首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To best protect threatened plants, inefficient national parks should be sold off and the proceeds used to buy more cost-effectiv
To best protect threatened plants, inefficient national parks should be sold off and the proceeds used to buy more cost-effectiv
admin
2018-04-15
23
问题
To best protect threatened plants, inefficient national parks should be sold off and the proceeds used to buy more cost-effective ones. So says Richard Fuller at the University of Queensland in St. Lucia, Australia, who reckons that replacing 1 per cent of Australia’s protected areas could significantly increase the number of vegetation types being protected.
Worldwide, there are 100,000 regions dedicated to bio-diversity maintenance, covering 12 per cent of countries’ land and territorial waters. "Historically, a lot of these areas were designated because we couldn’t use them for economic or agriculture purposes, not for their bio-diversity value," says Fuller. "Consequently, many species and habitats remain inadequately protected." For example, up to 83 per cent of threatened plants are found outside protected areas.
Fuller says environmentalists who try only to increase the number of protected sites are effectively "adding to an inefficient system". Instead, he says, governments should sell off expensive land of low conservation value and buy new sites instead.
Fuller’s team has developed a mathematical model to test their theory in Australia. The group divided the country’s landmass(国土)into around 65,000 sections before assigning each a "conservation value" based on the rarity of the vegetation type within it: higher values were given to areas where more native vegetation has been lost. They then divided each section’s conservation value by its financial value, enabling them to rank currently protected areas in terms of cost-effectiveness. In the model, the least cost-effective areas were sold off and the funds used to buy more cost-effective sites.
For a vegetation type to be considered as "protected" in the team’s model, 15 per cent of the land area it covered must lie in protected areas. Currently, only 18 out of 60 Australian vegetation types are protected by this measure. Replacing just 1 per cent of the least cost-effective areas boosted the number to 54. "We get an enormous increase in efficiency without spending more money," says Fuller.
"It’s a logical approach with obvious benefits for protected bio-diversity," says Jon Nevill, an environmental consultant in Hampton, Victoria, Australia. "But I have no confidence that governments could effectively manage such a difficult programme." Martin Taylor, a protected areas policy manager at environmental campaign group WWF-Australia, is less complimentary. He says the idea of "trading off protected areas to buy theoretically better ones" is "quite horrifying". Sacrificing a protected area based solely on vegetation types without consideration of native animals or local geography is troublesome, he says. "No area can be written off so lightly as these authors do."
Fuller defends his approach, saying the study is just a demonstration. "If this idea was to be put into practice you would need to consider these other values."
What could be achieved by replacing just 1 per cent of the least cost-effective areas in Australia?
选项
A、The number of protected sites would increase to 54.
B、The protected vegetation types would increase to 54.
C、The land area covered by protected sites would increase by 54%.
D、The cost-effectiveness of protected areas would increase by 54%.
答案
B
解析
根据题干中的replacing just 1 per cent of the least cost-effective areas可以快速定位到第5段第3句。解题关键在于弄清the number指的是什么的数量。答案在上一句找。该段第2句说到,澳大利亚60种植被中只有18种得到了保护,因此可以判断这里的the number指的是受保护植物的数目。因此排除A,选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DxT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Artisseparatefromtechnicalskills.B、Artshouldbeenjoyedbyeverybody.C、Artisaformofluxuryobject.D、Artshouldbe
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]AbouthalfofallAmericanadultssaytheyareatleastsomewhatlikelytomakeaNew
WhyWeNeedGoodTeachers[A]TherelativedeclineofAmericaneducationattheelementary-andhigh-schoollevelshaslongbeen
A、Physicalexamination.B、Laboratorytests.C、Medicalhistory.D、Complextechnology.C录音接着讲到医生为何要学会倾听,原因就是“医生能够做出正确诊断,其中75%有价值的信
Shoppinghasbecomeaverysecretandmysteriousaffair.Conspicuousconsumptiondoesnotlookgoodduringarecession,whichex
TheEnglishnationalcharacterisdualistic:Oneaspectisconservative,theotherextroverted(性格外向的).Thepubisafineexample
TheEnglishnationalcharacterisdualistic:Oneaspectisconservative,theotherextroverted(性格外向的).Thepubisafineexample
A、Openhappiness.B、Familylife.C、Communityrespect.D、Peaceandprosperity.B录音提到可口可乐公司并不只是去主观地猜想人们认为幸福是什么,他们会深入到每个地方去了解人们的不同需
Innovation,theeffectiverecipeofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs.Overthepast30yearsthedigitalrevolutionh
EdgarPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hisparentswereactors.Edgarwasababywhenhisfatherleftthefamily.Hew
随机试题
硝酸甘油的副作用有()
牙周炎的发展过程不包括
业主方可以将全部业主方项目管理的任务委托给( )。
建设工程安全生产管理基本制度中,不包括( )。
施工企业为职工缴纳工伤保险发生的费用应计入()。
以下各项中,属于流动资金贷款的是()。
下列各项资产减值准备中,一经确认在相应资产持有期间内均不得转回的有()。
(2007年考试真题)税务机关对外省、自治区、直辖市来本辖区从事临时经营活动的单位和个人申请领购发票的,可以要求其提供保证人或者根据所领购发票的票面限额及数量交纳不超过l万元的保证金,并限期缴销发票。()
条件充分性判断:A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和(2)单独都不充分,条件(1)和(
因为(x2ex)′=(x2+2x)ex,所以[*]=[*]+C
最新回复
(
0
)