首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whenever I hear a recording of John Denver singing " Sunshine on My Shoulders," I find myself smiling, drawn to a love of the su
Whenever I hear a recording of John Denver singing " Sunshine on My Shoulders," I find myself smiling, drawn to a love of the su
admin
2022-03-03
35
问题
Whenever I hear a recording of John Denver singing " Sunshine on My Shoulders," I find myself smiling, drawn to a love of the sun and outdoors I’ve had for decades as a Mchigan native. Walking barefoot to the lake, playing shirtless in the sunlight, and breathing fresh air feel good.【C1】________.
Studies have found higher rates of high blood pressure among people with the lowest sun exposure. One reason may be due to nitric oxide, a gas whose production is stimulated when your skin is exposed to the sun’s rays.【C2】________Vitamin D, which sunlight helps your body produce, is also linked to better heart health. So walk outdoors for 15 to 30 minutes daily.
【C3】________Research on 280 volunteers there found that people had a reduced heart rate, and lower blood pressure when they walked through a forest than when they spent time in an urban area.
One of the consequences of modern society is that rarely is our body in direct contact with the ground. The earth has an electrical current.【C4】________Although "earthing" or "grounding" is considered alternative by mainstream medicine, research shows that the practice seems to be able to reduce heart disease risk. So, walk around barefoot whenever possible, let your backyard grass tickle your feet, and dig your toes into sandy beaches.
【C5】________A 2011 British review of 11 studies found that people who exercised outside generally reported more energy and less anger, tension, and depression—all factors contributing to heart attack—than those who worked out indoors.
[A] Exercising indoors is another option.
[B] It reduces both heart attack and stroke risks.
[C] Exercising outdoors may be more beneficial than working out indoors.
[D] In Japan, walking through forests for healing has become a popular practice.
[E] Direct contact with it may be a stabilizing force for good health.
[F] As a doctor, I can tell you they are also very good for your heart.
[G] You’ll get greater health benefits exercising where it’s green.
【C2】
选项
答案
B
解析
这句之前提到了一氧化氮,后一句提到了维他命D。根据后文判断,此处应解释一氧化氮的作用。只有B项符合,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EHNd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfast
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfast
Whena13-year-oldVirginiagirlstartedsneezing,herparentsthoughtitwasmerelyacold.Butwhenthesneezescontinuedfor
Readthetextsfromanarticle,Forfivequestions,matcheachrule(1to5)tooneofthestatements(AtoG)givenbelow.Mark
Youhavereadthefollowingmagazineadvertisementinwhichacompanyislookingforasecretary.SecretaryNeededAtleas
Disposing(处理)ofwastehasbeenaproblemsincehumansstartedproducingit.Asmoreandmorepeoplechoosetoliveclosetoget
IdeasabouteducationarechangingintheUnitedStates.Educationtodayisnotjustahighschooldiplomaoracollegedegree.
Whydidthejobseekerleavethepreviouscompany?
Onesummernight,onmywayhomefromworkIdecidedtoseeamovie.IknewthetheatrewouldbeairconditionedandIcouldn’tf
AnkitaAgarwal:Yourarticlemademeashamed.I’vealwaysthoughtofmyselfasnotthetypicalself-absorbedteenager,butIgue
随机试题
溶血性黄疸(hemolyticjaundice)
毛泽东认为,对科学文化领域里的矛盾,采取的方针是【】
当用网将留种用的草地罩上后,却发现草的叶子被害虫吃了很多,产生这种现象的原因是()
有关病例对照研究,下述错误的是
关于临时用电的检查验收,说法正确的有()。
一、注意事项1.申论考试是对应考者阅读理解能力、综合分析能力、提出问题和解决问题能力、文字表达能力的测试。2.参考时限:阅读资料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定资料,按照后面提出的“作答要求”依次作答。二、给定资料
某人在一段时间内获得收入状况如下:①在国有企业工作半年,得工资1万元;②在外企工作一年,得工资3万元,③向某企业参股获得分红收入5千元;④利用业余时间为他人理发收入3千元。下列说法正确的是()。
简述法律监督的意义。
列出某个已经安装库详细信息的命令格式是
Eatingisrelatedtoemotionalaswellasphysiologicneeds.Sucking,whichistheinfant’smeansofgainingbothfoodandemoti
最新回复
(
0
)