首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Christine was recently digging through old boxes in her storeroom preparing to move to a new house. In one box, she came across
Christine was recently digging through old boxes in her storeroom preparing to move to a new house. In one box, she came across
admin
2012-04-07
58
问题
Christine was recently digging through old boxes in her storeroom preparing to move to a new house. In one box, she came across a magazine of June 2, 1986.
There’s a reason Christine had saved the magazine for 20 years. In its pages, she was one of more than a dozen women reported in an article discussing the "cruel reality" of their poor marriage prospects(前景). At the time Christine was living in Chicago and greatly annoyed by the fact that her social life didn’t seem to be progressing toward
a trip down the aisle.
"I had a lot of girlfriends in the same boat," she says.
But a funny thing happened. At age 40, she married; a few weeks ago she and her husband celebrated their 10th anniversary(周年纪念). Today she’s the happy mom to two children from her husband’s first marriage. Looking back on her single days, she remembers her unhappiness. "I had the same feeling that many women have, which is that you’re not considered a whole person unless you’re married with children," she says. "But as I reached my 40s, I realized that was totally wrong ... I could still have a very fulfilling life." It was only after she’d come to peace with the fact that she might never marry that she met her future husband while shopping in a supermarket.
To mark the 20th anniversary of this story, reporters sought out as many of the women in the story as they could find. Out of 14 single women in the article, 11 were found. Among them, eight ended up marrying, and three remain single. Several had children. None divorced(离婚). For her part, Christine isn’t surprised. "I’ve watched a lot of people, married while young, get divorced," she says. "I think that if you do wait until Mr Right comes along, you have a much better chance."
We learn from the text that twenty years ago, Christine ______.
选项
A、started her hobby by collecting magazines
B、had a lot of girlfriends visiting her
C、was worried about her marriage
D、was in an unhappy marriage
答案
C
解析
分析推理题。短文第二段第二、三两句指出,(20年前)杂志刊文报道了她和十多位女性一起讨论她们糟糕的婚姻前景这一“残酷的现实”,那时她正被其社交生活似乎没有朝着正常方向发展的事实困扰着。再结合短文谈论的是婚姻这一主旨可以推知,那时她很担心自己的婚姻(前景),故选[C]。其余三项中,[A]、[B]两项都属于抓住原文中的词句进行发挥,而[D]则与后文对Christine结婚情况的说明不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D2wd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Timeisvaluablebutlimit.There’safamoussaying,【S1】______"Timeismoney",thisshowsthei
Whenwritingcomputerfictions,thewriters______.Whichmaybeoneofthereasonsforthesuccessofcomputerfictions?
Whenwritingcomputerfictions,thewriters______.Computerfictionsareallabout______.
Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnquitelongpoemsbyhearts.Thereareotherpeoplewhocanonlyrememb
Balzacwasfamous______.Balzacdrewaconclusion______.
Shehasmade______progressrecently.
Howcanlightandbrightcolorinfluencepeople?
Howcanlightandbrightcolorinfluencepeople?
Thewinterholidayseasonisthemostfestive(欢乐的)timeoftheyear.Studentsfromelementaryschoolthroughcollegehaveabout
DoyouknowthattheChineseathleteZhangJianhasjustswumacross______Channel?
随机试题
阳水若见汗出恶风、卫阳已虚者,其最佳选方是
下图九官格中为从1到9不重复的9个整数,虚线上角的数字为虚线所经过区域的数字之和,则灰色格子中的数字最大可能是:
A.宫颈糜烂轻度B.单纯型宫颈糜烂C.宫颈糜烂重度D.宫颈糜烂中度E.颗粒型宫颈糜烂糜烂面占整个宫颈面积的2/3以上,是
以下不是口腔白色角化病的好发部位的是
直肠全长
对动脉血压波动性变化较敏感的感受器位于
急性心包炎心包积液时最突出的症状是
自然保护区是一种特殊的环境资源。随着生态旅游在我国的兴起,自然保护区将吸引越来越多的旅游者前往。根据自然保护区分类规定,可供参观和游览活动的区域是()。
已知函数f(x)=|2x+1|+|2x-3|。若关于x的不等式f(x)>a恒成立,则实数a的取值范围()。
Whatisthemaingoaloftheorganization?
最新回复
(
0
)