according to the passage?
Q18. What’s the doctors ‘opinion about hobbies?
Q19. What kind of hobby should the baseball player have?
Q20. What kind of hobby should a person who always sits at a desk have?
选项
答案
more enjoyable
解析
题目问的是医生对兴趣的看法。根据“make our lives more enjoyable”可知,这里应填more enjoyable。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Cv4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Travelers【B1】______intotwocategories:thosewhomakelistsandthosewhodonot.Somepeopleprefertoplanthecourseofthe
Comparedwiththedevelopedcountries,someAfricancountriesareleftfarbehindintermsofpeople’slivingstandard.
A、AtLeech’sschool.B、Inthepolicestation.C、Onthephone.D、AtMrs.Smith’shome.C根据男士说的前两句话可判断出他们是在打电话,因为公司、机构等接电话一般都是先自报名
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowritealetterofreplytoaninvitationaccordin
Anaverageof52.4%ofdomestictravelerswentonsightseeingtoursduringthisyear.anincreaseof8.7%comparedwiththepreviou
JobAdvertisementOurcompanyisTianheAutomobileCompanyandweareseekingforamature,competentsecretarywhosemainr
Itwasmyfather’swishinhiswillthatI______becomeadoctor.
Itisratherimportantforafarmerandanairplanepilottoknow【B1】______theweatherwillbelike.Unlesstheyknowwhatweat
Whenyouarewritingbusinessletters,youneedtonoticethefollowingtips:LimitThemtoOnePageBydefinition,busines
A、Therewassomethingwrongwithhercar.B、Shegotuptoolate.C、Therewasnoparkingplacenearby.D、Shegotlostonherway
随机试题
下列作品,描述悲剧英雄形象的是()
喉癌单纯放疗主要适用于
A.静脉注射B.动脉内注射C.皮内注射D.肌肉注射E.脊椎腔注射注射吸收差,只适用于诊断与过敏性试验的是()。
(2007)我国木构建筑的结构体系主要有两种,它们是()。
企业未来经营净现金流量中,可用于项目资本金的资金是()。
0.67×3765+33×37.65=()。
原始情绪的基本形式包括()。
考试时由于情绪过分紧张,致使学过的一些内容怎么也想不起来。这种遗忘现象最合适的解释是()。
阅读以下说明,回答问题1~5,将答案填入对应的解答栏内。配置WWW服务器是Linux操作平台的重要工作之一,而Apach是目前应用最为广泛的Web服务器产品之一。在Linux下安装ApacheWeb服务,Apache服务程序http启动时需要读取
A.whileB.darkC.devisedD.whereasE.specificF.agreeableG.regularH.stimu
最新回复
(
0
)