首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What impact can mobile phones have on their users’ health? Many people worry about the supposed ill effects caused by radiation
What impact can mobile phones have on their users’ health? Many people worry about the supposed ill effects caused by radiation
admin
2013-01-22
50
问题
What impact can mobile phones have on their users’ health? Many people worry about the supposed ill effects caused by radiation from handsets and base stations, despite the lack of credible evidence of any harm. But evidence for the beneficial effects of mobile phones on health is rather more abundant. Indeed, a systematic review carried out by Rifat Atun and his colleagues at Imperial College, London, rounds up 150 examples of the use of text-messaging in the delivery of health care. These uses fall into three categories: efficiency gains; public-health gains; and direct benefits to patients by incorporating text-messaging into treatment regimes. The study, funded by Vodafone, the world’s largest mobile operator, was published this week.
Using texting to boost efficiency is not rocket science, but big savings can be achieved. Several trials carried out in England have found that the use of text-messaging reminders reduces the number of missed appointments with family doctors by 26%~39%, for example, and the number of missed hospital appointments by 33%~50%. If such schemes were rolled out nationally, this would translate into annual savings of 256 million to 364 million pounds.
Text messages are also being used to remind patients about blood tests, clinics, scans and dental appointments. Similar schemes in America, Norway and Sweden have had equally satisfying results—though the use of text-message reminders in the Netherlands, where non-attendance rates are low, at 4%, had no effect other than to annoy patients.
Text messages can also be a good way to disseminate (广泛传播) public-health information, particularly to groups who are hard to reach by other means, such as teenagers, or in developing countries where other means of communication are unavailable. Text messages have been used in India to inform people about the World Health Organization’s strategy to control tuberculosis, for example, and in Kenya, Nigeria and Mali to provide information about HIV and malaria. In Iraq, text messages were used to support a campaign to vaccinate nearly 5 million children against polio (小儿麻痹症).
Finally, there are the uses of text-messaging as part of a treatment regime. These involve sending reminders to patients to take their medicine at the right time, or to encourage compliance (遵守) with exercise regimes or efforts to stop smoking. The evidence for the effectiveness of such schemes is generally anecdotal, however, notes Dr. Rifat. More quantitative research is needed—which is why his team published three papers this week looking at the use of mobile phones in health care in more detail. One of these papers, written in conjunction with Victoria Franklin and Stephen Greene of the University of Dundee, in Scotland, reports the results of a trial in which diabetic teenagers’ treatment was backed up with text-messaging.
Text-messaging is used as part of doctors’ treatment by______.
选项
A、carrying out more quantitative research
B、sending messages to remind patients
C、publishing at least three papers
D、observing the effects of mobile phones
答案
B
解析
细节辨认题。最后一段首句提到手机短信可以纳入对病人的治疗体系之中,接着在第二句中详细介绍了使用手机短信介人治疗的方式:发送手机短信提醒病人适时服用药物,或者鼓励病人遵守身体锻炼养生法或者努力戒烟,所以B)为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E2I7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theapplicationoftheunemployedworkers________thepostisbeingcarefullyconsidered.
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecauseofraysfromthesunandotherstars.The【26】again
A、Ithelpspeoplegetupearly.B、ItproducesVitaminD.C、Itkillscoldviruses.D、Itenablesustolookhealthy.B①B为两次提及的明示信息
A、IthasthestrongesteconomyinAfrica.B、ItisthemostfamouscountryinAfrica.C、IthasthemoststabledemocracyinAfric
StudentswhoenteredlotteriesandwonspotsinNewYorkCitycharterschoolsperformedbetteronstateexamsthanstudentswho
A、Mr.Smithwillbereplacedifhemakesanothermistake.B、Mr.SmithisanadmirablechiefoftheAsianDepartment.C、Mr.Smith
Asmostparentsofsmallchildrenwillreluctantlyadmit,nothingcanoccupyachildquiteliketelevision.Unfortunately,thes
A、Itwasgonecompletely.B、Itstayedwhereitwasbeforetheearthquake.C、Itmovedtoanotherplaceandcollapsedtotally.D、I
12ThingsI’veLearnedFromTravelingAroundtheWorldforThreeYearsOnMarch13,2007,Ihandedoverthekeystomyhouse
A、Gunfightsandexplodingcars.B、Depressingstories.C、Intensecharacters.D、Darkbackground.A信息明示题。女士说主流电影里除了枪战和爆炸的汽车以外什么都没有
随机试题
患者,男性,30岁。左上肺浸润性肺结核。治疗2个月余。复查血常规:WBC5.5×109/L,PLT75.5×109/L。考虑与服用以下哪种药物有关?
A.身热不扬B.日晡潮热C.发热恶寒D.壮熟汗出E.长期微热气虚发热的热型是
A.肝癌B.肝硬化C.疟疾D.白血病E.胰头癌可见肝外梗阻性黄疸的是
案情:A房地产公司(下称A公司)与B建筑公司(下称B公司)达成一项协议,由B公司为A公司承建一栋商品房。合同约定,标的总额6000万元,8个月交工,任何一方违约,按合同总标的额20%,支付违约金。合同签订后,为筹集工程建设资金,A公司用其建设用地使用权作抵
某企业生产甲、乙两种产品,生产组织属于小批生产,采用分批法计算成本。(1)本月(5月)份生产的产品批号有:9414批号:甲产品10台,本月投产,本月完工6台。9415批号:乙产品10台,本月投产,本月完工2台。(2)本月份各批号生产费用资料:94
2009年4月,甲公司因欠乙公司货款100万元不能按时偿还,向乙公司请求延期至2010年4月1日还款,并愿意以本公司所有的3台大型设备进行抵押和1辆轿车进行质押,为其履行还款义务提供担保。乙公司同意了甲公司的请求,并与甲公司订立了书面抵押和质押合同。甲公司
若+(y一7)2=0,则(x+y)3的值为().
I类错误的概率α和Ⅱ类错误的概率β的关系有()
社会主义建设的艰巨性和长期性的影响因素有()
Whatdoyouthinkthespeakersare?
最新回复
(
0
)