首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It has proved a huge hit to the young worldwide. B、It will become a victim to a tougher economic climate. C、It now overtakes M
A、It has proved a huge hit to the young worldwide. B、It will become a victim to a tougher economic climate. C、It now overtakes M
admin
2012-04-09
37
问题
(33)In years to come our current era may be remembered as The Epoch of Apple. The sleek (光洁的), minimal design on their gadgets has proved a huge hit with young professionals around the world. After the success of iPad. which is a tablet computer that attempts to combine the computing power of a laptop with the portability and usability of a smart phone, now Apple has launched a new version of iPhone. The new handset contains a front-facing camera for video conferencing and a gyroscope (回转仪) to allow users to play games by waving the device about. The first quarter of 2010 proved to be the most successful yet for the iPhone, showing that Apple will not become a victim to a tougher economic climate. Indeed, two weeks ago Apple’s market value overtook that of its arch-rival, Microsoft, for the first time since 1989. In 2000, Microsoft was worth £ 382 billion while Apple was worth just £ 11 billion. Now both companies are worth around £ 150 billion. (34)The economist and blogger Mark J. Perry writes that if someone who bought a $ 5 700 Apple PowerBook in 1997 had spent that money on Apple stock instead, it would now be worth $321 000. (35)Many link Apple’s rise to the guile and foresight of its CEO, Steve Jobs, who was forced out of the company in the 1980s but brought back a decade later to reverse its fortunes. It is a sign of the importance of Jobs to the company that when his health took a turn for the worse last year, Apple’s share prices fluctuated.
33. According to the passage, what will our era be recalled as in the future?
34. What does Mark J. Perry imply about Apple?
35. In many people’s eyes, what is the main reason leading to Apple’s rise?
选项
A、It has proved a huge hit to the young worldwide.
B、It will become a victim to a tougher economic climate.
C、It now overtakes Microsoft in its market value.
D、Its stock price has been soaring all the way.
答案
D
解析
事实细节题。原文指出,苹果的市场价值在1989年以来首次超过夙敌微软。2000年,微软的总价值高达3 820亿英镑,而苹果仅为110亿英镑,现在两家公司的价值均在1 500亿英镑左右。经济学家和博主Mark J.Perry写道,如果1997年花费5 700美元购买Apple PowerBook的人将这笔钱用来购买苹果股票,现在他拥有的价值将是321 000美元。由此可以推测,苹果的股价一路飙升。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E2E7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningandbringforthadifferentresponsefromeverymanwhohearsthesewords.Some
PresidentCoolidge’sstatement,"ThebusinessofAmericaisbusiness",stillpointstoanimportanttruthtodaythatbusinessin
Scholarsandstudentshavealwaysbeengreattravelers.Theofficialcasefor"academicmobility"isnowoftenstatedinimpress
Scholarsandstudentshavealwaysbeengreattravelers.Theofficialcasefor"academicmobility"isnowoftenstatedinimpress
A、Shewashurtbytheman.B、Shelosthertemper.C、Shedidn’tspeaktoherhusband.D、Shemissedthedinnerparty.A综合推断题。女士说她不
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrolsbehavior.Ittellsplantswhento【C1】______flowers
AddisonHeardusesanimageofhiswifeandinfantsonforthebackgroundonhislaptop.AnMBAstudentattheUniversityofVir
Manywriterscomplainthattheirbiggestdifficultyisfindingasubject.Sometimesthatdifficultyappearslesscomplicatedbec
Theteacheragreedtothesuggestionthat_______________(给学生们两周时间来准备考试).
A、Atalocalhospital.B、Inadepartmentstorewarehouse.C、Inanewlyinstalledhouse.D、Inarestaurant.C从pipe,settled等词可以推断会
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)