首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is a new type of small advertisement becoming imcreasingly common in newspaper classified columns. It is sometimes placed
There is a new type of small advertisement becoming imcreasingly common in newspaper classified columns. It is sometimes placed
admin
2010-05-09
47
问题
There is a new type of small advertisement becoming imcreasingly common in newspaper classified columns. It is sometimes placed among "situations vacant", although it does not offer anyone a job, and sometimes it appears among situations wanted, although it is not placed by someone looking for a job either. What it does is to offer help in applying for a job.
Contact us before writing your application, or make use of our long experience in preparing your curriculum vitae or job history, is how it is usually expressed. The growth and apparent success or such a specialized service is, of course, a reflection on the current high levels of unemployment. It is also an indication of the growing importance of the curriculum vitae (or job history), with the suggestion that it may now qualify as an art form in its own right.
There was a time when job seekers simply wrote letters of application. Just put down your name, address, age arid whether you have passed any exams, was about the average level of advice offered to young people applying for their first jobs when I left school. The letter was really just for openers, it was explained, everything else could and should be saved for the interview. And in those days of full employment the technique worked. The letter proved that you could write and were available for work. Your eager face and intelligent replies did the rest.
Later, as you moved up the ladder, something slightly more sophisticated was called for. The advice then was to put something in the letter which would distinguish you from the rest. It might be the aggressive approach. Your search is over. I am the person you am looking for, was a widely used trick that occasionally succeeded. Or it might be some special feature specially designed for the job interview.
There is no doubt, however, that it is the increasing number of applicants with university education at all points in the process of engaging staff that has led to the great importance of the curriculum vitae.
The new type of advertisement which is appearing in newspaper columns ______.
选项
A、promises useful advice to those looking for employment
B、divides avaiable jobs into various types
C、informs employers that people are available for their job vacancise
D、informs job hunters of the job vacancies
答案
A
解析
文章第三段第二句和最后一句说,虽然它不能给别人提供工作,却能给应聘者提供帮助。从文中的内容可以看出,这所提供的帮助正是给应聘者一些有益的建议,这和A项选项的内容相符。同时也排除了C、D两选项,B项的内容文中没有提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EYOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicWhatAreCollegeStudentsDoingontheInternet?Y
BothVegaandherfanscalledthemselvesavatarsbecausetheyimagedthattheythemselvesplayedattheconcertorattendedit.
A、Hopkins.B、Wilfred.C、Ralf.D、Thewoman.AM:WhatbookwereyoureadingintheclassroomwhenHopkinsgotin?W:Iwastalking
A、Hersubject’shome.B、Hersubject’spersonality.C、Hersubject’ssocialstatus.D、Hersubject’sroleinhistory.B
A、10points.B、2points.C、15points.D、5points.D
A、Apetdog.B、Thesonofthecouple.C、Apetcat.D、Theman’syoungerbrother.B本题问“根据对话内容,Max可能是谁”。文中提到的"grandmother"表明Max是
Thetrulyincompetentmayneverknowthedepthsoftheirownincompetence,apairofsocialpsychologistssaidonThursday.
TheInteriorDepartmentproposedWednesdaytodesignatepolarbearsasathreatenedspecies,sayingthattheacceleratinglosso
A、Amechanic.B、Arepairman.C、Amanager.D、Asalesman.B
A、LearningSpanish.B、Doingsomesewing.C、Learninghowtocook.D、Doingapart-timejob.C
随机试题
医院的任务不包括
生物科技和医疗技术的不断发展,使器官移植成为延续人的生命的一种手段。近年来,我国一些专,家呼吁对器官移植进行立法,对器官捐献和移植进行规范。对此,下列哪种说法是正确的?
开放式基金的注册登记业务指()
企业处置一项以公允价值模式计量的投资性房地产,实际收到的金额为1000万元,投资性房地产的账面余额为800万元,其中成本为700万元,公允价值变动为100万元。该项投资性房地产是由自用房地产转换的,转换日公允价值大于账面价值的差额为200万元。假设不考虑相
“教育了集体,团结了集体,加强了集体,以后,集体自身就能成为很大的教育力量了”这是苏联教育家________的德育观点。
群体的心理效应包含有()。
货币政策是政府调控宏观经济的基本手段之一,当通货膨胀较为严重时,应该采取的货币政策是()。
学校开展读好书活动,小华读一本共有n页的故事书,若第一天她读了全书页数的,第二天读了余下页数的,则还没有读完的有()页.[img][/img]
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
若位置4为空位,则下列哪一个一定正确?()若J=11,下列哪一个是8和9可能的安排?()
最新回复
(
0
)