首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Every morning my father buys a newspaper on his way to work. Every day I open my books in class and start lessons. Every evening
Every morning my father buys a newspaper on his way to work. Every day I open my books in class and start lessons. Every evening
admin
2020-09-27
38
问题
Every morning my father buys a newspaper on his way to work. Every day I open my books in class and start lessons. Every evening my mother looks through magazines at home. And every night, I look at the posters with photos of David Beckham and Yao Ming on my bedroom wall before I go to sleep. Can we imagine life without paper or print?
Paper was first created about 2,000 years ago, and has been made from silk, cotton, bamboo, and, since the 19th century, from wood. People learned to write words on paper to make a book. But in those days, books could only be produced one at a time by hand. As a result, they were expensive and rare. And because there weren’t many books, few people learned to read.
Then printing was invented in China. The first printed books were made by putting ink on a wooden block and holding the paper against it. When printing was developed greatly at the beginning of the 11 th century, books could be produced more quickly and cheaply. As a result, more people learned to read. After that, knowledge and ideas spread(传播) quickly, in a way that can be compared pared with the introduction of the Internet in the 20th century.
Today information can be received online, downloaded from the Internet rather than found in books, and information can be kept on CD-ROMs or machines such as MP4 players. These machines are smaller and lighter than books so that they can be carried very easily.
Computers are already used in classrooms, and newspapers and magazines can already be read online. So will books be replaced by computers one day? No, I don’t think the Yao Ming poster on my bedroom wall will ever be replaced by a computer two metres high!
Why were books expensive and rare before the invention of printing?
选项
A、People could not read.
B、People could not write words on paper.
C、People could not find silk, cotton or bamboo.
D、People could only produce books one at a time by hand.
答案
D
解析
细节理解题。根据第二段第三句可知答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DVLq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项SayingGoodbyeManypeoplewerewaitingforthetrain.Somewerereadingnewspapersandsomewere
Thedoctordidwhathecould______thedyingman.
Wangling,amiddleschoolgirl,feltangrywithherparentsaftergettingaboy’sphonecall."Aclassmatecalledmetodiscuss
LearningHowtoLearn$22Childrenwhoreadthisbookshowgreatinterestinstudy.Manypictureswillhelpthemu
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.51.______Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof
"Ordinary"wastheworstwordmymothercouldfindforanything.Irememberhertakingmeshoppingandtakingnonoticeofthes
OneofthemostfamousscientiststostudyadaptationswasCharlesDarwin.HewasborninEnglandin1809.Hewasn’tthebestst
ZhangLiangying’snewCDwill______nextmonth.
Amancamehomefromworklate,tired,tofindhis5-year-oldsonwaitingforhimatthedoor."Daddy,howmuchmoneydoyoumak
_______iswaitingforyouatthegate.Hewantstosaythankstoyou.
随机试题
组织结构设计的基本要求是_________。
加工贸易
直接管理所在过程或部门的日常运作的员工群体是指()。
缺血一再灌注损伤的发生机制主要与
关于文化因素与健康,说法正确的是
某市医院传染病科大夫在查房时发现一些肝病患者的异常反应。第二天.出现相同症状的肝病患者增加到了5人。于是,院方立即组织多学科的专家会诊,结果发现,所有出现不良反应的患者,都注射过同一种药物一甲制药有限公司生产的抗生素注射液。通过进一步的红外光谱仪观测分析,
设N=500,AQL=250(%)不合格,规定采用检验水平Ⅱ,给出一次正常,加严和放宽抽样方案中正确的是()。
材料一:家住重庆市渝中区的吴豁然老人最近成了网络红人,原因仅仅是一张招租广告。一个月前,吴大爷在自家附近的张贴栏贴出一则广告,寻找勤俭懂事、黑发黄皮肤的单身女性合住,零房租,条件只是陪自己聊聊天。信息贴出不久,便有2名“90后”女生先后搬入老人这间只有20
(2014年真题)根据我国现行宪法的规定,有权制定基本法律的国家机关是()。
下列关于BGP协议的描述中,错误的是
最新回复
(
0
)