首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Supportive. The financial climate for charities is worsening, with more than half hit by the economic downturn, a survey rev
Supportive. The financial climate for charities is worsening, with more than half hit by the economic downturn, a survey rev
admin
2021-12-15
48
问题
Supportive.
The financial climate for charities is worsening, with more than half hit by the economic downturn, a survey reveals today. Over half of those affected report a decline in income triggered by the recession at a time when one fifth of charities are seeing an increase in demand for their services. Despite the success of Comic Relief, which raised £60m for anti-poverty charity projects last weekend, the overall financial picture for the voluntary sector is gloomier than it was six months ago, says the Charity Commission report.
Dame Suzi Leather, the Chairwoman of the Charity Commission, said, "Clearly the impact of the financial downturn on charities is widening and deepening. Some charities still face that double chances of a drop in income as well as an increased demand for services. The research tells us that the number of charities taking steps to reduce the risks that the financial downturn brings has risen since we conducted our first research. However, not all charities are putting measures in place to protect their work and their funds. It is very surprising that more charities are not considering collaboration with others, as this can help them share expertise and costs. "
In September the commission found that 38% of charities had been affected by the downturn, with 16% describing the impact had been "very significant" or "significant". The latest report shows those proportions have increased, to 58% and 25% respectively. Bigger charities—those with an annual income of more than £ 1 million—were less likely to have been hit by income reductions. But almost two-thirds of that group were concerned that the downturn would affect their work in future.
The commission surveyed a random sample of 1,000 charities of varying sizes in England and Wales during January and February. It found the collapse in the value of stocks and shares—for many charities the single most important source of income—has impacted hard on the sector, which is also hurting from a falloff in corporate donations and private legacies.
Charities that delivered services overseas reported they had been badly affected by the fall in the value of sterling. The survey suggests there is little sign that charities overall are preparing to make big cutbacks (消减) in jobs or capital investments. Only a tiny proportion of those surveyed said they were facing problems meeting pension commitments.
Which of the following statements about bigger charities is TRUE?
选项
A、They are those with an annual income of more than $ 1 million.
B、They are more likely to be affected by income reductions.
C、Most of them are concerned about their work in future.
D、Many of them are likely to have their employees’ income increased.
答案
C
解析
由题干中的bigger charities定位到第三段第三、四句。细节辨认题。由定位句可知,那些年收入在100万英镑以上的大一点儿的慈善机构不太可能受到收入下降的冲击。但是将近三分之二的较大慈善机构担心经济下滑将会影响它们未来的工作,因此C)正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DWx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
IncreasedScreenTimeandWellbeingDeclineinYouthA)Haveyoungpeopleneverhaditsogood?Ordotheyfacemorechalleng
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit?A)Satellitesusedtobetheexclusiveplaythingsof
CompaniesAreWorkingwithConsumerstoReduceWasteA)Asconsumers,weareverywasteful.Annually,theworldgenerates1.
CompaniesAreWorkingwithConsumerstoReduceWasteA)Asconsumers,weareverywasteful.Annually,theworldgenerates1.
IntheRealWorld,NobodyCaresthatYouWenttoanIvyLeagueSchool[A]Asahighschooljunior,everythinginmyliferevo
YoumayhaveheardthatCoca-Colaoncecontainedaningredientcapableofsparkingparticulardevotioninconsumers:cocaine.Th
SurfingtheInternetduringclassdoesn’tjuststealfocusfromtheeducator:italsohurtsstudentswho’realreadystruggling
Risingtemperaturesandoverfishinginthepristine(未受污染的)watersaroundtheAntarcticcouldseekingpenguinpopulationspushe
Risingtemperaturesandoverfishinginthepristine(未受污染的)watersaroundtheAntarcticcouldseekingpenguinpopulationspushe
A、Stretchesoffarmland.B、TypicalEgyptiananimalfarms.C、Tombsofancientrulers.D、Ruinsleftbydevastatingfloods.C浏览四个选项
随机试题
营养不良性钙化可见于
根据刑法的基本理论,罪刑相当原则要求()。
下列资产负债项目中,不影响速动比率计算的是()。
2018年1月15日,甲公司以银行存款30万元购入一台生产A产品的设备,另支付相关运输费1.5万元,员工培训费2万元。该设备预计能够生产1000件A产品,预计净残值率为1%,采用工作量法计提折旧。2018年该设备共生产A产品10件,假定不考虑其他因素,则
社会政策资金的分配和使用方式有( )。
A、姓王B、爱吃鸡蛋C、忘带手机了C
•Readthearticlebelowaboutgolfandbusiness.•Foreachquestion23-28ontheoppositepage,choosethecorrectanswer.•
Asalways,IampleasedtobehereattheNationalPressClubformy【L1】______Speech.ThisistheseventhtimeIhavehadthe【L2
Thestudyoftherulesgoverningthewayswordsarecombinedtoformsentencesis_____.
Ausefuldefinitionofanairpollutantisacompoundaddeddirectlyorindirectlybyhumanstotheatmosphereinsuchquantitie
最新回复
(
0
)