首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They make it easier to keep in touch with your friends. B、Your friend becomes a member in the network. C、A map for a highway i
A、They make it easier to keep in touch with your friends. B、Your friend becomes a member in the network. C、A map for a highway i
admin
2020-06-06
58
问题
Today let’s talk about social networking. First let’s talk about networks. Networks get things done. Whether it’s sending a letter or lighting your home. Networks make it happen. To get from Chicago to Santa Fe, we need to see the network of roads that will get us there. We see that Chicago is connected to St Louis, which is connected to Dallas which is connected to Santa Fe.
Of course, people networks can help us with finding jobs, meeting new friends, and finding partners. You know how it works. Bob is your friend, he knows Sally, and Sally’s friend Joe has a job for you. This is a network of people—a social network. The problem with social networks in the real world is that most of the connections between people are hidden. Your network may have huge potential, but it’s only as valuable as the people and connections that you can see.
This problem is being solved by a type of website called a social networking site.[24]These websites help you see connections that are hidden in the real world. Here’s how it works. You sign up for a free account and fill out your profile. Then, you look for people you know. When you find someone, you click a button that says, "Add as Friend". Once you do this, you and that person have a connection on the website that others can see.
They are a member of your network, and you are a member of theirs. What’s really cool is that you can see who your friends know, and who your friends’ friends know. You’re no longer a stranger, so you can contact them more easily. This solves a real world problem because your network has hidden opportunities. Social networking sites make these connections between people visible.
Like a map for a highway, they can show you the people network that can help you get to your next destination, whether it’s a job, a new partner, or a great place to live. Your network is suddenly more useful. You can get started at these sites, LinkedIn, Facebook, and MySpace.
23. What is the problem with social networks in the real world?
24. How can the social networking sites solve the problem of social networks?
25. What is cool about the social networking websites?
选项
A、They make it easier to keep in touch with your friends.
B、Your friend becomes a member in the network.
C、A map for a highway is available on the sites.
D、You can see who your friends’ friends know.
答案
D
解析
录音提到,在使用社交网站的时候,很棒的(cool)一件事是你可以看到你的朋友们认识谁,还有你的朋友的朋友认识谁。因此D项“你可以看到你朋友的朋友认识的人”为正确答案。A项“使你能够更容易与朋友联系”和B项“你的朋友成为你的人际关系网络的一员”是社交网站带来的便利和结果,并不是录音提及社交网络最棒(cool)的地方,因此都不正确。C项利用录音最后的a map for a highway作干扰,原文是将社交网络比作“高速公路的地图”,而不是说在“社交网上找到高速公路地图”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DIP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itseemslogical:Collegegraduateshavelowerunemploymentandearnmorethanlesseducatedworkers,so,thethinkinggoes,the
Afterdecadesofdecline,theshareofmotherswhostayhomewiththeirchildrenhas【C1】______risenoverthelastseveralyears,
A、Heisunabletopreventstudentsfromfighting.B、Heispopularforhisdevotiontoteaching.C、Hislecturesarehardtounder
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledWeShouldPayMuchAttentiontoSpokenEnglish.Yoush
Mathematicalabilityandmusicalabilitymaynotseemonthesurfacetobeconnected,butpeoplewhohaveresearchedthesubject
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetterapplyingforadmissionintoacollegeoruniversity.Youshouldwrit
A、Itprovideshabitatsformoreprimitivetribes.B、Itishardlyassociatedwithgreatcivilizations.C、Ithasnotyetbeenfull
A、Onethatcanprovideforemergencyneeds.B、Onethatcanpayfortheirmedicalexpenses.C、Onethatcoverstheirdebtsandbur
A、Rightaway.B、Intwomonths.C、Earlynextmonth.D、Inacoupleofdays.C从选项预测本题问时间。男士跟女士说下月初她才可以开始上岗,这是否会对她有影响,女士回答说没有影响,故选C。
随机试题
A.拉坦前列素B.溴莫尼定C.托吡卡胺D.噻吗洛尔E.毛果芸香碱属于选择性α2受体激动剂,可增加房水经葡萄膜巩膜通路外流而降低眼压的药物是
引起肛瘘最常见的病因是
符合正常产褥期妇女的特点的是()
钱某走在从舞厅回家的路上,经过一个偏僻的路段时,看见一个留长发的人在前面独自行走,手中拎有一个旅行包,以为是单身女性,心中遂起歹意,蹑手蹑脚快步向前走至此人身后,将其扑倒在地欲行强奸。此人拼命挣扎,待钱某撕开此人衣物才发现是一名男子,钱某大为沮丧,起身夺过
住宅类型有()等。
根据我国《刑法》,对于因违反有关劳动保护和安全生产法律法规的行为,可以认定4种犯罪,即违反危险物品管理规定重大事故罪和()。
以协议方式进行上市公司收购,收购过渡期内,以下哪种说法正确?()f2015年5月真题]Ⅰ.上市公司中来自收购人的董事为1/4Ⅱ.经被收购公司股东大会同意后,被收购公司可以公开发行股票Ⅲ.被收购公司陷入财务困难,收购人为了挽救可以对
教师的教育专业素养主要包括:先进的教育理念,良好的教育能力,一定的教育______能力。
我们能够根据自己对历史的体悟或自己对某种社会政治观念的信仰而自由地选择某种立场和倾向的史学理论,然后努力向前挖掘,_____我们必定会形成一种逻辑上较为一贯的理论“体系”(内在体系),_____也就可以在史学领域展开切实的交流和论辩等,推动史学理论走向健康
【B1】【B3】
最新回复
(
0
)