首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This year the combined advertising revenues of Google and Yahoo ! will rival the combined primetime ad revenues of America’s thr
This year the combined advertising revenues of Google and Yahoo ! will rival the combined primetime ad revenues of America’s thr
admin
2011-06-29
48
问题
This year the combined advertising revenues of Google and Yahoo ! will rival the combined primetime ad revenues of America’s three big television networks, ABC,CBS and NBC predicts Advertising Age. It will, says the trade magazine, represent a "watershed moment" in the evolution of the internet as an advertising medium. A 30-second prime-time TV ad was once considered the most effective--and the most expensive--form of advertising. But that was before the internet got going. And this week online advertising made another leap forward.
This latest innovation comes from Google, which has begun testing a new auction-based service for display advertising. Both Google and Yahoo! make most of their money from advertising. Auctioning keyword search-terms,which deliver sponsored links to advertisers’ websites, has proved to be particularly lucrative. And advertisers like paid-search because, unlike TV, they only pay for results: they are charged when someone clicks on one of their links.
Both Google and Yahoo! along with search-site rivals like Microsoft’s MSN and Ask Jeeves, are developing much broader ranges of marketing services. Google, for instance, already provides a service called AdSense. It works rather like an advertising agency, automatically placing sponsored links and other ads on third-party websites. Google then splits the revenue with the owners of those websites, who can range from multinationals to individuals publishing blogs, as online journals are known.
Google’s new service extends AdSense in three ways. Instead of Google’s software analyzing third-party websites to determine from their content what relevant ads to place on them, advertisement will instead be able to select the specific sites where they want their ads to appear. This provides both more flexibility and control, says Patrick Keane, Google’s head of sales strategy.
The second change involves pricing. Potential internet advertisers must bid for their ad to appear on a "cost-per-thousand" (known as CPM) basis. This is similar to TV commercials, where advertisers pay according to the number of people who are supposed to see the ad. But the Google system delivers a twist: CPM bids will also have to compete against rival bids for the same ad space from those wanting to pay on a "costper-click" basis, the way search terms are presently, sold. Click-through marketing tends to be aimed at people who already know they want to buy something and are searching for product and price information, whereas display advertising is more often used to persuade people to buy things in the first instance.
The third change is that Google will now offer animated ads--but nothing too flashy or annoying, insists Mr. Keane. Such ads are likely to be more appealing to some the big-brand advertisers. Spurred on by the spread of faster broadband connections, such companies are becoming increasingly interested in so-called "rich-media" ads. like animation and video.
By saying "It will represent a ’watershed moment’ in the evolution of the internet as an advertising medium" ,the trade magazine suggests ______
选项
A、Google and Yahoo! share advertising revenues with television networks
B、the success of Google and Yahoo takes a turning-point to online advertising
C、America’s three big television networks play an important role in the development of advertising medium
D、Google and Yahoo! build up their status in advertising
答案
B
解析
本题问:商业杂志说“It will represent a‘watershed moment’in the evolution of the internet as an advertising medium”意指什么。相关部分在文中第一段开头,提到广告时代预测本年度谷歌和雅虎两大网络公司的广告收入将可以和美国三大电视网在黄金时段的广告总收入相抗衡,称这是因特网作为广告媒介这一发展过程中的一个“watershed moment”。本题理解的关键是“watershed moment”,根据上下文可以判断网络广告已经对电视广告构成威胁,并已取得显著成绩。因此,网络广告的出现为因特网成为广告媒介提供了契机。故B“谷歌和雅虎的成功成为网络广告发展的转折点”为正确项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DS6O777K
0
考博英语
相关试题推荐
ReadthefollowingreviewofabookcalledTunedIn.Foreachquestionontheoppositepage,choosethecorrectanswer.
Thevegetativeformsofmostbacteriaarekilledbydryinginair,althoughthedifferentspeciesexhibitpronounceddifferences
Chooseoneofthefollowingtopicstowriteacompositionofnotlessthan250wordsontheANSWERSHEET.Inthefirstpartofy
Computersmayonedayturnnightintoday—withgoodold,naturalsunlight.Giantcomputer-controlledmirrors,thousandsoff
Computersmayonedayturnnightintoday—withgoodold,naturalsunlight.Giantcomputer-controlledmirrors,thousandsoff
Inmanyculturespeoplewhowerethoughttohavetheabilityto______dreamswerelikelytobehighlyrespected.
Beforetheconstructionoftheroad,itwasprohibitivelyexpensivetotransportanyfursorfruitsacrossthemountains.
Perhapsmorethananythingelse,itwasoneroustaxesthatledtothePeasants’RevoltinEnglandin1381.
Theytriedtokeepitquietbuteventuallyeveryonelearnedaboutthe______meeting.
Havingdecidedtorentaflat,we______contactingalltheaccommodationagenciesinthecity.
随机试题
用药后在骨组织中有较高浓度的抗菌药物是
下列哪一或哪些选项是公证员爱岗敬业、规范服务的表现?()
某厂有机械加工车间、喷漆车间、锅炉房以及厂内油库等。机械加工车间有:加工机械7台(套),额定起重量2.5t的升降机1台,额定起重量1.5t、提升高度2m的起重机1台,叉车2台。喷漆车间有:调漆室、喷漆室、油漆临时储藏室、人员休息室等。锅炉房有2台出口水压0
下列有关“待处理财产损溢”账户的说法,正确的有()。
以下对于声誉风险的说法不正确的是()。
内画壶的主要产地是()。
有人提议建立反腐有偿举报机制,对此你怎么看?
甲、乙、丙都新买了汽车,汽车的牌子是捷达、富康、桑塔纳。他们一起来到朋友丁家里,让丁猜猜他们三人各买的是什么牌子的车。丁猜道:‘‘甲买的是捷达车,丙买的肯定不是桑塔纳车,乙自然不会是买捷达车。”很可惜,丁的这种猜法,只猜对了一个。由此,下面哪项为真?
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【B1】__
Inbringingupchildren,everyparentwatcheseagerlythechild’sacquisitionofeachnewskill—thefirstspokenwords,thefirs
最新回复
(
0
)