首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the Chairman’s Statement below and answer questions 23-28. For questions 23 — 28, choose the correct answer. For ea
Read the Chairman’s Statement below and answer questions 23-28. For questions 23 — 28, choose the correct answer. For ea
admin
2013-06-12
30
问题
Read the Chairman’s Statement below and answer questions 23-28.
For questions 23 — 28, choose the correct answer.
For each question, mark the correct letter A,B or C.
Chairman’s Statement
Despite the appearance of a new competitor on the market the company continued to grow and increase its market share throughout 2000. Partly in response to this new threat but, more importantly, as part of a strategy for growth, several key decisions were taken this year. The most significant new developments included a range of vitamin rich children’s drinks and low calorie diet drinks, which both proved very popular.
The company is still best known for its range of refreshing fruit drinks and, not surprisingly, these were our biggest sellers once more. There were two new additions to the range last year, Squish and Liquid Sunshine, both of which have a distinctive Caribbean flavour. The first sales figures suggest that our expensive TV advertising campaign was very successful and that these products will soon be as popular as the rest of the fruit drink range.
Growth in the keep-fit and health markets meant our energy drinks did well in 2000. Sales of one brand, Booster were second only to fruit drinks in April. The strength of this particular market also explains the success of our new diet drinks.
There were, however, big differences in the performance of our older products. The company’s oldest product, mineral water, continued to enjoy a healthy share of a very profitable mass market. It seems our customers are still happy to stay with the brand despite the increasing number of competitors’ products. Unfortunately, the same cannot be said of our Ice-T and Chocomania drinks. Sales showed an initial increase in the summer after we re-launched both products but customers soon bought other brands and total annual sales for both product ranges were disappointing.
The company also said goodbye to its own brand of cola, launched in 1998. After two unsuccessful years of trying to break into the huge cola market, 2000 looked like being another poor year. The company finally accepted that it had made a wrong decision and stopped production in September of that year.
The new fruit drinks cost a lot of money to______.
选项
A、develop
B、produce
C、launch
答案
C
解析
原文第二段中的our expensive TV advertising campaign...中的expensive一词说明了新产品投放市场的广告费用很高。与C所说同指一件事。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DvbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachofthegaps.F
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachofthegaps.F
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachofthegaps.F
Lookatthestatementsbelowandthearticleaboutpricingontheoppositepage.Whichsection(A,B,CorD)doeseachstatemen
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence17—20,withthephrasefromthelistA—Gbelow.Foreachsentence17—2
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence17—20,withthephrasefromthelistA—Gbelow.Foreachsentence17—2
ReadthearticlebelowaboutReebok.Forthequestion13—18,markoneletterA,B,CorDonyourAnswerSheetfortheanswery
Readthistextbelowabouttheaircraft,andanswerquestions13—18.Itlookedjustlikeanotheraircraftfromtheoutside.
随机试题
A、文化性B、综合性C、整合性D、自觉性E、实践性组织文化具有管理功能的前提条件为
红英服装有限公司被人民法院宣告破产后,法院依法组成了清算组。以下各选项中,属于在破产清算期间,清算组依法可以从事的活动的有()。
下列各项中,符合企业所得税法视同销售有关规定的有()。
银行市场细分策略,即通过市场细分选择目标市场的具体对策,()是指银行把某种产品的总市场按照一定标准细分为若干个子市场后,从中选择一个子市场作为目标市场,针对这一目标市场,只设计一种营销组合,集中人力、物力和财力投入到这一目标市场。
旅游经营者应根据旅游活动的特点,()参加团队旅游的旅游者按照规定投保()。
Scientistshavebegunusingsatellite-basedsystemstopredictvolcaniceruptions.Thisallowsblanketcoverageoftheentirewo
802.11b技术可以使用的无线信道频点是()。
Britain细节题。根据“Theywerealldestroyedthatyear,whentheCapitolwasburneddownduringAmerica’swarwithBritain.”可知正确答案。
1.Needed:Full-timesecretarypositionopenApplicants(申请人)shouldhaveatleast2years’experience.ApplyinpersonatUn
Britishscientistsarebreedinganewgenerationofriceplantsthatwillbeabletogrowinsoilcontainingsaltwater.Theirw
最新回复
(
0
)