首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People who have no time to attend their babies. B、People who become parents for the first time. C、People who have difficulty c
A、People who have no time to attend their babies. B、People who become parents for the first time. C、People who have difficulty c
admin
2013-11-18
53
问题
Wearing your emotions on your sleeve is no longer just a figure of speech. Babies can soon wear their emotions—quite literally—in the form of a piece of clothes. The Exmobaby, a tiny shirt designed to monitor an infant’s heartbeat, skin temperature and movement with updates sent to parents via text message. The technology is designed to give new parents peace of mind. Baby is crying and you’re not sure if she means "Feed me" or "I’m sleepy. " Exmobaby. corn’s "About" section says that its Software records "previous physical states" and "attaches a motivation, such as hunger or tiredness, which allows the system to predict likely causes of future events. " Over time, the technology can supposedly help predict a baby’s emotions and behavior. The product is marketed specifically to first-time parents, who are " particularly apprehensive" about their new role and are overwhelmingly ridden with worry. The website cites an increase of premature births as a reason parents’ concerns are at an all-time high and even goes so far as to claim that the technology can reduce the rate of infant deaths. But not everyone is convinced. The antis hold that the Exmobaby is just another product targeted to vulnerable first-time parents who "spend too much money on baby crap." If you do want a piece of the Exmobaby action, you’ll have to wait. It’s only in investigational stages and can’t be purchased yet.
23. What is Exmobaby?
24. Who are the target customers of Exmobaby?
25. What is the opposite opinion about Exmobaby?
选项
A、People who have no time to attend their babies.
B、People who become parents for the first time.
C、People who have difficulty communicating with their babies.
D、People who have a heavy burden to support the family.
答案
B
解析
事实细节题。短文中提到,Exmobaby主要针对的是那些第一次为人父母的人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DWS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Youngpeopleoftenwonderatthelargenumberofemployerswhodonotrespondtotheirapplicationsforjobs.Theysaythatdesp
A、Theyknowwhattheywanttobuy.B、Theyhavelittlemoneytospend.C、Theytalkthemselvesoutofpurchases.D、Theyshopatth
Hungryprehistoricbunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctionduringthePleistoceneera(更新世),newresearchsugg
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Asaphysicianwhotravelsquitealot,Ispendalotoftimeonplaneslisteningforthatdreaded"Isthereadoctoronboard?"
ThefirstbabyinBritaintosurviveahearttransplantcelebratedher18thbirthdayyesterday.KayleeDavidsonwasfivemonths
ItisadisgracethatMs.Chavezcontinuouslyspreadsmisinformationaboutbilingualeducation.Toomanypeopleaccepttheidea
A、Shethinksthemanshouldhavepaidmuchattentiontothesociety.B、Shethinksthemanhasshownmuchconcernaboutcommonpe
A、Thereisnoroomavailable.B、Themancangetadiscountontheroom.C、Themancouldliveinthesingleroom.D、Thereisnot
随机试题
输气站场周围建筑物距场内最近地区工艺设备的距离为30m。()
By【B1】______afewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencangreatlyincreasetheirchildren’slanguagedevelopm
病人,男性,58岁,在无明显诱因下,反复出现无痛性血尿两个月,他很焦虑,要求医生查明原因。该病人需要做膀胱镜检查,逆行肾盂造影,检查前一天的护理哪一项必要()
患者,男,41岁。无痛性进行性双侧颈部淋巴结肿大1个月,查体发现双侧颈部各1个2cm×2cm大小淋巴结,活动、无压痛,余浅表淋巴结未触及,心肺未见异常,腹平软,肝脾肋下未触及,临床疑诊淋巴瘤。问题3:为了临床分期,需要首选的进一步检查是
正常分娩胎膜自然破裂多在
Manydreams________seemimpossible,thenimprobable,andeventuallyinevitable.
1960年,我国对国民经济实行调整的方针是()。
以下关于图像文件格式的叙述中,错误的是______。
PassageThreeThesteakhousemaybeAmerica’sgreatestsingleachievement.Sure,there’sthatConstitutioneveryone’ssoimp
Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchildpoverty,butitreallyhastobeasked,betterforwhom
最新回复
(
0
)