首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Free College Courses Feed Global Hunger for Learning In 2002, when the Massachusetts Institute of Technology (MIT) started to
Free College Courses Feed Global Hunger for Learning In 2002, when the Massachusetts Institute of Technology (MIT) started to
admin
2013-06-17
61
问题
Free College Courses Feed Global Hunger for Learning
In 2002, when the Massachusetts Institute of Technology (MIT) started to make course content available free online, project organizers surely had no idea that their site would become a favorite destination for science junkies (上瘾者)across the globe. They posted lecture outlines and other materials primarily as a resource for fellow educators. But a whopping 55% of the 750,000 monthly visitors come from the ranks of "independent learners’ who simply want the knowledge that once required a student ID. "Our biggest surprise was the great number of independent learners," says Steve Carson, external relations director for MIT Open Course Ware (ocw. mit. edu). "It demonstrates that there is the unsatisfied hunger for learning that’s out there."
Independent learners are reaping a harvest of new, free opportunities with the purpose of either brushing up on skills or pursuing an education that had always been out of reach before. Through those that are known as "open courseware", anyone that has the Internet access can freely tap materials from about 5,000 courses at more than 150 colleges and universities around the world.
Resources from physics to family finance
The resource base is expanding quickly. Last year, Utah became the first state which has publicly funded open courseware by establishing the Utah Open Course Ware Alliance, which provides a lot of materials from seven institutions. Last fall, Yale University launched the first seven in a planned collection of nearly 30 open courses, all of which involve complete sets of videotaped lectures (open. yale. edu). And Apple’s iTunes U website enables the free access to audio and video of lectures supplied by dozens of schools. Through open courseware, Yale’s "Fundamentals of Physics" and "Modem Poetry" are as accessible as Utah State University’s "Family Finance" and "Vegetable Gardening and Lawn Care". Those education scholars see the vast potential. "In this way, independent learners might use course materials to fill in gaps in their educations and save a lot of time because experts have packaged a wealth of information for them", says Janette Hill, an associate professor of instructional technology at the University of Georgia.
Take it or give it
The open courseware has really excited a lot of people; at the same time, it also is raising some questions, such as how much interaction is necessary to make learning successful. "Do you believe that it is really enough just to have the information?" Hill asks. "The power of learning occurs in some kind of discussion forum where people can share ideas with each other about what they’ve been reading, what they’ve been listening to. and extend that to each other."
Users truly have many reasons for dabbling in open courseware, which, unlike those online degree programs, doesn’t offer any course credits. Those sanitation (卫生设施) engineers in developing countries sometimes need technical know-how, Carson says, so they’ll try to seek out an MIT engineering course. The Alumni and parents monitor courses at the University of Notre Dame site to stay in touch with intellectual life on campus, says Terri Bays, project director for Notre Dame Open Course Ware.
Some people are even charting a discount path to obtain a degree. Shirley Thomas of Owings Mills, Md. , says she wants to pursue a new career after her 27 years in nursing, but she’s not sure yet what she can take to study. Finally came her solution: Test the waters by studying international economics through USU’s open courseware. Later she hopes to get credit through the College Board’s College-Level Examination Program (CLEP). which allows test takers to earn college credit for what they have already known. "Don’t feel like sitting in a classroom after working a 12-hour shift." Thomas says. "It is extremely important for me to be able to take classes for free, especially since I haven’t decided which degree I really intend to pursue. ’
Others, however, have become frustrated because they have to spend a lot of time sorting through piles of materials without any guidance from experts or sounding board for questions. Seventy-year-old retiree Diana Hatfield Bixby browsed MIT’s open courseware from her home in Palouse, Idaho, but she soon try to give up because of the absence of any back-and-forth communication. "What I’d like to have is one-on-one with people responding to e-mail. (but) there’s no way I could afford online education, which involves paying some tuition (学费) ", Hatfield-Bixby says. "With this type of open courseware program, there shouldn’t be any lack of education. But how one is expected to achieve that knowledge has to be clearer, more defined and less intimidating."
More important than just a degree
As open courseware matures, its forms begin to vary as widely as its content. Notre Dame’s "Introduction to Philosophy" for instance, supplements a reading list with lecture outlines. "Introduction to Non-violence", another open courseware at the University of California-Berkeley, involves watching 28 lectures on YouTube.
Not everyone prefers multimedia platforms. In Indonesia, limited bandwidth (带宽)means it’s easier to download static files than to deal with streaming video or audio. Because many materials from MIT and USU don’t require multimedia platforms, teachers across Indonesia are able to access them and benefit, even though they’re not studying for credit. "Learning materials and process are much more important here than just getting a degree," says Ferry Haris. a computer programmer for the Indonesian government, "especially when books are very costly for most of ns here."
As more institutions supply open courseware, those independent learners, who might not be MIT-level whiz kids, will find that subjects are presented on a more accessible level, according to David Wiley, director of the Center for Open Sustainable Learning at USU. MIT has led the way, but now that MIT has made all of its 1,800 courses available, organizers there will be glad to see others catching up. "We’re losing market share by the day," Carson says, "and that’s really exciting."
选项
A、Y
B、N
C、NG
答案
B
解析
由题干中in 2002可定位到第一段首句In 2002...project organizers surely had no idea that their site would become a favorite destination for science junkies across the globe.[精析] 否定结构处设题。本题考查MIT将教学材料上网时的想法。根据原句可知,他们这么做时并没想到该网站竟成为科学爱好者们的热门网站。由此可见,题干说当初他们就希望将该网站建成世界最受欢迎之的网站的说法与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CvM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Hehashislegbroken.B、Hewantstojointheparty.C、Hepartswithhisgirlfriend.D、HegetsalongwellwithCathy.C根据女士提到的
A、Hesavesmuchmoneybecauseheneedn’tdrivecarortakebus.B、Hedoesn’thavetogetupontimeeveryday.C、Hecaneasilye
Internethaslongbeenthefocusofresearch.Recently,alargestudy【C1】______thatotherwisehealthyteenagersaremuchmore【C2
Whatisthemainideaofthispassage?Accordingtothepassage,wheredoestheprejudiceamongchildrenandadultscomefrom?
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scamp
Listeningtomusicwhileyoudrivecanimproveyourreactiontimeandabilitytoavoidhazards,accordingtoAustralianpsycholo
AgriculturalexpertshavelaunchedalandandwatermanagementprojectintheMiddleEast.Theprojectseekstoincreasefood【B1
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudents.【C1】______alongreadingassignmentisgiven,
A______exercisesuchasrunningishelpfultoourhealth.
A、Writinganarticle.B、Studyingforachemistrytest.C、Shoppingforshoes.D、Readingamagazine.B
随机试题
利息是由利润调节的,确切地说,是由一般利润率来调节的。()
患者泄泻腹痛,泻而不爽,粪黄褐而臭,肛门灼热,烦躁口渴,小便黄,舌苔黄腻,脉濡数。证属
关于他汀类调节血脂药物的应用,正确的是
施工合同中约定了延期竣工的违约金,承包人没有按照约定期限完成施工任务,承包人应当支付延期竣工的违约金,发包人( )。
移动时代正在走来,中国已进入移动互联网时代。当前,移动互联网已经成为信息产业发展最快、竞争最激烈、创新最活跃的领域之一,()的发展趋势推动了产业形态、商业模式的巨大变革。
耐药性,是指病原体与药物多次接触后,对药物的敏感性下降甚至消失,致使药物疗效降低或无效,多用来指人。社会这个大肌体,同人一样,也会生出大大小小的疾病,如果在初犯的时候不能及时对症下药,彻底根治,也会产生耐药性,致使一些病症成为顽疾。下列哪一项最符合“
通常人们总认为,赞助人向博物馆赠送展品,是对博物馆的一种财政上的支持。事实上,对捐赠品的日常保管和维护是笔昂贵的开支。这笔开支的累计甚至很快就会超过该捐赠品的市场价。因此,这些捐赠品事实上加剧而并非减轻了博物馆的财政负担。以下哪项,如果为真,最能削弱上述论
以下叙述中,错误的是()。
Doyouwanttoliveforever?Bytheyear2050,youmightactuallygetyourwish—providingyouarewillingtoleaveyourbiolog
A、Onesecond.B、Twoyears.C、Oneminute.D、Aday.C
最新回复
(
0
)