Although Damon had ample time earlier in the month to complete the paper he is scheduled to present at a professional conference

admin2014-10-21  28

问题 Although Damon had ample time earlier in the month to complete the paper he is scheduled to present at a professional conference tomorrow morning, he repeatedly put off doing it. Damon could still get the paper ready in time, but only if he works on it all evening without interruption. However, his seven-year-old daughter’ s tap-dance recital takes place this evening, and Damon had promised both to attend and to take his daughter and her friends out for ice cream afterward. Thus, because of his procrastination, Damon will be forced to choose between his professional and his family responsibilities. The argument proceeds by______.

选项 A、providing evidence that one event will occur in order to establish that an alternative event cannot occur
B、showing that two situations are similar in order to justify the claim that someone with certain responsibilities in the first situation has similar responsibilities in the second situation
C、invoking sympathy for someone who finds himself in a dilemma in order to excuse that person’s failure to meet all of his responsibilities
D、making clear the extent to which someone’s actions resulted in harm to others in order to support the claim that those actions were irresponsible
E、demonstrating that two situations cannot both occur by showing that something necessary for one of those situations is incompatible with something necessary for the other situations

答案E

解析 根据本题的论述可知Damon今天晚上要么写他的论文,要么去参加他女儿的表演,但是鱼与熊掌不可兼得,因此(E)选项很明显是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E4tO777K
本试题收录于: GMAT VERBAL题库GMAT分类
0

最新回复(0)