首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Monitor and Prevention and Cure of Flu There is a joke among flu researchers: "If you’ve seen one flu season, you’ve see
The Monitor and Prevention and Cure of Flu There is a joke among flu researchers: "If you’ve seen one flu season, you’ve see
admin
2013-05-04
46
问题
The Monitor and Prevention and Cure of Flu
There is a joke among flu researchers: "If you’ve seen one flu season, you’ve seen. . . one flu season." The translation, for those not up on epidemiological humor: the joke is humorous commentary on the unpredictable nature of the flu virus. Every year it looks different, and every strain follows its own pattern. This is not just a quirk that frustrates scientists—it’s the reason new strains like H1N1 are impossible to anticipate and fully prepare for.
" I know less about influenza today than I did 10 years ago," quips Dr. Michael Osterholm, director of the Minnesota Center of Excellence for Influenza Research and Surveillance and a former adviser to the U. S. Department of Health and Human Services. "Every stone we’ve turned over, we get more questions than we do answers."
The flu returns every season and the world periodically experiences catastrophic pandemics, but epidemiologists still do not understand why some strains evolve to infect people and others do not; they are not entirely sure about how the flu is transmitted; nor do they understand why some patients become fatally ill while others develop minimal symptoms. As a result, when a new strain shows up—like H1N1—they often have little information to fall back on, and the lessons of previous pandemics are only somewhat helpful. While epidemiologists are still putting together a complete picture of H1N1, for example, its most striking difference with the seasonal flu is that the elderly are not the most vulnerable population. And when H1N1 does cause serious illness, patients develop different complica-tions(that are more difficult to treat) than those with seasonal flu. "It’s very different death," says Osterholm.
The Centers for Disease Control currently maintains six different categories of flu-surveillance programs, but has rolled out new measures this year in order to monitor H1N1’s most worrying features. The backbone of its routine surveillance systems is not designed to count individual flu cases, but rather to get general indicators of how the flu is and which strains are in circulation. Uncertainty about the fast-moving H1N1 prompted the CDC to begin asking state health departments to report the number of hospitalizations and deaths caused by influenza, and it is still adjusting the methods for calculating the disease’s impact. Even the methods for counting the number of those who died of H1N1 is uncertain: on Tuesday, The New York Times reported that the CDC will revise its estimates of H1N1 deaths to 4,000 from 1,200. This revised figure is the result of a new calculation that encompasses fatal cases confirmed via lab tests to have been caused by H1N1, as well as hospital reports of deaths that "appear to have been brought on" by the flu.
We can learn from the passage that the CDC______.
选项
A、Maintains six different programs on H1N1
B、will decrease its estimates of H1N1 deaths
C、abandoned its H1N1 impact study methods
D、wants to make out which strains are stirring
答案
D
解析
事实细节题。根据题干关键词CDC定位到第四段。该段第二句提及“该常规检测系统的主干……是为了获得该对流感的传播程度和何种变种正在传播的指示”,由此可知,[D]含义与之相符,故为正确答案。由该段首句可知,六项不同类别的流感监测项目并非用于H1N1,故排除[A];[B]中“decrease”与原文含义正相反,故排除;[C]中abandoned与原文含义不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Dxd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whichofthefollowingmaybethereasonforhumanity’sexploring?Accordingtotheexpert,theexplorationoftheMarsbyrobo
Whichofthefollowingmaybethereasonforhumanity’sexploring?AsfortheissueofwhetherlifeeverexistedonMars,thea
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
TheGreatTransformationiscausedby______.Todayitisimpossibleforpeopletobuildaremarkablenewcivilizationbecause__
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
随机试题
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
若有非零解,则k=()。
如图7—2—27所示电路的等效电阻RAB为()Ω。
开展价值工程活动通常分为准备、分析、创新和实施四个阶段,其中分析阶段主要应回答的问题是( )。
关于施工生产要素的质量控制,下列说法不正确的是()。
2019年8月某房地产开发公司转让新建普通标准住宅1幢,取得不含增值税转让收入4000万元,转让环节缴纳税款以及有关费用合计24万元(不含增值税和印花税)。已知该公司为取得土地使用权而支付的地价款和有关费用为1600万元,房地产开发成本为900万元,利
下列关于风险管理技术与方法的说法中,错误的是()。
地方各级人民代表大会会议每年至少进行一次,经()以上代表提议,可以临时召集本级人民代表大会会议。
左侧立体图形仅有图中所示的一个面被涂黑。下列选项不可能由三个左侧立体图形构成的是:
设f(x)在[0,1]上连续,在(0,1)内可导,且f(0)=f(1),证明:存在ξ,η∈(0,1),使得f’(ξ)+f’(η)=0.
最新回复
(
0
)