首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、At a conference. B、In a newspaper. C、On television. D、In a journal. A细节题。短文介绍了根据研究发现,饮酒对人的思维理解能力以及身体健康都有哪些影响,紧接着指出该研究是在San Ant
A、At a conference. B、In a newspaper. C、On television. D、In a journal. A细节题。短文介绍了根据研究发现,饮酒对人的思维理解能力以及身体健康都有哪些影响,紧接着指出该研究是在San Ant
admin
2019-04-23
45
问题
Researchers have discovered a link between drinking and thinking.[19]A moderate amount of alcohol may help us keep our mental abilities as we age. Brain scans show alcohol abuse kills brain cells. But little is known about the effects of life-long drinking.[20]So moderate drinkers may want to toast new findings from researchers at Duke, and Indiana Universities.
Dr. Joe Christian of Indiana University says men who have one or two drinks each day retain slightly stronger comprehension skills than the non-drinker or the heavy drinker. The doctor and his colleagues gave mental tests to nearly 4,000 male twins between the ages of 66 and 76. The moderate drinkers had slightly better reasoning ability than his brothers who drink more or less. Other studies have found that alcohol in moderation can help the heart. But alcohol abuse can cause bone loss and other health problems.[21]This study was presented at an alcoholism meeting in San Antonio.
19. What had recent research found about drinking?
20. How would moderate drinkers feel about the new research findings?
21. Where was the result of the study first made public?
选项
A、At a conference.
B、In a newspaper.
C、On television.
D、In a journal.
答案
A
解析
细节题。短文介绍了根据研究发现,饮酒对人的思维理解能力以及身体健康都有哪些影响,紧接着指出该研究是在San Antonio的一次酗酒研讨会上(at analcoholism meeting)上提出的,由此可知答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EWZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Money.B、Safety.C、Family.D、Health.D短文提到随着年龄的增长,许多老年人越来越关注自己的健康。故D正确。
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBo
Weallknowthatemotionsoriginateinthebrain.Butweusuallytalkaboutouremotionscomingfromourhearts.Ifsomeoneyou
A、Seeadoctortogetsomehelp.B、Readbooksabouttheharmofsmoking.C、Improvehisself-controllingabilities.D、Receivemen
Couldthereasonfortheworld’seconomicmisfortunesallcomedowntofingerlength?Althoughcertainlyanoversimplificationo
EveryyearinthefirstweekofmyEnglishclass,somestudentsinformmethatwritingistoohard.Theyneverwrite,unlessass
Directions:Itisverycommonthatmanyyoungpeopleholdseveralcreditcardstosolvetheirfinancialproblems.Thosepeoplew
“汉语桥”世界大学生中文比赛(the“ChineseBridge”ChineseProficiencyCompetitionforForeignCollegeStudents)是由国家汉办(theOfficeofChineseLangu
A、LGhasexposednewconceptTVs.B、ThemarketofTVsdecreased.C、TVwillbereplacedbycomputers.D、LGislaggingbehindint
A、Hedidn’tkillhimselfbecauseofhisfriends.B、Heremainedsingleallhislife.C、Hewasalwaysnoteasytobewith.D、Heha
随机试题
人的失误主要表现在感知环境信息方面的差错,处理信息时作出决策差错、行为差错等,下列情况属于导致判断、决策差错的是()。
生料成本等于毛料总值扣除下脚料和废弃物总值后与________的比值。
教育要适应人的发展的个别差异性,应该做到()。
勘察人的主要责任包括()。
()是指一条房地产经纪信息在具有不同的价值观或不同的认识层次的人那里会有不同的价值含义。
银行是支付结算和资金清算的中介机构。()
农民专业合作社的成员总数超过二十人的,企业、事业单位和社会团体成员不得超过成员总数的()。
下列选项中,属于运用货币政策所采取的措施的有()。
某法律、法规授权的组织在行使法律授予的权力时,侵犯了某公民的合法权益,并造成了损害,则下列哪一机关为赔偿义务机关()。
Whosebirthdayisittomorrow?
最新回复
(
0
)