首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Computers are very important to modem (现代的) life. Many people think that in the future computers will be used in lots of everyda
Computers are very important to modem (现代的) life. Many people think that in the future computers will be used in lots of everyda
admin
2011-02-16
59
问题
Computers are very important to modem (现代的) life. Many people think that in the future computers will be used in lots of everyday life. It is thought that we won’t have to go shopping because we will be able to get most things which are sold in the shops on the Interact. There will be no more books because we will be able to get all texts from computers. The Internet will be used to play games, see films and buy food. Most telephone calls will be made by computers.
Some people are glad about these new ways of shopping and communication (交流). Others do not think that computers will replace (取代) our old ways.
Let’s look at books, for example. Some people think that one day we will not read books made of paper. In- stead, we will buy and read books using computers. We will read texts on small pocket computers. The computers will keep many different books in them at the same time. We won’t need to turn lots of pages and paper will be saved. Computerized (计算机化的) books will be used more and more.
Is Internet shopping such a pleasure as going to the shop? Many people say it is not. It is a pleasure to go into shops and look at things you want to buy. Also probably people won’t like to read large texts on our computers, because paper books seem to be more friendly. Maybe computers won’t change these two habits (习惯).
The underlined sentence in the last paragraph means ______.
选项
A、paper books regard people as friends
B、paper books are very kind to people
C、people like to read paper books
答案
C
解析
从文章最后一段的this is my house可知去的地方是老人的家。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DWqd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Excuseme,sir.Isthis______umbrella?
Whatdoesthewomanmean?
SheenjoysherstayinEnglandbecauseshehas______friendsthere.
Alltheanimalsareinvitedtoapartyinthewoods.Birdsandbutterfliesaresinginghappilyandmonkeysandelephantsareda
Ihave______todo.Pleasegiveme______toread.
Heisthirsty.Pleasegivehimsome______todrink.
Ialwaysplayedbasketballinmysparetimeafterschool,butnowIcan’t.I______playbasketballinmysparetimeafterschoo
SheenjoysherstayinEnglandbecauseshehas______friendsthere.
Whycouldn’tToddandJunefindoutwhosentthemthetickets?Howlongweretheyprobablyawayfromhomethatevening?
Dalian,likemanyothercitiesinChina,isdeveloping______quicklythaneverbefore.
随机试题
Ablowontheheadmaycause_____unconsciousnesswithoutlastingdamage.
对城市公共安全的重大问题做出决策的是【】
急性肺脓肿最具特征的症状是
根据外国投资者并购境内企业的有关规定,下列各项中,境外并购的并购方应当在对外公布并购方案之前或者报所在国主管机构的同时,向商务部和国家工商行政管理总局报送并购方案的是()。
下列关于成本和费用的表述中,正确的是()。
可靠性试验一般可分为工程试验和统计试验,统计试验包括()。
大同:小异
剩余价值规律是资本主义基本经济规律,原因在于它()
Thewayinwhichinformationistaughtcanvarygrittyacrossculturesandtime-periods.EnteringaBritishprimaryschoolclass
A、Supermarket.B、Yard.C、Restaurant.D、Hotel.A细节题。Sherrill说Iworkpart-timeatthesupermarket.即她在超市做兼职。此题B为干扰项,但在园圃工作的是Fill。因此
最新回复
(
0
)