首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because you have more opportunities. B、Because you have much pressure of your former colleagues. C、Because your old friends ar
A、Because you have more opportunities. B、Because you have much pressure of your former colleagues. C、Because your old friends ar
admin
2014-11-27
51
问题
The average American will move 13 times in his life time and most of those moves will take him to another city—a new job, new friends, sometimes a whole new lifestyle. Moving offers the opportunity to make personal changes as well as to change the place where you live and work. For example, you might want to change the way you dress, the kind of friends you have or what you do for entertainment. When no one knows you, you can make these changes in yourself and your lifestyle more easily because your old friends aren’t watching you and you don’t have the pressure of your former co-workers.
Moving offers opportunities, but of course, it can also cause problems. It takes time to adjust yourself to change and you might feel lonely and unhappy at first. Moving can also cause problems within the family. If both husband and wife work, probably only one of them will benefit professionally from the move. The other may feel angry and resentful. Children may also resent having to leave their friends and school because their parents decide to move. In the end, moving will be easier if you can focus on the present. That is, don’ t waste time missing the life you left behind. Instead, start making a new life in your new city. And don’ t worry that you might have to move again in a couple of years. Think about where you are now and make the most of it.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Why can moving make it much easier for you to make personal change?
20. What problem might you meet when you move according to the passage?
21. What do we learn from the passage?
选项
A、Because you have more opportunities.
B、Because you have much pressure of your former colleagues.
C、Because your old friends aren’ t watching you.
D、Because everyone knows you in a new place.
答案
C
解析
事实细节题。短文中指出you can make these changes in yourself and your lifestyle more easily becauseyour old friends aren’t watching you and you don’t have thle pressure of your former co-workers.所以选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Dlv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Seniorpeoplearelesslikelytogainweight.B、Seniorpeoplearemorelikelytogainweight.C、Oncepeoplegetfat,theywill
A、Parentsshouldpaymoreattentiontomiddlechildren.B、Middlechildreninthefamilyareusuallywiser.C、Parentsshouldturn
Althoughtheenjoymentofcolorisuniversalandcolortheoryhasallkindsofnamestoit,colorremainsaveryemotionalands
Althoughtheenjoymentofcolorisuniversalandcolortheoryhasallkindsofnamestoit,colorremainsaveryemotionalands
Environmentalasceticismhascreatedavogueforupgradinglight-bulbsandtweakingthermostats(恒温器).Butaccordingtoanewpie
It’slikethis:Youpassapersononthesidewalk【B1】______apairofstylishshoesmadeoflightbrownleather,witharounded
A、Thespellingandmeaningofwords.B、Thegeneralmeaningofthetext.C、Theexactshapeandorderofletters.D、Thedetailsof
A、Shegota"C"inmathsaswell.B、Sheusuallypracticesalotinmaths.C、Mathsisnotasterribleasthemanthinks.D、Maths
A、Arrangingcoursesforthem.B、OfferingthemaccesstotheInternet.C、Supportingtheirinterest.D、Givingthemconstructivead
A、Crossthetips.B、Stopleaningforward.C、Pointthetipstogether.D、Movetoagentleplace.C事实细节题。对话中男士提到,如果女士想停下来,需要把滑板的两端并
随机试题
下列选项中,不属于公司法人机关的是【】
皮肤被硫酸、盐酸、硝酸灼伤应口服阿片类药物中毒应
水泥根据其熟料成分的不同而特性有所不同,下列不适用于大体积混凝土工程的是()。
不涉及货币资金收支的业务,应当编制转账凭证。()
采用货币记账对冲操作(Netting)可使()
按照()划分,风险处置可以划分为预控性处置与全面性处置。
阅读案例,回答问题。在音乐鉴赏课上,老师在进行第一单元《音乐与人生》的教学时,播放了《草原放牧》琵琶协奏曲,播放完毕之后,老师提问:“听完这段音乐,给你什么样的感觉?”一个男同学举手回答:“我听了之后感觉很伤感,仿佛想到了我小学时候一起玩耍的小伙
早期阅读活动利用图书、绘画为幼儿创设一个书面语言环境,使幼儿有机会接触书面语言,了解语言的基本文化内涵。因此,幼儿早期阅读的重点是()
DNA技术已广泛应用于现代医学,DNA的全称是()。
试述社会主义改造的重要意义。
最新回复
(
0
)