首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the passage mainly about?
What is the passage mainly about?
admin
2010-01-15
51
问题
What is the passage mainly about?
The number of job opportunities for pilots in the U. S. is expected to grow about as fast as the average of overall employment growth from 2003 to 2010. However, competition for jobs will continue to be high. Causes that slow growth are a function of mergers and challenges in the airline industry. In addition, advancements in technology reduce the need for Flight Engineers, and video conferencing and teleconferencing reduce the need for business travel. Some industry analysts predict the need for 27,000 new pilots between 2003 and 2010 as a result of retirement. Many of the pilots who were hired in the 1960s are now reaching mandatory retirement age, and thus a few thousand job vacancies are expected to arise each year for the next several years. Note that not many pilots retire early because of the high earnings and benefits, and the fact that their unique skills are not generally transferable to other careers. The employment of pilots is sensitive to changes in the economy. Airlines are forced to furlough or temporarily lay-all pilots during periods when the demand for air travel declines. At times of recession, pilots employed in commercial or corporate flying and flight instruction are adversely affected by the downturn in the economy.
选项
A、It is easy for a teacher to intervene.
B、It is difficult to detect.
C、It is impossible to monitor.
D、It occurs without your knowledge.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EWnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Becausetheyimperfectlylearnthespeechoftheirparents.B、Becausetheyprefertolearnthelanguageoftheirfriendsatsc
A、Playschesswithfriends.B、Goesoutforbrunch.C、ReadsSundaynewspapersinthegarden.D、Washeshiscaranddoesthelaundr
BelowareagraphontuitionincreaseintheUSandanexcerptarguingagainstfreeuniversityeducation.Readthemcarefully
Earlychildhoodisatimeoftremendousgrowthacrossallareasofdevelopment,especiallythelanguageskills.Frombirth
Anyworkperformedbythebody,nomatterhowsmalltheamount,______energy,whetheroneisatworkorasleep.
WhatadvicedidthedoctorgiveMr.Smith?
Itwillbesafertowalkthestreetsbecausepeoplewillnotneedtocarrylargeamountsofcash;virtuallyallfinancial______
Nutritionist’sAdviceEatingcorrectlyinyour20sand30scanbeamatterofvisualaesthetics,ratherthanatiresomeexe
InaChineseuniversityorcollege,astudentissometimesobligedtosharearoomwithoneormoreroommates.Brieflydiscussw
随机试题
A.延髓B.中脑C.丘脑下部D.丘脑E.大脑皮层心血管调节中枢位于【】
Thesalesmanagerhadhissecretary______apressconferencefortheirnewproducts.
患儿,男孩,8岁,右上前牙肿包3天就诊。患儿近半年来右侧经常冷热刺激痛,吃饭痛,偶有自发痛,不用右侧吃饭。1周前右上前牙疼痛加重,3天前牙床肿痛。检查:舌隆突处有内陷窝,腐质较软,探窄深。叩诊(+),松动Ⅰ度。牙龈充血,根尖区牙龈有一小脓包,刺破
枳术丸的功用是()
王某与张某签订了二手房屋买卖合同,合同中约定了房屋的面积、设施、付款方式等内容,王某按约定支付了购房款。一个月后,张某的妹妹对王某购置的房屋主张部分权利,并得到了张某的认可。因此王某对张某提出了索赔要求,对此情况,张某()。
在个人贷款业务中,借款人在贷款期间发生违约行为时,贷款人可以采取的措施包括()。
根据材料和图,结合所学知识,回答下列问题。霾是一种大量极细微的干尘粒等均匀地浮游在空中,使水平能见度小于10千米的空气普遍浑浊现象。其形成和分布通常主要由污染源和气象条件决定。下图表示某地区1961-2008年霾的年平均日数分布。图中甲地霾日数夏
Theword"Seasoned"(Line6,Paragraph1)mostprobablymeans______.Bysaying"Iamgoingtomissit"inthelastparagraph,
某企业员工小韩需要使用Excel来分析采购成本并进行辅助决策。根据下列要求,帮助她运用已有的数据完成这项工作。在“成本分析”工作表的单元格区域G3:G15,使用公式计算不同订货量下的年存储成本,公式为“年存储成本=单位年存储成本X订货量x0.5”,计
A、About250kg.B、About300kg.C、About350kg.D、About400kg.C本题问的是在瑞典平均每人每年消耗多少牛奶。短文中提到在瑞典平均每人每年消耗约350千克牛奶。
最新回复
(
0
)