首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Even people who don’ t understand English can enjoy Chaplin’ s films because they are almost silent. It isn’ t what he says that
Even people who don’ t understand English can enjoy Chaplin’ s films because they are almost silent. It isn’ t what he says that
admin
2018-07-18
39
问题
Even people who don’ t understand English can enjoy Chaplin’ s films because they are almost silent. It isn’ t what he says that makes us laugh.(74)
His comedy(喜剧)doesn’t depend upon words of language, but on the little actions which mean the same thing to people all over the world.
In his films, Chaplin raises his thick black eyebrow(眉毛). He straightens his coat or swings his walking stick in the air. He hides behind a fat lady or climbs under a table to escape from his enemies. Trying to be brave, he faints away on the floor.(75)
He pretends to be what he is not and never could be—a rich, successful, important man.
It is the secret of Chaplin’ s huge success.
He discovered the character of the little tramp almost by accident. As a young man, he and his brother traveled to America in a small company of actors and acted in various cities. One day Chaplin was invited to join a new company that was making comedies. It was in his second film that he wore the clothes that made his reputation: black hat, tight coat, big trousers, huge shoes, moustache(胡须)and walking stick. He intended simply to make people laugh. But the odd disguises(扮相)made him look both comic and sad.
His appearance was a popular success, right from the beginning. But his early films hadn’ t much story. They were full of actions. The little man played fast-moving games of hide-and-seek with his enemies, racing down city streets, jumping on trains, and boating down rivers.
The secret of Chaplin’ s success is that he created a character who______.
选项
A、faints away on the floor, trying to be brave
B、behaves as if he was a successful, important rich man
C、straightens his coat or swings his walking stick in the air
D、hides behind a fat lady or climbs under a table to escape from his enemies
答案
B
解析
事实细节题。根据文章第二段最后两句“He pretends to be what he is not and never could be—a rich,successful,important man. It is the secret of Chaplin’s huge success.”可知,卓别林获得巨大成功的秘密就是他假装自己是个有钱的、成功的、重要的人。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E5PC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ineverydayusage"hot"means"havingalotofheat".Manypeoplethinkthat"cold"issomethingcompletelyseparatedfromheat.
Ineverydayusage"hot"means"havingalotofheat".Manypeoplethinkthat"cold"issomethingcompletelyseparatedfromheat.
Theold-fashionedgeneralstoreisfastdisappearing.Thisis,perhaps,apity,becauseshoppingtodayseemstolackthatperson
BarditchHighSchooldecidedtoholdanAll-SchoolReunion.Over450peoplecametotheevent.Thereweretoursoftheoldschoo
ThisStudents’UnionisgoingtoholdanEnglishspeechcontest.YouareappointedtowriteANoticetoinformthisnewsonbeha
(Para.4,PassageOne)TheFrench,aidedbytheIndians,outsmartedtheEnglishandwonmanyearly,battles.
A、Becausenotmanypeopleknewabouttheiractivities.B、Becausetheydidn’thavealong-standingsponsor.C、Becausetheycouldn
A、KeepingusingEnglishinsteadofJapaneseforcertainwords.B、RefusingtobroadcastJapaneseprogramstoreplaceEnglishones
You______cometomeetmehereatthestation.Thetubeisquiteconvenientinthiscity.
Maybeten-year-oldElizabethputitbestwhenshesaidtoherfather,"But,Dad,youcan’tbehealthyifyou’redead."Dad,
随机试题
Thecoursenormallyattracts20studentsperyear,______uptohalfwillbefromoverseas.
A.一号筛B.二号筛C.六号筛D.七号筛E.九号筛除另有规定外,儿科用散剂应通过()
朱女士,45岁,因蛛网膜下腔出血,昏迷3天,经抢救后病情逐渐稳定。现持续输液,鼻饲供给营养。插入鼻饲管至会厌部时,托起病人头部,使其下颌靠近胸骨柄的目的是
纳税人发生纳税义务,未按照规定的期限办理纳税申报,经税务机关责令限期申报,逾期仍不申报的,税务机关有权核定其应纳税额。()
下列历史名人中,曾在灵宝函谷关吟诗作赋的有()。
具有统计发文数量,同时作为查找和引用某一公文的代号等作用的是()。
请你谈谈你报考这个职位有什么优势和劣势?
设直线在平面x+y+z=0上的投影为直线L,则点(1,2,1)到直线L的距离等于_______.
Photoshop图像处理软件能够生成PSD、BMP、TIFF、GIF和JPEG格式的图像文件。这些图像文件可以为Flash、Authorware、PowerPoint等多媒体工具软件提供素材。在上述图像文件格式中,哪种格式可以保存图层、通道等图像
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,believedthatlanguageanditsstructurewereentirel
最新回复
(
0
)