首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Man finds living together with his own species (物种) difficult enough and living together with other species almost impossible. O
Man finds living together with his own species (物种) difficult enough and living together with other species almost impossible. O
admin
2015-03-17
48
问题
Man finds living together with his own species (物种) difficult enough and living together with other species almost impossible. Our usual solution is to kill off anything that get in our way. Even on those rare occasions when we do enter into a relationship with another species, it is heavily biased(带有倾向)in our favor. The other species benefits only when it suits our own interests. Our attempts to communicate with another species are concerned mainly with giving orders in our own language and having them obeyed. Probably our best attempt has been the whistle language that is used in the shepherd-sheepdog relationship. This is a system that is natural to neither species, but one that both can understand. Its only fault lies in fact that the bias is still there—the dog cannot whistle for the man.
But now comes news of a piece of research that promises, for the first time, to open up two-way communication between man and another species.
At the University of Nevada in the western United States, animated(活跃的)conversations are being held with a young female chimpanzee (黑猩猩) called Washoe. Allen and Beatrice Gardener have succeeded in doing this because they have used an entirely new approach, an approach based on the natural abilities of the chimpanzee. Past attempts to communicate with chimpanzees have failed because the researchers tried to make their animals use a vocal language.
It can be inferred from the passage that______.
选项
A、in the future the chimpanzee can learn language like human beings
B、in the past researchers taught a chimpanzee words of our natural language
C、man and animals can get along well if they can communicate with each other
D、the chimpanzee can communicate well with our human beings
答案
C
解析
题干意为“根据文章可以推断出…”。文章第一段说明有史以来人类都不能与其他物种共同生活在一起。第二段“But now…”引出现在新的研究成果。第三段说明两个研究员用一种新的语言可以和一个黑猩猩很好地交流,由此可以推断出作者认为:如果可以交流,人类就能和其他动物融洽相处。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ELiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Inanairport.B、Inaplane.C、Inahotel.D、Inastreet.A解答地点场所的关键是对话中提到的细节信息。根据女士所说It’sthefinalcallforflight56910可知,现
Accordingtothepassage,ifyouhaveashareofacompanyorafactory,itmeansthatyou______.Factoriesandcompaniesare
Whatisthepurposeofthisletter?ToaskABCCo.Ltd.,whethertheywouldliketoact______.HowdoesXYZCompanysuggestc
Thebusinesscycleiscomposedofmanyphasesandoneofthemistheexpansionphase.Thisphaseisatwo-foldone,includingre
Thispassageisintendedforsomeonewho______.Thepassageimpliesthatiftheairleakagecamefromthevalve,______.
Althoughintelligenceisveryimportantaspartoftheworkethic,initiativetakesamuchmoreimportantroleinworkplaces.It
Themostimportantthingwhenhonoringguestsfromforeigncountriesistoacceptandunderstandthedifferences.Herearesome
Wehavenegotiatedtheplanofjointventureseveraltimesandhavecometoabettermutualunderstanding.Ouropinionsareint
WhatmakesEcoNetdistinctiveisits(broad)______.Itservesthelargestnumberofusers.
Peter______thedriver’stest,buthewasnotcalmenoughinthelastminutes.
随机试题
选择德育方法的依据是__、__以及德育对象的年龄特点和个性差异。
A.小建中汤B.大建中汤C.黄芪建中汤D.当归建中汤E.厚朴理中汤
化学名为N’-甲基-N-[2-[5-[(二甲氨基)甲基]-2-呋喃基]甲基]硫代]乙基]-2-硝基-1,1-乙烯二胺的药物为化学名为5-甲氧基-2-[[(4-甲氧基-3,5-二甲基-2-吡啶基)-甲基]亚磺酰基]-1H-苯并咪唑的药物为
铜管、铝管组对焊接时,其管口处理工作有()。
如果基础货币为8亿元,活期存款的法定准备金率为8%,定期存款的法定存款准备金率为6%,定期存款比率为30%,超额准备金率为5%,通货比率为20%,那么货币存量为()亿元。
在证券交易结算中,最低结算备付金限额的相关参数有()。Ⅰ.上月交易天数Ⅱ.最低结算备付金比例Ⅲ.上月证券买入金额Ⅳ.上月末保证金余额
下列关于对应税噪声征收环境保护税的表述中,正确的有()。
甲上市公司为-般纳税企业,适用增值税税率为17%,其销售价格均不含增值税。2006年度甲公司销售A产品200件给联营企业,每件售价为8万元,销售给非关联企业的A产品分别为:按每件5万元的价格出售150件,按每件6万元的价格出售350件。甲公司将2006年度
在审计证据中,比较容易获取,也容易被伪造或更改的是()。
19世纪70至80年代,帝国主义列强从侵占中国周边邻国发展到蚕食中国边疆地区,使中国陷入“边疆危机”,具体包括()
最新回复
(
0
)