首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
What’s happening: With global population levels set to reach close to 10 billion people by 2050, the ecological impact of th
What’s happening: With global population levels set to reach close to 10 billion people by 2050, the ecological impact of th
admin
2022-12-06
58
问题
What’s happening:
With global population levels set to reach close to 10 billion people by 2050, the ecological impact of the food we eat has come under intense scrutiny.
Scientists believe human food consumption is having a devastating effect on the environment due to a combination of greenhouse gas emissions, overuse of land and pollution from the increased use of fertilizers and pesticides.
One of the key areas under investigation is the meat industry.
Despite increased awareness of veganism and vegetarianism, the percentage of people in the U.S. who abstain from eating meat is still small. America is among the most
carnivorous
nations on the planet, consuming an estimated 222 pounds of meat per person a year.
Last month, the U.N. warned that high consumption of meat in the West is fueling global warming, and said switching to a plant-based diet would help fight climate change.
Why there’s debate:
Supporters of restricting meat consumption say it would drastically reduce the greenhouse gas emissions that cause global warming. The agricultural industry is responsible for 11 percent of global greenhouse emissions, mostly from livestock production. A large portion of that comes from methane created by cow burps, but things like manure, fertilizer, shipping and refrigeration of meat also create a significant amount of carbon. The need for grazing land also leads farmers to destroy large swaths of forest, reducing the plants from extracting carbon out of the air.
Critics argue that eating less meat will have less impact relative to potential changes in other sectors, like the energy industry. Others argue that pushing a completely meat-free diet is unrealistiC. Asking people to instead reduce how much meat they eat or replace beef in their diet with poultry can still have a substantial effect.
There’s also some evidence that a zero meat diet may not reduce emissions as much as initially thought because vegetarians tend to replace the meat in their diet with other animal products like eggs and dairy.
What’s next:
For those who wish to decrease or completely eliminate the amount of meat they eat, a number of options have come onto the market recently to make the move easier. Plant-based burgers have exploded in popularity over the past year or so. Though they may not be much healthier than beef, the environmental impact of producing them is significantly lower.
What should be the best title of the passage?
选项
A、That High Consumption of Meat Is Fueling Global Warming
B、Human Food Consumption Is Having a Devastating Blow
C、The Environmental Impact Is Devastating
D、Eating Less Meat
答案
D
解析
主旨题。文章开头讲述了美国对肉类的消耗量,接着又指出联合国呼吁人们转向以植物为基础的饮食,减少肉类的消耗,并列举原因,在文章末尾提到植物汉堡已经变得大受欢迎,而且生产植物汉堡的过程对环境的影响较小。本文围绕“减少肉制品的食用”展开。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DdjD777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
独自式口头语言的特点是()。
副语言是一种有声而无固定语义的语言,以下属于副语言的是()。
导游人员运用突出重点法讲解神农架,对华侨及港澳台同胞重点介绍祭坛,讲解炎帝尝百草、搭架采药的壮举;对青年学生则把重点放在神农架自然博物馆向他们介绍珙桐、金丝猴等珍稀动植物;对喜欢逐新猎奇的游客,着重介绍神农架的“野人”之谜。这是突出了(
导游语言从狭义的角度上看,是导游人员与游客()时使用的一种具有丰富表达力、生动形象的口头语言。
Veryfewpeoplecouldunderstandhislecturebecausethesubjectwasvery________.
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealthandtheothercomfortsoflife
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealthandtheothercomfortsoflife
Lastnightthereweremillionsofpeople_________theopeningceremonyliveonTV.
随机试题
针对固定资产的所有权或者控制权目标,注册会计师通常实施检查程序,下列相关说法中正确的有()。
LivinginthecentralAustraliandeserthasitsproblems,______obtainingwaterisnottheleast.
关于吸入性肺脓肿,不正确的是
术后早期活动的优点,下列哪种说法不正确()。
A.抑制肾小球滤过B.直接抑制肾小管H+-Na+交换C.直接抑制肾小管I+-Na+交换D.抑制碳酸酐酶活性E.拮抗醛固酮的作用螺内酯(安体舒通)的利尿作用机制是()
配伍变化的处理方法主要有
父母与多对已婚子女共同居住生活的家庭类型属于()。
使主机从外部获取信息的设备称为()。
在一项关于失眠人群的调查中发现,绝大多数失眠者都有深夜打电话聊天的习惯,部分人甚至夜里的一通电话打到四五个小时之久。因此有人得出结论“深夜打电话这种不良习惯是导致失眠的主要原因”。以下哪项对这一结论进行了最严重的削弱?()
设∫f(x)dx=x3+C,则∫x2f(1-x3)dx等于()
最新回复
(
0
)